TripluXXX Posted March 29, 2014 Posted March 29, 2014 Nickname: @mini. Rank: 5 De ce dorești să pleci?: M-am plictisit Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic Demisie acceptata, bafta in continuare!
olympian Posted April 12, 2014 Posted April 12, 2014 Nickname: Zain Rank: 2 De ce dorești să pleci?: asa Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: tot
AlexRO Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Nickname:pHn Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Plec in vacanta si nu mai am timp de raport Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? : Nimic ,este bine organizat,sper sa mai am aceasta sansa Mersi.
iustin Posted April 14, 2014 Posted April 14, 2014 Nickname: King.Iustin Rank: 2 De ce dorești să pleci?:Am luat 2/3 fw si ar trebui sa astept prea mult ca sa iau rank 3. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.
Jvrenksy Posted April 20, 2014 Posted April 20, 2014 Nickname: King.FlorisucaRank: 1De ce dorești să pleci?: Nu lucrez cu oameni neseriosi!Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Prefer sa nu comentez.
Gabriel Comsa Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 (edited) Nickname: GaAbytzZu Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Va sa inceapa scoala si nu voi avea timp de raport. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:Nimic,e perfect asa cum este.Bafta Kunter,poate o sa mai revin.Iti multumesc pentru sansa acordata.Bafta si celorlalti. Edited April 22, 2014 by GaAbytzZu
BossuBuy1 Posted April 22, 2014 Posted April 22, 2014 Nickname: LouD Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Sunt clasa a 8-a si nu o sa mai am atat de mult timp sa intru pe SA:MP sa fac raportul deoacere trebuie sa ma pregatesc pentru examen+ fac si fotbal. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, acest departament este unu super, cu oameni seriosi si de treaba si sper ca in vacanta de vara sa mai am sansa sa intru in acest minunat departament.
Athos Posted April 25, 2014 Posted April 25, 2014 Nickname: Jacob. Rank: 6 De ce dorești să pleci?: Stie St.Kunter Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, este bine asa. Bafta tuturor.
AxeL21 Posted April 27, 2014 Posted April 27, 2014 Nickname: AxeL21 Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Nu mai joc pe acest server. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.
Ștefan Mărgărit Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 (edited) Nickname: Zeinn Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Numai am timp. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Edited April 28, 2014 by Zeinn
Spellix Posted April 28, 2014 Posted April 28, 2014 NicknameSpellix Rank: 2, 15 zile. De ce dorești să pleci?: De cand s-a deschis serverul de minecraft, nu prea mai sunt activ. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, este totul perfect.
Tobi Posted April 29, 2014 Posted April 29, 2014 (edited) Raman inca. Nu scapi de mine. Edited April 29, 2014 by Tobi.
Liptonalaw Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Nickname: Liptone Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Plec la munte cateva zile si nu vr sa incurc factiunea Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Cam nimic decat sa se bage un infernus de rank 2 pentru carnete.Ati fost niste colegii minunati si tu kunter un lider excelent sper sa mai am sansa asta sa mai intru in lvpd ,dar vr si sa incer alta factiune inainte.Ramas bun!.
Nikii Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Nickname: PauL._007 Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Vreau sa intru in NG ! Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, Kunter chiar daca stie ca am avut anumite probleme cu el, este un lider bun care isi da interesul si probabil voi mai revenii in aceasta factiune ! Succes LVPD !
KNAVE Posted April 30, 2014 Posted April 30, 2014 Nickname: blackup, Rank: 1 De ce dorești să pleci?: teza/examen/etc. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: -
Recommended Posts