Kunter.Capone Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Nickname: Tyinash Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Deoarece raportul s-a schimbat la jumatatea saptamanii si nu mai am timp sa fac 30 de amenzi. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Putin raportul de activitate. Bafta! Demisie acceptata.
Camila1337 Posted August 29, 2014 Posted August 29, 2014 Nickname: Tik[]. Rank: 2. De ce dorești să pleci?: Pentru ca am probleme cu raportul, si sunt prea multi Post-Hunteri. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Mai putine amenzi, deoarece toti fug de ele si accepta w3 neconf ordin si mai multe carnete.
Kunter.Capone Posted August 30, 2014 Posted August 30, 2014 Nickname: Tik[]. Rank: 2. De ce dorești să pleci?: Pentru ca am probleme cu raportul, si sunt prea multi Post-Hunteri. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Mai putine amenzi, deoarece toti fug de ele si accepta w3 neconf ordin si mai multe carnete. Demisie acceptata.
Symbol Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Nickname: Symbol Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Nu am timp de raport. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, e perfect. Noroc.
Kunter.Capone Posted September 1, 2014 Posted September 1, 2014 Nickname: Symbol Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Nu am timp de raport. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, e perfect. Noroc. Demisie acceptata. succes
.CoLLa. Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Nickname: CoLLa. Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Doresc sa plec deoarece sunt plecat cateva zile, debea am intrat in factiune si nu am cum sa-mi termin raportul asa ca voi lua uninvite si mai bine imi dau demisia sa fie mai ok. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Totul este foarte bine organizat, nu trebuie schimbat nimic, succes tuturor, voi aplica din nou si voi ramane acolo o perioada de timp. Bafta la raport si imi pare foarte rau ca imi dau demisia, Pd va ramane mereu Pd!
Kunter.Capone Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 (edited) Nickname: CoLLa. Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Doresc sa plec deoarece sunt plecat cateva zile, debea am intrat in factiune si nu am cum sa-mi termin raportul asa ca voi lua uninvite si mai bine imi dau demisia sa fie mai ok. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Totul este foarte bine organizat, nu trebuie schimbat nimic, succes tuturor, voi aplica din nou si voi ramane acolo o perioada de timp. Bafta la raport si imi pare foarte rau ca imi dau demisia, Pd va ramane mereu Pd! Demisie acceptata, vei fi demis dupa ce te voi vedea in game si te voi intreaba daca tu esti. Edited September 4, 2014 by Kunter.
StefyStefan Posted September 4, 2014 Posted September 4, 2014 Nickname: Stefyo18 Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Deoarece am o problema si nu mai pot posta raportul de activitate. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.
Kunter.Capone Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Nickname: Stefyo18 Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Deoarece am o problema si nu mai pot posta raportul de activitate. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Demisie acceptata.
JuveLL Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Nickname: Frankye[] Rank:1 De ce dorești să pleci?: Nu mai vreau sa joc samp. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Succes.
Kunter.Capone Posted September 5, 2014 Posted September 5, 2014 Nickname: Frankye[] Rank:1 De ce dorești să pleci?: Nu mai vreau sa joc samp. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Succes. Demisie acceptata, te astept in game casa imi confirmi demisia.
Iuliii Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Nickname:LayeR Rank:5 De ce dorești să pleci?:Deoarece am petrecut destul timp in acest departament si consider ca mi-am terminat treaba aici. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:Sanctiunile sunt cam drastice chiar si pentru cele mai neinsemnate gresel in rest e ok.
Kunter.Capone Posted September 6, 2014 Posted September 6, 2014 Nickname:LayeR Rank:5 De ce dorești să pleci?:Deoarece am petrecut destul timp in acest departament si consider ca mi-am terminat treaba aici. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:Sanctiunile sunt cam drastice chiar si pentru cele mai neinsemnate gresel in rest e ok. Demisie acceptata.
CosminTwist Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 Nickname: Cosmin_Twist Rank: 2 De ce dorești să pleci?: M-am plictisit. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Unii membrii si sanctiuniile.
LuciaN.Corleone Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 (edited) Nickname: Lucian Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Lider inapt. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Liderul / co-lider-ul. Edited September 8, 2014 by Lucian.
Kunter.Capone Posted September 8, 2014 Posted September 8, 2014 (edited) Nickname: Cosmin_Twist Rank: 2 De ce dorești să pleci?: M-am plictisit. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Unii membrii si sanctiuniile. Demisie acceptata. Nickname: Lucian Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Lider inapt. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Liderul / co-lider-ul. Demisie acceptata, inainte sa arunci cu noroi gandestete de 10 ori. Edited September 8, 2014 by Kunter.
HALEXU Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Nickname: RapZStriKE Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Doresc sa incerc mafiile. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.
Kunter.Capone Posted September 9, 2014 Posted September 9, 2014 Nickname: RapZStriKE Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Doresc sa incerc mafiile. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Demisie acceptata. succes pe mai departe.
AndreyAndy Posted September 19, 2014 Posted September 19, 2014 Nickname: JUSTONE. Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Deoarece voi posibil voi fii inactiv cateva zile pentru ca voi pleca. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu. 1
Smoke. Posted September 20, 2014 Posted September 20, 2014 Nickname: Deea Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Retrasa de pe sa:mp. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.
r4zvi Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Nickname: Deea Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Retrasa de pe sa:mp. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Demisie acceptata. Succes!
Andrei_Andrei Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Nickname: danu12 Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.
r4zvi Posted September 21, 2014 Posted September 21, 2014 Nickname: danu12 Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Demisie acceptata. Succes!
MihaiAnghel Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Nickname: KevinCM Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Deoarece trebuie sa invat pentru bac is clasa a 12 si nu mai am timp imi paree rau Bafta R4zvi , FNK si toti membri din LVPD mi-a facut placere si onoare sa lucrez alaturi de voi. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic tot e bine.
r4zvi Posted September 22, 2014 Posted September 22, 2014 Nickname: KevinCM Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Deoarece trebuie sa invat pentru bac is clasa a 12 si nu mai am timp imi paree rau Bafta R4zvi , FNK si toti membri din LVPD mi-a facut placere si onoare sa lucrez alaturi de voi. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic tot e bine. Demisie acceptata. Bafta in continuare!
Recommended Posts