Kunter.Capone Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Pf, eu sigur nu o să pot ajunge la antrenamentele acestea luna aceasta pentru că eu am antrenament la înot și la fotbal, la înot zi de zi de la ora 19:00, iar când am fotbal am înot de la 16:00 și antrenament la fotbal de la 18:00 și nu pot ajunge .. O să fac cerere de învoire. Nu luna asta luna care vine. Quote
MikeA. Posted July 21, 2014 Posted July 21, 2014 Nu luna asta luna care vine. Ok, să văd, poate îmi modifică antrenamentul de la altă oră, dacă nu mi-l modifică sigur nu pot ajunge.. Quote
Kunter.Capone Posted July 22, 2014 Posted July 22, 2014 (edited) Noi modficarii au fost facute + un anunt important pentru mai multe detalii vizitati topicul Las Venturas Police Departament Anunturi importante/Important Announcements Edited July 22, 2014 by Kunter. Quote
Kunter.Capone Posted July 24, 2014 Posted July 24, 2014 Maine(vineri) la ora 20:00 se va organiza sedinta saptamanala, se va vota si noua ora a sedintelor saptamanale. Quote
Kunter.Capone Posted July 25, 2014 Posted July 25, 2014 (edited) Noua ora a urmatoarelor sedinte este ora 21:00, data tot aceiasi va fi vineri. sedinta din aceasta saptamana nu va fi luata in considerare din pacate eu aveam probleme cu curentul si nu puteam sa o fac. O noua regula a fost adaugata, aceasta regula a fost adaugata special pentru membrii care se reclameaza intre ei. •Cei care se reclameaza intre ei pe panel vor fi sanctionati cu Faction Warn, daca aveti o problema cu un coleg de al vostru reclamatiil in PM liderului. Edited July 25, 2014 by Kunter. Quote
IonutTudor Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Salutare! O parere? https://www.youtube.com/watch?v=WMj9wOZ4HEI Quote
AlexCondur07 Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Salutare! O parere? https://www.youtube.com/watch?v=WMj9wOZ4HEI Holla! Sunt faine, cel mai mult imi place cel pt Banshee. Iar prima melodie e foarte "complexa":)). "Watch your back" de la un cap pana la celalalt:)))) Quote
IonutTudor Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Holla! Sunt faine, cel mai mult imi place cel pt Banshee. Iar prima melodie e foarte "complexa":)). "Watch your back" de la un cap pana la celalalt:)))) Mersi :)) Quote
Kunter.Capone Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Atentie ! toti membrii Las Venturas Police Departament sunt rugati sa citeasca noul regulament care este scris aici: http://forum.bugged.ro/topic/78910-regulament-departamente/ va fi adaugat si la sectiunea Las Venturas Police Departament cat de curand, reguliile de acolo se vor aplica de azi inainte si aici. Quote
INst1Nct Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 (edited) Atentie ! toti membrii Las Venturas Police Departament sunt rugati sa citeasca noul regulament care este scris aici: http://forum.bugged.ro/topic/78910-regulament-departamente/ va fi adaugat si la sectiunea Las Venturas Police Departament cat de curand, reguliile de acolo se vor aplica de azi inainte si aici. O da :) Buna rau regula cu confiscatul armelor . In sfarsit o intrebuintare a acelei comenzi. Mai nasol pentru rank 1-2 ca nu pot merge nici dupa runneri daca n-au acordat chiar ei wanted-ul :)) Edited July 28, 2014 by INst1Nct Quote
sendysss Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 (edited) @Kunter.. ,dar si colegii. Nu mai avem voie sa ii filmam pe cei ce urca ilegal scarile la fish sau avem voie sa ii filmam acolo cand gresesc dar sa le confiscam permisul mai departe pentru a nu incurca circulatia ? Edited July 28, 2014 by Bq.Sendy Quote
MikeA. Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 @Kunter.. ,dar si colegii. Nu mai avem voie sa ii filmam pe cei ce urca ilegal scarile la fish sau avem voie sa ii filmam acolo cand gresesc dar sa le confiscam permisul mai departe pentru a nu incurca circulatia ? Idem. Nu or să se micșoreze targetul permiselor pentru fiecare rank? Quote
Kunter.Capone Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 (edited) Idem. Nu or să se micșoreze targetul permiselor pentru fiecare rank? Se vor micsora. // Nu vei avea voie in nici un fel sa le iei carnetul. Edited July 29, 2014 by Kunter. Quote
sendysss Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Se vor micsora. // Nu vei avea voie in nici un fel sa le iei carnetul. :| Wat :)) si unde luam permise doar ? pe autostrada ? Quote
Kunter.Capone Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 :| Wat :)) si unde luam permise doar ? pe autostrada ? Exact, sau in locuri nu foarte aproape de job. Quote
sendysss Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Cred ca ar trebuii sa ne faci niste videouri cu exemple :) E bine ca am terminat cu permisele saptamana asta :| saptamana viitoare va fi jale ! :)) Quote
Kunter.Capone Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Cred ca ar trebuii sa ne faci niste videouri cu exemple :) E bine ca am terminat cu permisele saptamana asta :| saptamana viitoare va fi jale ! :)) Cu aceasta modficare nu cred :o Idem. Nu or să se micșoreze targetul permiselor pentru fiecare rank? Solved. Noi modficarii au fost efectuate la raportul de activitate acestea sunt urmatoarele: Raportul pentru rank 3-4-5 au fost modficate au fost scazute din amenzi/carnete dar au fost marite misiunile cu un procentaj de 40% sa zicem.Acesta modficare a fost efectuata mai mult din cauza noului regulament si din cauza ca multi mi-ati reprosat ca raportul e prea mare nu imi convine etc. Quote
AlexCondur07 Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Cu aceasta modficare nu cred :o Solved. Noi modficarii au fost efectuate la raportul de activitate acestea sunt urmatoarele: Raportul pentru rank 3-4-5 au fost modficate au fost scazute din amenzi/carnete dar au fost marite misiunile cu un procentaj de 40% sa zicem.Acesta modficare a fost efectuata mai mult din cauza noului regulament si din cauza ca multi mi-ati reprosat ca raportul e prea mare nu imi convine etc. Multumim! Chiar nu stiam ce ma fac! :* Cred ca ar trebuii sa ne faci niste videouri cu exemple :) E bine ca am terminat cu permisele saptamana asta :| saptamana viitoare va fi jale ! :)) Man, nu trebuie sa stai dupa un parapet ca sa prinzi pe cineva ca merge pe contrasens. Te plimbi 2 minute si gasesti o gramada de persoane care incalca regulile decirculatie. Trebuie doar sa fii clever. Quote
sendysss Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 @Kunter, eu acum daca am 51 permise deja sunt valabile ...pentru rank 4 acum nu ? iar la urmatoarea saptamana incep dupa regulamentul asta nu ? cu permisele cel puitin. Quote
Kunter.Capone Posted July 31, 2014 Posted July 31, 2014 @Kunter, eu acum daca am 51 permise deja sunt valabile ...pentru rank 4 acum nu ? iar la urmatoarea saptamana incep dupa regulamentul asta nu ? cu permisele cel puitin. Da sun valabile. // Maine nu va mai avea loc sedinta Saptamanala, au intervenit unele probleme personala, urmatoarele sedinte vor avea loc sper. Quote
sendysss Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Baieti o parere ? http://forum.bugged.ro/topic/92659-the-best-mod-skin-change-mod-mini-pack-skins-enjoy/ Quote
AlexCondur07 Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Baieti o parere ? http://forum.bugged.ro/topic/92659-the-best-mod-skin-change-mod-mini-pack-skins-enjoy/ L-am luat si +1 Quote
Kunter.Capone Posted August 4, 2014 Posted August 4, 2014 Cei care vor trebui sa ieie rank up vor lua rank up dupa ce se va rezolva problema contului meu, nu o sa las liderul nimic, totul este pentru siguranta factiuni. Quote
Recommended Posts