Anarchi99 Posted September 24, 2014 Posted September 24, 2014 (edited) nimic Edited September 24, 2014 by Anarchi99
Bgd Posted September 27, 2014 Posted September 27, 2014 Nickname: Soulwise Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Deoarece nu pot face raportul, nu am timp pentru ca sunt la liceu. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic totul e bine.
MaCk_22 Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Nickname:Mack Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Nu mai am timp sa fac nimic. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic totul e bine.
r4zvi Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Nickname:Mack Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Nu mai am timp sa fac nimic. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic totul e bine. Demisie acceptata.
Acadele Posted September 28, 2014 Posted September 28, 2014 Nickname: [GM]Liviu Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Pentru ca nu am facut raport. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, este perfect asa cum este.
Maky Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Nickname: Maky98 Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Deoarece vreau sa incerc altceva. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: r4zvi se descurca bine deocamdata, nu este nimic ce ar trebui schimbat.
ProkiLL Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 Nickname: xProKiLL Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Nu mai pot sta deoarece am primit FW cand eu am comunicat problema liderilor. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Mai multa vorba intre lider si colider. Unul zice ceva celalat face opusul.
r4zvi Posted September 29, 2014 Posted September 29, 2014 (edited) Maky si xprokill, demisie acceptata. Edited September 29, 2014 by r4zvi
Zenko.ZEW Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Nickname: ZENKO. Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Nu mai pot sta. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimik.
r4zvi Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Nickname: ZENKO. Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Nu mai pot sta. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimik. Cerere de demisie acceptata.
AssasinXP Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Nickname: AssasinXP Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Deoarece vrea sa incerc ceva nou. Respect tuturor membrilor din factiune, ati fost super de treaba. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.E perfect asa cum e.
r4zvi Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Nickname: AssasinXP Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Deoarece vrea sa incerc ceva nou. Respect tuturor membrilor din factiune, ati fost super de treaba. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.E perfect asa cum e. Cerere de demisie acceptata.
I3PuraShu Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Nickname: I3PuraShu Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Școală, fotbal, nu am timp de sa:mp. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu, totul e perfect. Baftă.
r4zvi Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Nickname: I3PuraShu Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Școală, fotbal, nu am timp de sa:mp. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu, totul e perfect. Baftă. Demisie acceptata.
AndreiFIFA Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Nickname: AndreiFIFA Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Doresc sa plec deoarece nu am timp de raport am 50/150 facute in doar 4-5 zile, am mult de invatat ca sunt testele astea initiale. Multumesc r4zvi ca m-ai acceptat in LVPD, sper sa nu te fii dezamagit. Poate o sa mai am sanse pe viitor. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic! r4zvi si fnk fac o treaba buna. Aveti grija toti, actionati cu dovezi, poate se gaseste unu sa va faca post si sa luati FW ca nu ati avut poza /mdc sau fraps on.
r4zvi Posted October 2, 2014 Posted October 2, 2014 Nickname: AndreiFIFA Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Doresc sa plec deoarece nu am timp de raport am 50/150 facute in doar 4-5 zile, am mult de invatat ca sunt testele astea initiale. Multumesc r4zvi ca m-ai acceptat in LVPD, sper sa nu te fii dezamagit. Poate o sa mai am sanse pe viitor. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic! r4zvi si fnk fac o treaba buna. Aveti grija toti, actionati cu dovezi, poate se gaseste unu sa va faca post si sa luati FW ca nu ati avut poza /mdc sau fraps on. Cerere de demisie acceptata. Succes!
Snaps1 Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Nickname: Snaps1 Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Motivele se cunosc foarte bine. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Lider/Co-lider.
r4zvi Posted October 3, 2014 Posted October 3, 2014 Nickname: Snaps1 Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Motivele se cunosc foarte bine. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Lider/Co-lider. Demisie acceptata.
danitele Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Nickname: CoolBeer Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Deoarece nu prea am posibilitatea de a filma mereu tot ce fac si vreau sa incerc si altceva. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu, totul e OK. r4zvi si fNk sunt nr 1, bafta la toata lumea la rapoarte si dovezi, in special la dovezi.
razvaneluuu.bgd Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 Nickname: Razvaneluuu Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Deoarece m-am saturat de aceasta factiune. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimica, este buna asea cum este.
r4zvi Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Nickname: CoolBeer Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Deoarece nu prea am posibilitatea de a filma mereu tot ce fac si vreau sa incerc si altceva. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu, totul e OK. r4zvi si fNk sunt nr 1, bafta la toata lumea la rapoarte si dovezi, in special la dovezi. Nickname: Razvaneluuu Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Deoarece m-am saturat de aceasta factiune. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimica, este buna asea cum este. Demisii acceptate.
vladroman Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Nickname: Cadillac.. Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Consider ca vreau a incerc altceva. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Sper ca nu te am dezamagit, esti un lider geniall. Mersi mult pentru sansa acordata, voi reveni, promiiit. Mersi inca odata, multa multa bafta!
r4zvi Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Nickname: Cadillac.. Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Consider ca vreau a incerc altceva. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Sper ca nu te am dezamagit, esti un lider geniall. Mersi mult pentru sansa acordata, voi reveni, promiiit. Mersi inca odata, multa multa bafta! Cerere de demisie acceptata. Succes!
Ryek Posted October 7, 2014 Posted October 7, 2014 Nickname: RYEK Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Incerc si o mafie. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic!
Recommended Posts