Deliric Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 Subiectul video-ului: Stunturi . O scurta prezentare: Am cautat niste stunturi , LV/LS , am incercat sa fiu cat mai original... nu stiu daca au mai fost facute..ENJOY ! Link catre filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=etCJcDFT-2Q 1
ChrystianSandu Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 @@Deliric Frumos, dar melodia e enervanta. Dar e tare video. :D
Surub Posted October 8, 2013 Posted October 8, 2013 O pisa placuta pentru mafitii si niste stunturi placute la vedere
Deliric Posted October 9, 2013 Author Posted October 9, 2013 @@Deliric Frumos, dar melodia e enervanta. Dar e tare video. :D O pisa placuta pentru mafitii si niste stunturi placute la vedere Melodia face tot:)) Multumesc , astept si alte pareri , negative si pozitive ;)
RobbyXD Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Nu vreau sa te critic sau ceva de genul, dar mai ai de lucrat pentru ceva mai bun:D Bafta la stunt-uri mai grele
Chriis. Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Esti cat de cat bun. Incearca stunt-uri mai grele si ai sa devii un stunter bun.
Deliric Posted October 10, 2013 Author Posted October 10, 2013 Nu vreau sa te critic sau ceva de genul, dar mai ai de lucrat pentru ceva mai bun:D Bafta la stunt-uri mai grele Esti cat de cat bun. Incearca stunt-uri mai grele si ai sa devii un stunter bun. O sa vin cu ceva mai greu :D Multumesc pentru sfaturi ;)
Apple9k Posted October 10, 2013 Posted October 10, 2013 Sunt destul de bune, dar revino cu altele mai grele.
Recommended Posts