Jump to content

Recommended Posts

Posted

@, bai frate, uita-te la reclamatie... in ultima poza de la bloovodka scrie.... Bloovodka has been killed from Alexu.... nu vreau sa-ti faca reclamatie ala.:( ... uita-te mai atent, ce pana mea.

Buna seara , imi puteti spune si mie unde se posteaza "Raportul de Activitate" ? :) Nu mi`am dat seama unde pana acum :D

la cerere pentru rank up, dar ai nevoie de minim 7 zile daca nu ai niciun faction warn, seriozitate etc... mai multe detalii ai acolo, la topic.

@, testeri: St.dalywow nu daLywow

salpls

Posted
M-am simtit excelent inca din prima zi. Am venit aici, in LVPD, deoarece stiam dinainte ca aici intra doar playeri seriosi cu care ai ce discuta. Mi-a facut o extrem de mare placere sa va cunosc pe toti cei cu care am avut ocazia sa interactionez. Am invatat foarte multe lucruri in special de la St.Rexxo si St.Jamaican cat timp am stat aici, dar am fost ajutat si de altii. Am tras si unele concluzii, cum ar fii ca cei mai destepti jucatori de pe server se afla in departamente, acest fapt fiind cauzat de continutul regulamentului, sau faptul ca politistii sunt destul de slabi la arme :)) Cu toate acestea, in aceasta factiune am primit un rank 7, o functia de lider si cea de Helper.

Multumesc tuturor celor care au facut ca jocul meu sa fie placut, chiar daca au mai fost unele neplaceri, dar oricum, eu iert pe toata lumea, nu tin pica nimanui. A fost foarte distractiv in unele cazuri, iar sedintele si antrenamentele au fost cat se poate de nostime. Semnatura mea va ramane aceeasi, deoarece cred ca fac parte dintr-o generatie de membri care si-a facut marcata prezenta. St.dalywow, Alexxx16, continuati-va treaba asa cum o stiti voi, pentru ca o faceti bine. Multumesc pentru increderea acordata. Va doresc un an plin de impliniri si bucurii. Mult succes!

• Upvote 6
Posted

@ chiar daca noi nu ne-am cunoscut eu am intrat in LVPD pentru faptul ca avea un lider excelent ca tine.Nu am decat o zi de cand sunt si cel mai probabil voi fi dat afara si poate nu mi se va mai acorda sansa pe care mi-ai dat-o tu. Iti multumesc ca mi-ai data aceasta sansa(ba chiar de doua ori) si regret ca nu ne-am putut imprieteni. Iti urez tot binele din lume si sa ai parte de tot ceea ce iti dorestI. Respect man!

Posted

@ Cu riscul că voi primi warn up, voi posta.

Vezi tu, cât timp am fost în LVPD am învăţat foarte multe lucruri, practic, în această facţiune m-am dezvoltat eu.

Îmi aduc aminte şi acum, la început eu şi cu Ionut purtam un război în fiecare zi, sau cel puţin aşa credeam eu. De ce? Din cauza sancţiunii acordate. Şi eu, ca şi mulţi alţii, m-am supărat când am primit acel Faction Warn şi chiar am vrut să părasesc facţiunea.

Nu mi-am depus cererea de demisie, m-am gândit în sinea mea ''De ce să nu-i arăt eu că pot mult mai mult?'', unde eram eu, era şi Bandicam, eram atent cu tot ceea ce făceam tocmai pentru a nu fi sancţionat.

În fine, lăsând poveştile deoparte, aici am reuşit să-mi corectez multe defecte, am reuşit să ajung rank 6 unde am învâţat multe lucruri de la Ionut, un băiat extraordinar. Am întâlnit foarte multe persoane, caractere şi gândiri diferite, unii doar pe interes, alţii buni prieteni cu care ţin şi acum legătura.

Celor din LVPD aş vrea să le urez multă baftă şi spor la [/wanted], <joke> bucuraţi-vă că ati scăpat de Ion <joke> 

• Upvote 2
Posted

M-am simtit excelent inca din prima zi. Am venit aici, in LVPD, deoarece stiam dinainte ca aici intra doar playeri seriosi cu care ai ce discuta. Mi-a facut o extrem de mare placere sa va cunosc pe toti cei cu care am avut ocazia sa interactionez. Am invatat foarte multe lucruri in special de la St.Rexxo si St.Jamaican cat timp am stat aici, dar am fost ajutat si de altii. Am tras si unele concluzii, cum ar fii ca cei mai destepti jucatori de pe server se afla in departamente, acest fapt fiind cauzat de continutul regulamentului, sau faptul ca politistii sunt destul de slabi la arme :)) Cu toate acestea, in aceasta factiune am primit un rank 7, o functia de lider si cea de Helper.
Multumesc tuturor celor care au facut ca jocul meu sa fie placut, chiar daca au mai fost unele neplaceri, dar oricum, eu iert pe toata lumea, nu tin pica nimanui. A fost foarte distractiv in unele cazuri, iar sedintele si antrenamentele au fost cat se poate de nostime. Semnatura mea va ramane aceeasi, deoarece cred ca fac parte dintr-o generatie de membri care si-a facut marcata prezenta. St.dalywow, Alexxx16, continuati-va treaba asa cum o stiti voi, pentru ca o faceti bine. Multumesc pentru increderea acordata. Va doresc un an plin de impliniri si bucurii. Mult succes!

Ba eu chiar asa de rau am fost? :)), Bafta in continuare poate in vitor vom mai face Departamentul de soc.

Posted (edited)

Mda, se pare ca a fost wipe pacat mi-ar fi placut sa raman sa imi continui treaba dar na sa ii uram succes lui @ sa speram ca va tine factiunea acolo unde a tinut-o @ atata timp adica in top fiind cea mai activa factiune. Bafta in continuare si succes noilor membrii . 

P.S Trist dar adevarat

Edited by Alexxx16