Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname:  Bluu.

Rank: 2

De ce dorești să pleci?: Mai bine tac.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Mai bine tac.

Posted

Nickname: Gogan

De ce dorești să pleci?: Nu pot sa fac tot raportul + ca mai am si scoala...

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic,.

Posted (edited)

Nickname:  xSkiDroWx

Rank:  1

De ce dorești să pleci?:  Din motive personale.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Ma abtin de la comentarii, dar cred ca toti stim ce ar trebuii.

Edited by Tiago
Posted

Nickname: Wilfred

Rank: 1

De ce dorești să pleci?: Mi sa ivit o ocazie mult mai buna,nu ca aceasta de acum nu este dar nu am nici un prieten pe care il cunosc personal aici asa ca nu prea mai am ce face.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic,sa o tineti tot asa si vreau sa ii multumesc lui Kunter pentru oportunitatea de a face parte din acest departament si ca m-ati primit cu bratele deschise.

Posted

Nickname: SPiKE

Rank: 4

De ce dorești să pleci?: Doresc sa intru in FBI pentru a ma axa mai mult pe robberi, numai am timpul necesar pentru a sta dupa carnete/amenzi. 

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, pot spune ca in cei 4-5 ani ai mei de sa:mp asta este primul departament care mi-a placut tot ce am facut, tot respectul meu pentru Kunter si pentru treaba care o face in LVPD, esti un lider excelent.

Succes in continuare cu factiunea, sper sa faci 100+ zile la lider.

Posted

Nickname: Stricker

De ce dorești să pleci?: Incerc ceva nou

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:  Nimic 

Posted

Nickname: KeTTLeR

De ce dorești să pleci?: Am sper, sansa de a intra intr-o mafie, sau, de ce nu sa intru in FBI pentru a putea merge dupa robbery, nu vreau sa irosesc sansa asta.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, te respect, iti multumesc ca mi-ai acordat o sansa, il salut pe AlexCondur cel mai super membru si pe St.Eazy.

Posted

Nickname: KeTTLeR

De ce dorești să pleci?: Am sper, sansa de a intra intr-o mafie, sau, de ce nu sa intru in FBI pentru a putea merge dupa robbery, nu vreau sa irosesc sansa asta.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, te respect, iti multumesc ca mi-ai acordat o sansa, il salut pe AlexCondur cel mai super membru si pe St.Eazy.

Demisie acceptată. Mult succes pe viitor, baftă.

@, Kunter, să-l demiți pe Kettler când vezi @mention-ul. 

Posted

Nickname: GudL1ke

Rank: 1

De ce dorești să pleci?: Doresc să ies din aceste departament pentru că vreau să încerc ceva nou.Mulțumesc pentru șansa acordată.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, este perfect .

Posted

Nickname: RedToNiiC

Rank: 3

De ce dorești să pleci?: La momentul dat nu am timp de sa-mp Si degraba plec in Spania si mam plictisit un pic 

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:Nimic este totul perfect 

Posted

Nickname: RedToNiiC

Rank: 3

De ce dorești să pleci?: La momentul dat nu am timp de sa-mp Si degraba plec in Spania si mam plictisit un pic 

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:Nimic este totul perfect 

Demisie acceptata. succes

Posted (edited)

Nickname: Holler

Rank: Dețin rank 6.

De ce dorești să pleci?: Nu vreau să țin facțiunea pe loc, în fiecare duminică aproape sunt plecat din localitate, atunci când este ședința după cum bine știți. Baftă următorului co-lider. Succes Kunter.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.

@

Edited by Holler
Posted

Nickname: Holler

Rank: Dețin rank 6.

De ce dorești să pleci?: Nu vreau să țin facțiunea pe loc, în fiecare duminică aproape sunt plecat din localitate, atunci când este ședința după cum bine știți. Baftă următorului co-lider. Succes Kunter.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.

@

Demisie acceptata. succes

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp