Jump to content

Recommended Posts

Posted

Da sunt nou , sper să stau cât mai mult în LVPD.

speram ca daca vrei sa stai mai mult in factiunea lvpd mult sa asculti pe toti mai ales pe lider si co-lider ca sunt de treaba

Posted

speram ca daca vrei sa stai mai mult in factiunea lvpd mult sa asculti pe toti mai ales pe lider si co-lider ca sunt de treaba

Asta o să fac ^_^

Posted

acuma trebuie sa mai faca aplicatia ptru rapoarte sa vedem daca putem sa luam permisele de la rank 1. ca noi degeaba confiscam permisele de la civili care merg pe condrasens ::x

Posted

Mâine o să aveţi şi topic cu informaţii despre rank-up ca să ştiţi cam ce să faceţi.

Noapte bună, ne auzim mâine :)

Posted

Mâine o să aveţi şi topic cu informaţii despre rank-up ca să ştiţi cam ce să faceţi.

Noapte bună, ne auzim mâine :)

dar putem sa confiscam permisele la cei care merg pe contracens

Posted

cand face aplicatiile ptr rapoarte ?

Nu ştiu , dar ar fi frumos ca raportul să se bazele mai mult pe permisele confiscate /drugs /mats . Mi se pare mai fain aşa.

Posted

spun ptr toti LVPD care confisca permisele sa aveti ma clare pana face Rexxo aplicatia de rapoarte mult noroc la permise nu iertati ca nu este bine sa se mearga pe condrasens aiurea si nu luati spaga  ca este de rau  :P 

Posted

spun ptr toti LVPD care confisca permisele sa aveti ma clare pana face Rexxo aplicatia de rapoarte mult noroc la permise nu iertati ca nu este bine sa se mearga pe condrasens aiurea si nu luati spaga  ca este de rau  :P 

Haha ^_^ De vreo 4 ori am intâlnit playeri care vreau să-mi dea mită.

Posted

sa nu faci asa ca se invata cu asa ceva si poti primi de la Rexxo un 1 FW ptr asa cv  :P

Da ştiu , eu n-am intrat in LVPD pentru rank , am intrat să reduc accidentele şi mersul pe contra-sens . Se vede in vreo 2 video-uri cum vor ăştia să-mi dea mită.