Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname: Tobi.

Rank: 2

De ce dorești să pleci?: Motive.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:nik

Posted

Nickname: Hover

De ce dorești să pleci?:  Nu mai am timp de factiune

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:  -

Posted

Nicknam Daralau.666

Rank: 1

De ce dorești să pleci?:  Nu mai am timp de factiune, samp

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:  -

Posted

Nickname: AmonRA

De ce dorești să pleci?: Scuze dude ca plec.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este perfect asa cu este, doar sa stea allpacina asta mult in functie.

Posted

Nickname: AmonRA

De ce dorești să pleci?: Scuze dude ca plec.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este perfect asa cu este, doar sa stea allpacina asta mult in functie.

Demisie acceptata.

Posted

Nickname:  Valentine

Rank:  1

De ce dorești să pleci?:  Nu pot sa mai stau pe samp imi merge net-ul foarte greu cade in continuu nu pot sta pe server ca primesc "The server didn't responding... retrying..." nu am cum sa joc practic.. imi pare rau dar pana nu rezolv problema nu pot sa imi fac meseria cum trebuie...

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu trebuie schimbat nimic e perfecta si chiar o ador factiunea dar uite ca asa se intampla cate o chestie deasta nasoala si nu poti sa mai faci nimic... imi pare sincer rau ca trebuie sa va parasesc.

Posted

Nickname:  Valentine

Rank:  1

De ce dorești să pleci?:  Nu pot sa mai stau pe samp imi merge net-ul foarte greu cade in continuu nu pot sta pe server ca primesc "The server didn't responding... retrying..." nu am cum sa joc practic.. imi pare rau dar pana nu rezolv problema nu pot sa imi fac meseria cum trebuie...

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu trebuie schimbat nimic e perfecta si chiar o ador factiunea dar uite ca asa se intampla cate o chestie deasta nasoala si nu poti sa mai faci nimic... imi pare sincer rau ca trebuie sa va parasesc.

Demisie acceptata.

Posted

Nickname: Jokerz0r[]

Rank: 2

De ce dorești să pleci?: Nu mai am timp de raport.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este ok, bafta Kunter si TripleXXX cu factiunea, multumesc Kunter pentru ca mi-ai acordat sansa sa fac parte din acest departament minunat.

Bafta colegi la raport.

Posted

Nickname: Razzy

De ce dorești să pleci?:  Nu am timp sa joc sa:mp. Trebuie sa imi scot niste medii.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, adica e ok din punctul meu de vedere.

Posted

Nickname: [sNK]ReMoVe5oo

De ce dorești să pleci?: Deoarece nu voi fi activ o perioada lunga de timp si nu vreau sa ocup un loc , ar putea sa profite altcineva de acest loc

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:  Nimic , Liderul este foarte activ si foarte de treaba , La fel si colegii , Ramane factiunea mea de suflet pentru totdeauna. Bafta la totii !!!

Posted (edited)

Nickname: King.Alex_AxeLz

Rank: 5

De ce dorești să pleci?: Din cauza tezelor si peste 2-3 luni vine examenul, dupa examen o sa revin in forta!

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este perfect! Bafta la rapoarte baietii!

Edited by King.AxeLz
Posted

Nickname: Ex7aSy.7.

De ce dorești să pleci?: pai stau degeaba ca nu pot face raportu decat dupa ce iau rank , 

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic este un departament frumos

Posted

Nickname:LUCHiANN 

Rank:3.

De ce dorești să pleci?:Vreau sa ies deoarece raportul este foarte greu si nu il pot face si nu are rost sa mai stau.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:Sa mai micsorati raporartele de activitate.

Posted (edited)

Nickname:NuDauNume

Rank:3

De ce dorești să pleci?: Asi vrea sa plec pentru ca raportul este mult prea mare 

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Asi vrea sa se schimbe rapoartele 4-5 

Edited by nistrovic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp