Rysor Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 @@ionut - Deoarece nu merge să-ţi dau PM (forum-ul este prea încarcăt, mă rog) te anuţ aici că nu pot veni la antrenament. Trebuie să plec până în oraş după o baterie de laptop. Quote
Uzzystein Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 @@Rysor - Puteai astazi sa faci totusi o amarata de invoire. Ai primit FW, suporti consecintele. Pe viitor fii mai atent. Quote
Uzzystein Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 (edited) @ si @ nu mai postati aiurea la reclamatii daca nu aveti o reclamatie la care trebuie sa raspundeti. Noapte buna! Edited November 28, 2013 by Ionut- Quote
MyhaytzaCJ Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Nu imi poate da cineva sigla de la LVPD cu fundal transparent ca sa mi-o pun la semnatura? Quote
Uzzystein Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Rank up se da la fiecare sedinta saptamanala. Nu dau luni, marti, vineri, s.a.m.d. Se da duminica! Quote
Rysor Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 (edited) @ - Aseară la ora 8 fară 20 am primit un telefon de la un amic cum că mi-a făcut rost de o baterie de laptop nou nouţă şi că nu mă costă mai mult de 50 de lei, cum puteam să refuz o asemenea ofertă şi tot odată, cum puteam să fac o cerere de învoire dacă acolo scrie clar că cererile de învoire trebuiesc făcute cu cel puţin o oră înainte? Am încercat să-ţi dau PM şi n-am reuşit deoarece forum-ul era prea încărcat, şi ţi-am lăsat aici un mesaj. Acum eu am fost sancţionat, încep să-mi schimb părerea despre tine. Cu toate astea, ce să fac, suport consecinţele şi te felicit pentru lider. Edited November 29, 2013 by Rysor Quote
Rosenrot Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 @ - Aseară la ora 8 fară 20 am primit un telefon de la un amic cum că mi-a făcut rost de o baterie de laptop nou nouţă şi că nu mă costă mai mult de 50 de lei, cum puteam să refuz o asemenea ofertă şi tot odată, cum puteam să fac o cerere de învoire dacă acolo scrie clar că cererile de învoire trebuiesc făcute cu cel puţin o oră înainte? Am încercat să-ţi dau PM şi n-am reuşit deoarece forum-ul era prea încărcat, şi ţi-am lăsat aici un mesaj. Acum eu am fost sancţionat, încep să-mi schimb părerea despre tine. Cu toate astea, ce să fac, suport consecinţele şi te felicit pentru lider. Nu este vina lui ca tu nu sti sa-ti ocupi timpul. Puteai sa-ti dai seama ca macar o sa intarzii la antrenament.. Eu invoirile mi le fac cand stiu ca am ceva de facut in jurul orei antrenamentului/sedintei si dupa daca termin inainte o editez. Quote
Kunter.Capone Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Nu imi poate da cineva sigla de la LVPD cu fundal transparent ca sa mi-o pun la semnatura? Poftim Quote
Uzzystein Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 +1 daca va place ;) http://bugged.ro/topic/40796-las-venturas-police-department-informa%C5%A3ii/?do=findComment&comment=465866 Quote
R3Fl3ex Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 +1 daca va place ;) http://bugged.ro/topic/40796-las-venturas-police-department-informa%C5%A3ii/?do=findComment&comment=465866 NO! Quote
Rosenrot Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Cica 'NO!'... Gata ai ban permanent, maine ramai fara cap. Quote
Uzzystein Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Topicul de rapoarte de activitate a fost deschis. Quote
Rexxo Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 Topicul de rapoarte de activitate a fost deschis. Aşa, şi? Quote
Recommended Posts