r4zvi Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Nickname: Fratiuc. Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Pentru ca am 2/3 , daca as putea sa mai primesc o sansa sa am 0/0 as mai sta si 1 an in LVPD,este o factiune frumoasa cu un leader frumos,pacat ca am inceput prost ,ce sa zic.... Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Totul este ok. Demisie acceptata.
Laurentiu Leca Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 (edited) Retrag. Edited October 31, 2014 by SkyDreamGFX
Hetes Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Nickname: Rafa Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Deoarece luna aceasta trebuie sa dau cambridge-ul la engleza,si trebuie sa invat foarte mult. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic totul este perfect. :D
r4zvi Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Nickname: Rafa Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Deoarece luna aceasta trebuie sa dau cambridge-ul la engleza,si trebuie sa invat foarte mult. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic totul este perfect. :D Demisie acceptata.
spleeff Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Nickname: spleeff Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Sa inerc ceva nou. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.
r4zvi Posted November 1, 2014 Posted November 1, 2014 Nickname: spleeff Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Sa inerc ceva nou. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Demisie acceptata.
Razvan Vizuroiu Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Nickname: Natzi Rank: 3 De ce dorești să pleci?: Am un program încărcat la școală si decât să țin locul ocupat degeaba, mai bine las o șansă altui player mult mai activ. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Eu.
r4zvi Posted November 4, 2014 Posted November 4, 2014 Nickname: Natzi Rank: 3 De ce dorești să pleci?: Am un program încărcat la școală si decât să țin locul ocupat degeaba, mai bine las o șansă altui player mult mai activ. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Eu. Demisie acceptata. Succes.
Stehansen28 Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 (edited) Nickname: Stehansen28 Rank: 6 De ce dorești să pleci?: - Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic,totul este perfect. Edited November 5, 2014 by Stehansen28
r4zvi Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Nickname: Stehansen28 Rank: 6 De ce dorești să pleci?: - Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic,totul este perfect. Demisie acceptata. Succes! Multumesc de colaborare.
CosovanuAndrei Posted November 11, 2014 Posted November 11, 2014 Nickname: DwayneJohnson Rank: 3 De ce doreti s pleci?: Din cauza parintilor si chiar imi pare rau. Multumesc pentru tot r4zvi. Daca am sa te pot ajuta cu ceva vreodata sa ma anunti si am sa fac tot ce pot. Ce crezi c ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul e perfect.
Specialz0r[] Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Nickname: Specialz0r[] Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc si alte factiuni, succes cu leader-ul. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, este un departament minunat condus de oameni minunati. Iti multumesc pentru sansa oferita, succes!
r4zvi Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 Nickname: DwayneJohnson Rank: 3 De ce doreti s pleci?: Din cauza parintilor si chiar imi pare rau. Multumesc pentru tot r4zvi. Daca am sa te pot ajuta cu ceva vreodata sa ma anunti si am sa fac tot ce pot. Ce crezi c ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul e perfect. Nickname: Specialz0r[] Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc si alte factiuni, succes cu leader-ul. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, este un departament minunat condus de oameni minunati. Iti multumesc pentru sansa oferita, succes! Demisii acceptate.
alex_petrut00 Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Nickname: @13xW_123 Rank: 5 De ce dorești să pleci?: Din cauza mai multor motive.. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. R4zvi, faci o treabă excelentă şi vreau să-ți mulțumesc pentru ajutoarul acordat. RESPECT! Să aveți grijă de voi, probabil o să ne mai auzim pe [/d]. Baftă la raport! Pot spune că aici am petrecut cele mai frumoase momente, având nişte colegi excepționali. R4zvi, sper că în această perioadă petrecută aici nu te-am dezamăgit prea mult. Vă urez multă baftă şi sper să păstrăm legătura. Sper să mai colaborăm împreună şi pe viitor. Succes!
r4zvi Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 Nickname: @13xW_123 Rank: 5 De ce dorești să pleci?: Din cauza mai multor motive.. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. R4zvi, faci o treabă excelentă şi vreau să-ți mulțumesc pentru ajutoarul acordat. RESPECT! Să aveți grijă de voi, probabil o să ne mai auzim pe [/d]. Baftă la raport! Pot spune că aici am petrecut cele mai frumoase momente, având nişte colegi excepționali. R4zvi, sper că în această perioadă petrecută aici nu te-am dezamăgit prea mult. Vă urez multă baftă şi sper să păstrăm legătura. Sper să mai colaborăm împreună şi pe viitor. Succes! Demisie acceptata.
Laurentiu Leca Posted November 15, 2014 Posted November 15, 2014 (edited) RETRAG ! Edited November 15, 2014 by ZEROK
Michaels Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Nickname: Michaels Rank: 2 De ce vrei sa ne parasesti: Stiu ca suna urat, dar numai am timp de samp, mi-am inceput viata reala, am decis sa spun stop vietii anti-sociale. Ce crezi dupa parerea ta ca ar trebuii schimbat la aceasta factiune: Nimic, este perfect tot. Alte precizari: Niciuna.
AxeL21 Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Nickname: AxeL21 Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Nu prea mai am timp sa stau pe calculator. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este perfect.
r4zvi Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 (edited) Nickname: Michaels Rank: 2 De ce vrei sa ne parasesti: Stiu ca suna urat, dar numai am timp de samp, mi-am inceput viata reala, am decis sa spun stop vietii anti-sociale. Ce crezi dupa parerea ta ca ar trebuii schimbat la aceasta factiune: Nimic, este perfect tot. Alte precizari: Niciuna. Demisie acceptata. Nickname: AxeL21 Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Nu prea mai am timp sa stau pe calculator. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este perfect. Demisii acceptate. Edited November 16, 2014 by r4zvi
Lucian Apostol Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Nickname: RobZombie Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Motive personale. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic , totul este bine pus la punct . Buna treaba r4zvi.
r4zvi Posted November 16, 2014 Posted November 16, 2014 Nickname: RobZombie Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Motive personale. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic , totul este bine pus la punct . Buna treaba r4zvi. Demisie acceptata.
AlexIonut Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Nickname: Alexander.. Rank: 3 De ce dorești să pleci?: Vreau sa ma duc School Instructors sau alta factiune. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, dintre toate factiunile in care am stat aici m-am simtit chiar bine si asta datorita liderului si metodelor folosite de el legate de ( rank up...etc).
r4zvi Posted November 19, 2014 Posted November 19, 2014 Nickname: Alexander.. Rank: 3 De ce dorești să pleci?: Vreau sa ma duc School Instructors sau alta factiune. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, dintre toate factiunile in care am stat aici m-am simtit chiar bine si asta datorita liderului si metodelor folosite de el legate de ( rank up...etc). Demisie acceptata.
CosminTwist Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Nickname: Gronks. Rank: 5 De ce dorești să pleci?: Plictiseala mare la rank5, incerc si ceva nou, mult succes cu functia r4zvi, bafta la cat mai multe zile. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, r4zvi si Fnk. fac o treaba excelenta si sunt foarte de treaba.
r4zvi Posted November 21, 2014 Posted November 21, 2014 Nickname: Gronks. Rank: 5 De ce dorești să pleci?: Plictiseala mare la rank5, incerc si ceva nou, mult succes cu functia r4zvi, bafta la cat mai multe zile. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, r4zvi si Fnk. fac o treaba excelenta si sunt foarte de treaba. Demisie acceptata.
Recommended Posts