Brent. Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Măi dar tăcuți mai suneți. :)) Salut TrustMe, sper că DekkeN se va înțelege bine cu tine. :-? De ce vorbesti de tine la persoana a3a? Quote
alex_petrut00 Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 De ce vorbesti de tine la persoana a3a? Smr dacă jtiu :-? ×_× Quote
Marian0207 Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 (edited) Model pentru permise: 1. Ati fost surprins mergand pe contrasens, va rog sa dati /handsup pentru a va lua permisul altfel veti primi wanted 3 neconf ordin. 2. Licenta de condus va fost suspendata timp de 2 ore, data viitoare aveti grija pe unde circulati. Model pentru somarea in jail: 1. "[Marian te rog sa parasesti incinta jailului altfel vei primi wanted 1 neconf ordin". Model pentru amenzi: 1. Ati fost surprins cu NOS / Farurile stinse dupa ora 20:00, trebuie sa va dau o amenda de 25.000$. 2. Va rog sa dati /handsup pentru a va da amenda altfel riscati sa primiti wanted 3 neconformare ordin. (!) Nu somatii pe cineva in genul acesta "/handsup sau wanted 3", cine someaza asa va primi fw fara discutii, modelele pentru permise / somare in jail / amenzi le aveti mai sus, folositi-va de ele. Edited February 10, 2015 by Marian- 3 Quote
.KeToNaL Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Model pentru permise: 1. Ati fost surprins mergand pe contrasens, va rog sa dati /handsup pentru a va lua permisul altfel veti primi wanted 3 neconf ordin. 2. Licenta de condus va fost suspendata timp de 2 ore, data viitoare aveti grija pe unde circulati. Model pentru somarea in jail: 1. "[Marian te rog sa parasesti incinta jailului altfel vei primi wanted 1 neconf ordin". Model pentru amenzi: 1. Ati fost surprins cu NOS / Farurile stinse dupa ora 20:00, trebuie sa va dau o amenda de 25.000$. 2. Va rog sa dati /handsup pentru a va da amenda altfel riscati sa primiti wanted 3 neconformare ordin. (!) Nu somatii pe cineva in genul acesta "/handsup sau wanted 3", cine someaza asa va primi fw fara discutii, modelele pentru permise / somare in jail / amenzi le aveti mai sus, folositi-va de ele. +1 Quote
alex_petrut00 Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 Model pentru permise: 1. Ati fost surprins mergand pe contrasens, va rog sa dati /handsup pentru a va lua permisul altfel veti primi wanted 3 neconf ordin. 2. Licenta de condus va fost suspendata timp de 2 ore, data viitoare aveti grija pe unde circulati. Model pentru somarea in jail: 1. "[Marian te rog sa parasesti incinta jailului altfel vei primi wanted 1 neconf ordin". Model pentru amenzi: 1. Ati fost surprins cu NOS / Farurile stinse dupa ora 20:00, trebuie sa va dau o amenda de 25.000$. 2. Va rog sa dati /handsup pentru a va da amenda altfel riscati sa primiti wanted 3 neconformare ordin. (!) Nu somatii pe cineva in genul acesta "/handsup sau wanted 3", cine someaza asa va primi fw fara discutii, modelele pentru permise / somare in jail / amenzi le aveti mai sus, folositi-va de ele. +2 :>Lol..nu mai sunt testeri? :o Quote
Marian0207 Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 @, Deacum inainte testele le voi da eu si co-liderul meu. Quote
alex_petrut00 Posted February 10, 2015 Posted February 10, 2015 @, Deacum inainte testele le voi da eu si co-liderul meu. Am înțeles boss. ;) Quote
Nicusor Nik Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 @, Deacum inainte testele le voi da eu si co-liderul meu. Da no? Quote
Marian0207 Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 (edited) Am mai facut un model pentru cand vreti sa confiscati armele cuiva care le are la vedere. Model: 1. Ati fost surprins cu armele la vedere, va rog sa dati /handsup pentru a vi le confisca altfel veti primi wanted 3 neconf ordin. Model pentru confiscarea drogurilor. 1. Acesta este un control de rutina, va rog sa dati /handsup altfel veti primi wanted 3 neconformare ordin. 2. Ati fost prin cu droguri la dumneavoastra, veti primi wanted 3 port drugs + drogurile v-au fost confiscate. Edited February 11, 2015 by Marian- Quote
Nicusor Nik Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Am mai facut un model pentru cand vreti sa confiscati armele cuiva care le are la vedere. Model: 1. Ati fost surprins cu armele la vedere, va rog sa dati /handsup pentru a vi le confisca altfel veti primi wanted 3 neconf ordin. Model pentru confiscarea drogurilor. 1. Acesta este un control de rutina, va rog sa dati /handsup altfel veti primi wanted 3 neconformare ordin. 2. Ati fost prin cu droguri la dumneavoastra, veti primi wanted 3 port drugs + drogurile v-au fost confiscate. Bunicele. Quote
alex_petrut00 Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 http://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/306005 :)) Quote
Alexandru Posa Posted February 11, 2015 Posted February 11, 2015 Are cineva target mdc-ul acela? .. Quote
alex_petrut00 Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 OMG, unde sunt topicurile "Învoiri ședințe" şi "Cereri rank-up"? O_o Quote
Marian0207 Posted February 13, 2015 Posted February 13, 2015 http://forum.bugged.ro/topic/64943-las-venturas-police-departament-anunţuri-importante/?p=1422484 Quote
alex_petrut00 Posted February 14, 2015 Posted February 14, 2015 bafta.. ma retrag succes bajeti. Succes man. Quote
alex_petrut00 Posted February 15, 2015 Posted February 15, 2015 Neața băieți. Ce faceți? :-? Are cineva target mdc-ul acela? ..@Craftee, uite aici => http://forum.bugged.ro/topic/93162-cleo-target-mdc/ Quote
Recommended Posts