Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname: Tempo.

Rank: 2

De ce dorești să pleci?: Vara asta ma las de SA-MP.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul e bine in legatura cu acest departament.

Posted

Nickname: Tempo.

De ce dorești să pleci?: Vara asta ma las de SA-MP.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul e bine in legatura cu acest departament.

Demisie acceptata.

Posted

Nickname: MaTrixRuLes

Rank:3

De ce dorești să pleci?: Nu prea mai am chef de SA:MP, cred ca o sa ma las o vreme.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul e perfect asa cum este.

Posted

Nickname: MaTrixRuLes

Rank:3

De ce dorești să pleci?: Nu prea mai am chef de SA:MP, cred ca o sa ma las o vreme.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul e perfect asa cum este.

Demisie acceptata. succes

Posted (edited)

Nickname: LuXsoR

Rank: 4

De ce dorești să pleci?: Regret ca trebuie sa ies din departament, deoarece nu fac fata activitatilor de zi cu zi.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Acest departament este bine organizat si nu trebuie nimic schimbat la el.

Edited by LuXsoR
Posted

Nickname: LuXsoR

Rank: 4

De ce dorești să pleci?: Regret ca trebuie sa ies din departament, deoarece nu fac fata activitatilor de zi cu zi.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Acest departament este bine organizat si nu trebuie nimic schimbat la el.

Posted

Nickname: Cagiva1923
Rank: 1
De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc alte factiuni , m-am plictist in cop
Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, este perfect asa cum este.

Posted

Nickname: Cagiva1923

De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc alte factiuni , m-am plictist in cop

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, este perfect asa cum este.

Posted

Nickname: Crock

Rank: 3

De ce dorești să pleci?: Vreau sa ma duc intr-o mafie, ma doare capul de la atatea reclamatii si mai am si probleme cu inima.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Kunter face o treaba foarte buna cu acest departament si sper sa mai tina liderul.

Posted

Nickname: Crock

Rank: 3

De ce dorești să pleci?: Vreau sa ma duc intr-o mafie, ma doare capul de la atatea reclamatii si mai am si probleme cu inima.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Kunter face o treaba foarte buna cu acest departament si sper sa mai tina liderul.

Demisie acceptata, succes in continuare

Posted

Nickname: AlinSmek20

De ce dorești să pleci?: Nu prea mai am chef de SA:MP,Kunter iti multumesc foarte mult pentru aceasta sansa,toti membrii ati fost,si ve-ti fi  de nota 10,imi pare rau ca trebuie sa ies dar nu prea mai am chef de SA:MP si nu vreau sa tin un loc degeaba..

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic,este perfect asa cum e !

Posted

Nickname: AlinSmek20

De ce dorești să pleci?: Nu prea mai am chef de SA:MP,Kunter iti multumesc foarte mult pentru aceasta sansa,toti membrii ati fost,si ve-ti fi  de nota 10,imi pare rau ca trebuie sa ies dar nu prea mai am chef de SA:MP si nu vreau sa tin un loc degeaba..

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic,este perfect asa cum e !

Demisie acceptata.

Posted

• Nickname: CTC

• Rank: 6 (Supervisory of Police LV)

De ce dorești să pleci?: De maine incep munca si nu il mai pot ajuta pe Kunter, succes.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, succes!

Posted

Woozie, on 10 Jul 2014 - 20:24, said:

Nickname: CTC

Rank: 6 (Supervisory of Police LV)

De ce dorești să pleci?: De maine incep munca si nu il mai pot ajuta pe Kunter, succes.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, succes!

Demisie acceptata, sport la munca..
Posted

Nickname: Zenko.Zew

Rank: 2.

De ce dorești să pleci?: Doresc sa plec deoarece nu mai am posibilitatea de a ma mai juca,

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu ar trebui nimik.

Posted

Nickname: Zenko.Zew

Rank: 2.

De ce dorești să pleci?: Doresc sa plec deoarece nu mai am posibilitatea de a ma mai juca,

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu ar trebui nimik.

Posted

Nickname: Jack

De ce dorești să pleci?: Intru in Grove probabil sau in Ballas.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, e ok, aranjat.

Posted

Nickname: Ram0N

De ce dorești să pleci?: Lipsa de cooperare de care da dovada unii colegi!

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Cred ca at fii ok sa se faca infernusul si la rank 2!!!

Posted

Nickname: Ram0N

De ce dorești să pleci?: Lipsa de cooperare de care da dovada unii colegi!

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Cred ca at fii ok sa se faca infernusul si la rank 2!!!

Posted

Nickname: Jack

De ce dorești să pleci?: Intru in Grove probabil sau in Ballas.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, e ok, aranjat.

Posted

Nickname:  I3PuraShu.

Rank:  4

De ce dorești să pleci?:  Vreau să plec deoarece m-am plictisit de raport .

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:  Nu trebuie schimbat nimic , e bine așa . Succes 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp