r4zvi Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Nickname: Andreib Rank: 3 De ce dorești să pleci?: Doarece un FW amarat m-a pus pe ganduri. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Numic R4zvi isi face treaba cum trebuie alaturi de Co-Leader-ul sau. Demisie acceptata.
alabalaportocala Posted October 18, 2014 Posted October 18, 2014 Nickname: Cadillac.. Rank: momentan doar r1. De ce dorești să pleci?: Doarece simt ca trebuie sa ma retrag putin. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: S-au schimbat multe, fNk nu mai e co, ai bagat pe cineva poate cu prea putina experienta..N am acces la contul meu bafta!
r4zvi Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Nickname: Cadillac.. Rank: momentan doar r1. De ce dorești să pleci?: Doarece simt ca trebuie sa ma retrag putin. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: S-au schimbat multe, fNk nu mai e co, ai bagat pe cineva poate cu prea putina experienta..N am acces la contul meu bafta! Demisie acceptata.
Alessy. Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Nickname: Alex. Rank: 3 De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Totul este ok.
r4zvi Posted October 19, 2014 Posted October 19, 2014 Nickname: Alex. Rank: 3 De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Totul este ok. Demisie acceptata.
iShoTz.. Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Nickname: Hawk Rank: 4 De ce dorești să pleci?: Deoarece timpul meu de sa:mp s-a injumatatit. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Pai unii membrii, sa fie mai unii, sa nu isi mai dea pm unu la altul si pretuitil pe r4zvi si aveti grija de el, este un lider minunat.
r4zvi Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Nickname: Hawk Rank: 4 De ce dorești să pleci?: Deoarece timpul meu de sa:mp s-a injumatatit. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Pai unii membrii, sa fie mai unii, sa nu isi mai dea pm unu la altul si pretuitil pe r4zvi si aveti grija de el, este un lider minunat. Demisie acceptata. Bafta in continuare!
Turk1szh. Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Nickname: dExx[] Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Pentru ca , nu mai am timp de raport, scuzati-ma ca v-am incurcat, vreau sa acord locul meu altei persoane care are timp. Multumesc, bafta r4zvi cu functia. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.
r4zvi Posted October 21, 2014 Posted October 21, 2014 Nickname: dExx[] Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Pentru ca , nu mai am timp de raport, scuzati-ma ca v-am incurcat, vreau sa acord locul meu altei persoane care are timp. Multumesc, bafta r4zvi cu functia. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Demisie acceptata.
Bacardi Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Nickname: Bacardi. Rank: 5 De ce dorești să pleci?: Deoarece voi primi o functie in alt departament. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? Nimic e totul perfect multumesc pentru tot R4zvi te descurci excelent.
r4zvi Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Nickname: Bacardi. Rank: 5 De ce dorești să pleci?: Deoarece voi primi o functie in alt departament. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? Nimic e totul perfect multumesc pentru tot R4zvi te descurci excelent. Demisie acceptata.
alex_petrut00 Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 (edited) . r4zvi-best leader Edited October 23, 2014 by r4zvi
Kuwe37 Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Nickname: oZeRoN Rank: 4 De ce dorești să pleci?: Deoarece vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? Nimic e totul perfect multumesc pentru tot R4zvi te descurci excelent.
r4zvi Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Nickname: oZeRoN Rank: 4 De ce dorești să pleci?: Deoarece vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? Nimic e totul perfect multumesc pentru tot R4zvi te descurci excelent. Demisie acceptata. Succes pe viitor!
GodFather Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Nickname: RhinoRank:2De ce dorești să pleci?: Colegi prea invidiosiCe crezi că ar trebui schimbat la departament?: Alegerea membrilor mai cu atentie
r4zvi Posted October 25, 2014 Posted October 25, 2014 Nickname: Rhino Rank:2 De ce dorești să pleci?: Colegi prea invidiosi Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Alegerea membrilor mai cu atentie Demisie acceptata.
DuDuXd Posted October 26, 2014 Posted October 26, 2014 (edited) Retrag Edited October 26, 2014 by DuDu.
Vexatu Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 (edited) RETRAG. Edited October 28, 2014 by GOD
bLaZiNgDuCk Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 (edited) Nickname: bLaZiNgDuCk Rank: 4. De ce doresti sa pleci? Poi, sincer as vrea sa incerc o mafie, sau in taxi sau alta factiune / departament, nu am fost niciodata in acele factiuni de cand joc pe acest server, mi-a placut mult aici, colegi de treaba, multa distractie, toata lumea stie de gluma, daca mai vrea Razvi sa ma primeasca inapoi cu alta ocazie voi reveni, multumesc inca odata pentru sansa acordata Razvi boss. Ce crezi ca ar trebui schimbat la departament: Nimic, totul este super ok, toti sunt de treaba, razvi un lider de nota 10++, poate chiar 3 de +++, sper sa ne mai revedem. SUCCES R4ZVI. SUCCES STEHANSEN. SUCCES LA TOT DEPARTAMENTUL LAS VENTURAS POLICE DEPARTAMENT ( BFT RAZVI ) !!!!. Edited October 28, 2014 by bLaZiNgDuCk
r4zvi Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 (edited) . Nickname: bLaZiNgDuCk Rank: 4. De ce doresti sa pleci? Poi, sincer as vrea sa incerc o mafie, sau in taxi sau alta factiune / departament, nu am fost niciodata in acele factiuni de cand joc pe acest server, mi-a placut mult aici, colegi de treaba, multa distractie, toata lumea stie de gluma, daca mai vrea Razvi sa ma primeasca inapoi cu alta ocazie voi reveni, multumesc inca odata pentru sansa acordata Razvi boss. Ce crezi ca ar trebui schimbat la departament: Nimic, totul este super ok, toti sunt de treaba, razvi un lider de nota 10++, poate chiar 3 de +++, sper sa ne mai revedem. SUCCES R4ZVI. SUCCES STEHANSEN. SUCCES LA TOT DEPARTAMENTUL LAS VENTURAS POLICE DEPARTAMENT ( BFT RAZVI ) !!!!. Demisie acceptata. Succes! Edited October 28, 2014 by r4zvi
Vexatu Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Nickname: Remus Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Incerc si altceva poate, sper sa ne revedem cu bine. R4zvi cel mai bazat! Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este OK, r4zvi te descurci de minune, tine-o tot asa!!
r4zvi Posted October 29, 2014 Posted October 29, 2014 Nickname: Remus Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Incerc si altceva poate, sper sa ne revedem cu bine. R4zvi cel mai bazat! Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este OK, r4zvi te descurci de minune, tine-o tot asa!! Demisie acceptata. Succes!
Fratiuc Posted October 31, 2014 Posted October 31, 2014 Nickname: Fratiuc. Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Pentru ca am 2/3 , daca as putea sa mai primesc o sansa sa am 0/0 as mai sta si 1 an in LVPD,este o factiune frumoasa cu un leader frumos,pacat ca am inceput prost ,ce sa zic.... Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Totul este ok.
Recommended Posts