Kunter.Capone Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Nickname: @KhenZ. Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Deoarece vreau sa incerc ceva nou. Multumesc Kunter pentru sansa acordata, ma bucur ca am avut onoarea sa lucrez alaturi de tine. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu sunt in masua sa comentez. Demisie acceptata. succes
Bebe Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Nickname: Bebea_007 Rank: 5 De ce dorești să pleci?: Deja am rank 5 nu mai am ce sa fac,vreau sa incerc si alceva. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic P.S Multumesc Kunter
Kunter.Capone Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Nickname: Bebea_007 Rank: 5 De ce dorești să pleci?: Deja am rank 5 nu mai am ce sa fac,vreau sa incerc si alceva. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic P.S Multumesc Kunter Demisie acceptata. succes
CoLiTzA Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 (edited) Nickname: RedToNiiC Rank: 3 De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc ceva nou Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic Edited August 16, 2014 by CoLiTzA
Kunter.Capone Posted August 16, 2014 Posted August 16, 2014 Nickname: RedToNiiC Rank: 3 De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc ceva nou Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic Demisie acceptata.
EdySD Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Nickname: .Edward. Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Momentan nu am timp de SA:MP. Ce crezi că ar trebui schimbat? Nimic, totul e perfect.
Kunter.Capone Posted August 17, 2014 Posted August 17, 2014 Nickname: .Edward. Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Momentan nu am timp de SA:MP. Ce crezi că ar trebui schimbat? Nimic, totul e perfect. Demisie acceptata.
Ionut.X Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Nickname: Ionut.Xc Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Deoarece nu mai am timp. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: nimic.
RemusBibanu5 Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Nickname: BaneK Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Nu mai am timp de SA:MP. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul e perfect.
DiStefano1337 Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Nickname: .imuffin Rank: 2 De ce dorești să pleci?:1 AN PIERDUT DEGEABA,MAI BINE IMI TRAIESC VIATA. Ce crezi că ar trebui schimbat? Nimic, totul e perfect.
DareD3vill Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 Nickname: FunnyMan. Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Nu mai am timp sa fac raportul. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: -
ChiNNa Posted August 20, 2014 Posted August 20, 2014 (edited) Nickname: YoKo99 Rank: 1 De ce dorești să pleci?:Nu mai am timp de sa=mp. A aparut ceva foarte strict in viata mea. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este ok. Sper sa mai am ocazia sa mai intru chiar daca fac aceasta greseala. Edited August 20, 2014 by YoK099
Sm0K3R Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Nickname: BogdanToma Rank: 3 De ce dorești să pleci?: Deoarece doresc sa incerc ceva nou. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.
Kenz0r Posted August 21, 2014 Posted August 21, 2014 Nickname: Panda.Capone Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Am probleme cu pc.ul, cand intru intr.un joc oarecare nu mai primesc semnal la monitor. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.
sorinalexa Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Nickname: SorinBv. Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Nu pot fi activ. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.
sendysss Posted August 22, 2014 Posted August 22, 2014 Nickname: Bq.Sendy Rank: 5 De ce dorești să pleci?: Am inceput munca si nu mai am atat timp sa ma joc , daca vreodata voi dori sa revin sper sa fiu primit. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic totul este ok asa cum e, Respect Kunter ,multumesc pentru sansa acordata succes pe viitor cu functia si cu departamentul .
Kunter.Capone Posted August 23, 2014 Posted August 23, 2014 Nickname: Bq.Sendy Rank: 5 De ce dorești să pleci?: Am inceput munca si nu mai am atat timp sa ma joc , daca vreodata voi dori sa revin sper sa fiu primit. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic totul este ok asa cum e, Respect Kunter ,multumesc pentru sansa acordata succes pe viitor cu functia si cu departamentul . Demisie acceptata.
Twist7 Official Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 (edited) Nickname: BrnRank: 2De ce dorești să pleci?: Ma duc intr-o mafie, si sa nu crezi ca este din cauza ca voi lua 2/3 eu nu ma dau asa de usor batut.Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nmk e bine asa cum este si succes in continuare. Si imi salut toti colegii si leaderul si co-leaderul. Si raportul meu :)) Amenzile: https://imageshack.com/a/Uprz/1 Carnetele: https://imageshack.com/a/xprz/1 Killuri / arest: https://imageshack.com/a/Bprz/1 Edited August 26, 2014 by Burn.z0r
Kunter.Capone Posted August 26, 2014 Posted August 26, 2014 Nickname: Brn Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Ma duc intr-o mafie, si sa nu crezi ca este din cauza ca voi lua 2/3 eu nu ma dau asa de usor batut. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nmk e bine asa cum este si succes in continuare. Si imi salut toti colegii si leaderul si co-leaderul. Si raportul meu :)) Amenzile: https://imageshack.com/a/Uprz/1 Carnetele: https://imageshack.com/a/xprz/1 Killuri / arest: https://imageshack.com/a/Bprz/1 Demisie acceptata.
SeeKMee Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Nickname: St.SeeKMee Rank: 4 De ce dorești să pleci?: vreau sa incerc si altceva. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Merci kunter pentru sansa acordata! Multa bafta!
Kunter.Capone Posted August 27, 2014 Posted August 27, 2014 Nickname: St.SeeKMee Rank: 4 De ce dorești să pleci?: vreau sa incerc si altceva. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Merci kunter pentru sansa acordata! Multa bafta! Demisie acceptata.
DaniDanutz Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Nickname: Tyinash Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Deoarece raportul s-a schimbat la jumatatea saptamanii si nu mai am timp sa fac 30 de amenzi. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Putin raportul de activitate. Bafta!
Dizzie. Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Nickname: Dizzie. Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Nu am timp sa fac raportul. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.
Recommended Posts