Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick:AnG3L0

Rank:2

De ce dorești să pleci?:Deoarece nu mai am mult timp pentu SA:MP, incep sa vina tezele..

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:Nimic.

Posted

Nick: Sakalu.Capone

Rank: 2

De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc ceva nou, cred ca mi-am terminat misiunea aici.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este perfect :*

@@Rexxo @Uzzy , sper sa ramanem prieteni si sa nu va suparati pe mine ca ies ne mai vedem prin alte factiuni.

Bafta fratii mei !!!

Posted (edited)

Nick: SnaKeBAWS !

Rank: 2

De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc ceva nou, cred ca mi-am terminat misiunea aici.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este perfect :*

@@Rexxo , @ .. Sper sa nu va suparati pe mine ca ies din LVPD ! A venit vremea sa incerc ceva nou si sa las in locul meu pe cineva care isi doreste foarte mult sa intre in LVPD !  Respect la maxim Rexxo si Ionut !!! 

Edited by SnaKeBAWS
Posted

Nick: Quidal

Rank: 3

De ce dorești să pleci?: Pur şi simplu.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu.

Posted (edited)

Nick: DeKaRoN

Rank: 1

De ce dorești să pleci?: Datorita faptului ca am reinceput munca.. nu prea mai am timp, deci oricum voi fi demis pentru inactivitate probabil..

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu, totul e perfect si sper sa ramana aceas ordine si disciplina de acum in colo, si voi fi bucuros sa fiu primit inapoi cand o sa am timp sa ma ocup mai mult de SA:MP. Multa bafta la misiuni si tineti-o tot asa. Va salut !

P.S: Respect Rexxo & Ionut ! Faceti treaba buna, tot asa in continuare.

Edited by DeKaRoNN
Posted

Nick: AK.S1NNNED

De ce dorești să pleci?: Tin locul ocupat degeaba.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, este bun .

Posted

Nick:Kent[HD]

Rank:4

De ce dorești să pleci?:Nu mai am timp sa intru pe pc din cauza scolii...

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:Nu trebuie schimbat nimic

Posted (edited)

Nick: Cruz.

Rank: 1

De ce dorești să pleci?: E praf noul pc .. cu un asa lag nici nu ma mai atrage jocul si sapt. asta si cea viitoare am tezele.. imi taie si scoala din timp.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.

PS:  S per sa nu va suparati pe mine ca renunt asa usor..dar am un lag insuportabil si nu as face nici macar 100/250 de poze pt. rank up..cand o sa am un pc mai bun prima data voi aplica aici :D , desigur..daca imi mai dati o sansa. Mult succes in continuare @@Rexxo si @ 

PS2: @, look at my avatar and smile! :))

Edited by Cruz.
Posted (edited)

Nick: Rysor 

De ce dorești să pleci?: Sancţionat pe nedrept, de 2 ori încă.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, însă sper ca Ionuţ să se trezească pe viitor şi să nu mai sancţioneze pe nedrept membri acestui departament care probabil, odată sancţionaţi, vor proceda la fel ca şi mine. Multă baftă!

@ - Până ieri, pozele de prezenţă se făceau la începutul şedinţei şi în HQ, nu în afara acestuia (din câte ştiu eu). Asta cred că a fost o excepţie cu ocazia zilei naţionale a României şi respectiv, organizarea acelei parade. Cum eu ţi-am spus că nu pot veni, nu am mai ieşit afară din HQ şi m-am pus pe treabă. Cât despre primul FW, de vină a fost forum-ul, nu eu şi puteai înţelege. Asta este, din nou îţi urez multă baftă ţie şi membrilor tăi.

Edited by Rysor
Posted (edited)

@@Rysor - Demisie acceptata. Mult succes pe viitor.

PS: De cand am primit aceasta functie n-am dat niciun FW pe nedrept/fara dovezi.

Poftim poza cu prezenta de la sedinta de saptamana trecuta:http://i.imgur.com/kbOp56f.jpg. N-ai aparut in poza, ai primit FW. La fel a fost si cu primu' FW.

Nu cred ca era nevoie sa-ti dau explicatii, insa am vrut sa fiu cu "obraz".

Edited by Ionut-
Posted (edited)

Nick:joker67

Rank:1

De ce dorești să pleci?:Deoarece am acumulat un FW inainte de a lua rank,si am muncit mult...degeaba

Ce crezi că ar trebui schimbat departament?:Nu cred ca trebuie schimbat nimic .Departamentul are un lider excelent altauri de un co-leader destept.

Ionut,mult  succes in continuare. Mi-a facut placere sa lucram impreuna.

Poate pe viitor ,cine stie,vom mai face echipa

Edited by jokerul67
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp