Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname:  Soulwise

Rank: 1

De ce dorești să pleci?: Deoarece nu pot face raportul, nu am timp pentru ca sunt la liceu.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic totul e bine.

Posted

Nickname:Mack

De ce dorești să pleci?: Nu mai am timp sa fac nimic.

Posted

Nickname:Mack

De ce dorești să pleci?: Nu mai am timp sa fac nimic.

Demisie acceptata.

Posted

Nickname: [GM]Liviu

De ce dorești să pleci?: Pentru ca nu am facut raport.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, este perfect asa cum este.

Posted

Nickname: Maky98

De ce dorești să pleci?: Deoarece vreau sa incerc altceva.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: r4zvi se descurca bine deocamdata, nu este nimic ce ar trebui schimbat.

Posted

Nickname: xProKiLL

Rank: 2

De ce dorești să pleci?: Nu mai pot sta deoarece am primit FW cand eu am comunicat problema liderilor.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Mai multa vorba intre lider si colider. Unul zice ceva celalat face opusul.

Posted

Nickname: ZENKO.

De ce dorești să pleci?: Nu mai pot sta.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimik.

Posted

Nickname: ZENKO.

De ce dorești să pleci?: Nu mai pot sta.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimik.

Cerere de demisie acceptata.

Posted

Nickname: AssasinXP

De ce dorești să pleci?: Deoarece vrea sa incerc ceva nou. Respect tuturor membrilor din factiune, ati fost super de treaba.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.E perfect asa cum e.

Posted

Nickname: AssasinXP

De ce dorești să pleci?: Deoarece vrea sa incerc ceva nou. Respect tuturor membrilor din factiune, ati fost super de treaba.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.E perfect asa cum e.

Cerere de demisie acceptata.

Posted

Nickname:  I3PuraShu

De ce dorești să pleci?: Școală, fotbal, nu am timp de sa:mp.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu, totul e perfect. Baftă.

Posted

Nickname:  I3PuraShu

De ce dorești să pleci?: Școală, fotbal, nu am timp de sa:mp.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu, totul e perfect. Baftă.

Demisie acceptata.

Posted

Nickname:  AndreiFIFA

Rank:  1

De ce dorești să pleci?: Doresc sa plec deoarece nu am timp de raport am 50/150 facute in doar 4-5 zile, am mult de invatat ca sunt testele astea initiale. Multumesc r4zvi ca m-ai acceptat in LVPD, sper sa nu te fii dezamagit. Poate o sa mai am sanse pe viitor.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:  Nimic! r4zvi si fnk fac o treaba buna. Aveti grija toti, actionati cu dovezi, poate se gaseste unu sa va faca post si sa luati FW ca nu ati avut poza /mdc sau fraps on.

Posted

Nickname:  AndreiFIFA

Rank:  1

De ce dorești să pleci?: Doresc sa plec deoarece nu am timp de raport am 50/150 facute in doar 4-5 zile, am mult de invatat ca sunt testele astea initiale. Multumesc r4zvi ca m-ai acceptat in LVPD, sper sa nu te fii dezamagit. Poate o sa mai am sanse pe viitor.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:  Nimic! r4zvi si fnk fac o treaba buna. Aveti grija toti, actionati cu dovezi, poate se gaseste unu sa va faca post si sa luati FW ca nu ati avut poza /mdc sau fraps on.

Cerere de demisie acceptata. Succes!

Posted

Nickname: Snaps1

De ce dorești să pleci?: Motivele se cunosc foarte bine.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Lider/Co-lider.

Posted

Nickname: Snaps1

De ce dorești să pleci?: Motivele se cunosc foarte bine.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Lider/Co-lider.

Demisie acceptata.

Posted

Nickname: CoolBeer

Rank:  2

De ce dorești să pleci?: Deoarece nu prea am posibilitatea de a filma mereu tot ce fac si vreau sa incerc si altceva. 

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:  Nu, totul e OK. r4zvi si fNk sunt nr 1, bafta la toata lumea la rapoarte si dovezi, in special la dovezi.

Posted

Nickname: CoolBeer

De ce dorești să pleci?: Deoarece nu prea am posibilitatea de a filma mereu tot ce fac si vreau sa incerc si altceva. 

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:  Nu, totul e OK. r4zvi si fNk sunt nr 1, bafta la toata lumea la rapoarte si dovezi, in special la dovezi.

Nickname: Razvaneluuu

De ce dorești să pleci?: Deoarece m-am saturat de  aceasta factiune.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimica, este buna asea cum este.

Demisii acceptate.

Posted

Nickname: Cadillac..

De ce dorești să pleci?: Consider ca vreau a incerc altceva.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Sper ca nu te am dezamagit, esti un lider geniall. Mersi mult pentru sansa acordata, voi reveni, promiiit. Mersi inca odata, multa multa bafta!

Posted

Nickname: Cadillac..

De ce dorești să pleci?: Consider ca vreau a incerc altceva.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Sper ca nu te am dezamagit, esti un lider geniall. Mersi mult pentru sansa acordata, voi reveni, promiiit. Mersi inca odata, multa multa bafta!

Cerere de demisie acceptata. Succes!

Posted

Nickname: RYEK

De ce dorești să pleci?:  Incerc si o mafie.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:  Nimic!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp