TEMPOLAMEA Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Nickname: Tempo. Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Vara asta ma las de SA-MP. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul e bine in legatura cu acest departament.
Kunter.Capone Posted July 3, 2014 Posted July 3, 2014 Nickname: Tempo. Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Vara asta ma las de SA-MP. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul e bine in legatura cu acest departament. Demisie acceptata.
antonio72 Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Nickname: MaTrixRuLes Rank:3 De ce dorești să pleci?: Nu prea mai am chef de SA:MP, cred ca o sa ma las o vreme. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul e perfect asa cum este.
Kunter.Capone Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 Nickname: MaTrixRuLes Rank:3 De ce dorești să pleci?: Nu prea mai am chef de SA:MP, cred ca o sa ma las o vreme. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul e perfect asa cum este. Demisie acceptata. succes
EusebiuAfrsinei Posted July 4, 2014 Posted July 4, 2014 (edited) Retrag ! Imi cer scuze ! Edited July 4, 2014 by maKeeD
MaurMihai Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 (edited) Nickname: LuXsoR Rank: 4 De ce dorești să pleci?: Regret ca trebuie sa ies din departament, deoarece nu fac fata activitatilor de zi cu zi. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Acest departament este bine organizat si nu trebuie nimic schimbat la el. Edited July 6, 2014 by LuXsoR
Kunter.Capone Posted July 6, 2014 Posted July 6, 2014 Nickname: LuXsoR Rank: 4 De ce dorești să pleci?: Regret ca trebuie sa ies din departament, deoarece nu fac fata activitatilor de zi cu zi. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Acest departament este bine organizat si nu trebuie nimic schimbat la el. Demisie acceptata. succes
Cagiva1923 Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Nickname: Cagiva1923Rank: 1De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc alte factiuni , m-am plictist in copCe crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, este perfect asa cum este.
Kunter.Capone Posted July 8, 2014 Posted July 8, 2014 Nickname: Cagiva1923 Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc alte factiuni , m-am plictist in cop Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, este perfect asa cum este. Demisie acceptata. succes
Colex Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Nickname: Crock Rank: 3 De ce dorești să pleci?: Vreau sa ma duc intr-o mafie, ma doare capul de la atatea reclamatii si mai am si probleme cu inima. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Kunter face o treaba foarte buna cu acest departament si sper sa mai tina liderul.
Kunter.Capone Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Nickname: Crock Rank: 3 De ce dorești să pleci?: Vreau sa ma duc intr-o mafie, ma doare capul de la atatea reclamatii si mai am si probleme cu inima. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Kunter face o treaba foarte buna cu acest departament si sper sa mai tina liderul. Demisie acceptata, succes in continuare
AlinSmek20xd Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Nickname: AlinSmek20 Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Nu prea mai am chef de SA:MP,Kunter iti multumesc foarte mult pentru aceasta sansa,toti membrii ati fost,si ve-ti fi de nota 10,imi pare rau ca trebuie sa ies dar nu prea mai am chef de SA:MP si nu vreau sa tin un loc degeaba.. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic,este perfect asa cum e !
Kunter.Capone Posted July 9, 2014 Posted July 9, 2014 Nickname: AlinSmek20 Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Nu prea mai am chef de SA:MP,Kunter iti multumesc foarte mult pentru aceasta sansa,toti membrii ati fost,si ve-ti fi de nota 10,imi pare rau ca trebuie sa ies dar nu prea mai am chef de SA:MP si nu vreau sa tin un loc degeaba.. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic,este perfect asa cum e ! Demisie acceptata.
CTC Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Nickname: CTC Rank: 6 (Supervisory of Police LV) De ce dorești să pleci?: De maine incep munca si nu il mai pot ajuta pe Kunter, succes. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, succes!
Kunter.Capone Posted July 10, 2014 Posted July 10, 2014 Woozie, on 10 Jul 2014 - 20:24, said: Nickname: CTC Rank: 6 (Supervisory of Police LV) De ce dorești să pleci?: De maine incep munca si nu il mai pot ajuta pe Kunter, succes. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, succes! Demisie acceptata, sport la munca..
Zenko.ZEW Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Nickname: Zenko.Zew Rank: 2. De ce dorești să pleci?: Doresc sa plec deoarece nu mai am posibilitatea de a ma mai juca, Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu ar trebui nimik.
Kunter.Capone Posted July 11, 2014 Posted July 11, 2014 Nickname: Zenko.Zew Rank: 2. De ce dorești să pleci?: Doresc sa plec deoarece nu mai am posibilitatea de a ma mai juca, Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu ar trebui nimik. Demisie acceptata. succes
Po1son Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Nickname: Jack Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Intru in Grove probabil sau in Ballas. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, e ok, aranjat.
RamonGabrielRamon Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Nickname: Ram0N Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Lipsa de cooperare de care da dovada unii colegi! Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Cred ca at fii ok sa se faca infernusul si la rank 2!!!
Kunter.Capone Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Nickname: Ram0N Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Lipsa de cooperare de care da dovada unii colegi! Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Cred ca at fii ok sa se faca infernusul si la rank 2!!! Demisie acceptata. succes
Kunter.Capone Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Nickname: Jack Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Intru in Grove probabil sau in Ballas. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, e ok, aranjat. Demisie acceptata. succes
I3PuraShu Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Nickname: I3PuraShu. Rank: 4 De ce dorești să pleci?: Vreau să plec deoarece m-am plictisit de raport . Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu trebuie schimbat nimic , e bine așa . Succes
Recommended Posts