Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname:  Andreib

Rank: 3

De ce dorești să pleci?:  Doarece un FW amarat m-a pus pe ganduri.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Numic R4zvi isi face treaba cum trebuie alaturi de Co-Leader-ul sau.

Demisie acceptata.

Posted

Nickname:  Cadillac..

Rank: momentan doar r1.

De ce dorești să pleci?:  Doarece simt ca trebuie sa ma retrag putin.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: S-au schimbat multe, fNk nu mai e co, ai bagat pe cineva poate cu prea putina experienta..N am acces la contul meu bafta!

Posted

Nickname:  Cadillac..

Rank: momentan doar r1.

De ce dorești să pleci?:  Doarece simt ca trebuie sa ma retrag putin.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: S-au schimbat multe, fNk nu mai e co, ai bagat pe cineva poate cu prea putina experienta..N am acces la contul meu bafta!

Demisie acceptata.

Posted

Nickname: Alex.

De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc ceva nou.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Totul este ok.

Posted

Nickname: Alex.

De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc ceva nou.

Demisie acceptata.

Posted

Nickname: Hawk

Rank:  4

De ce dorești să pleci?:  Deoarece timpul meu de sa:mp s-a injumatatit.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Pai unii membrii, sa fie mai unii, sa nu isi mai dea pm unu la altul si pretuitil pe r4zvi si aveti grija de el, este un lider minunat.

Posted

Nickname: Hawk

De ce dorești să pleci?:  Deoarece timpul meu de sa:mp s-a injumatatit.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Pai unii membrii, sa fie mai unii, sa nu isi mai dea pm unu la altul si pretuitil pe r4zvi si aveti grija de el, este un lider minunat.

Demisie acceptata. Bafta in continuare!

Posted

Nickname: dExx[]

Rank: 1

De ce dorești să pleci?: Pentru ca , nu mai am timp de raport, scuzati-ma ca v-am incurcat, vreau sa acord locul meu altei persoane care are timp. Multumesc, bafta r4zvi cu functia.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.

Posted

Nickname: dExx[]

De ce dorești să pleci?: Pentru ca , nu mai am timp de raport, scuzati-ma ca v-am incurcat, vreau sa acord locul meu altei persoane care are timp. Multumesc, bafta r4zvi cu functia.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.

Demisie acceptata.

Posted

Nickname: Bacardi.

Rank:  5

De ce dorești să pleci?:  Deoarece voi primi o functie in alt departament.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? Nimic e totul perfect multumesc pentru tot R4zvi te descurci excelent.

Posted

Nickname: Bacardi.

Rank:  5

De ce dorești să pleci?:  Deoarece voi primi o functie in alt departament.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? Nimic e totul perfect multumesc pentru tot R4zvi te descurci excelent.

Demisie acceptata.

Posted (edited)

.                                                                                          

r4zvi-best leader

Edited by r4zvi
Posted

Nickname: oZeRoN

De ce dorești să pleci?:  Deoarece vreau sa incerc ceva nou.

Posted

Nickname: oZeRoN

De ce dorești să pleci?:  Deoarece vreau sa incerc ceva nou.

Demisie acceptata. Succes pe viitor!

Posted

Nickname: Rhino
Rank:2
De ce dorești să pleci?: Colegi prea invidiosi
Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Alegerea membrilor mai cu atentie

Posted

Nickname: Rhino

Rank:2

De ce dorești să pleci?: Colegi prea invidiosi

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Alegerea membrilor mai cu atentie

Demisie acceptata.

Posted (edited)

• Nickname: bLaZiNgDuCk

• Rank: 4.

De ce doresti sa pleci? Poi, sincer as vrea sa incerc o mafie, sau in taxi sau alta factiune / departament, nu am fost niciodata in acele factiuni de cand joc pe acest server, mi-a placut mult aici, colegi de treaba, multa distractie, toata lumea stie de gluma, daca mai vrea Razvi sa ma primeasca inapoi cu alta ocazie voi reveni, multumesc inca odata pentru sansa acordata Razvi boss.

Ce crezi ca ar trebui schimbat la departament: Nimic, totul este super ok, toti sunt de treaba, razvi un lider de nota 10++, poate chiar 3 de +++, sper sa ne mai revedem. SUCCES R4ZVI. SUCCES STEHANSEN. SUCCES LA TOT DEPARTAMENTUL LAS VENTURAS POLICE DEPARTAMENT ( BFT RAZVI ) !!!!.

Edited by bLaZiNgDuCk
Posted (edited)

.

• Nickname: bLaZiNgDuCk
  • Rank: 4.
  • De ce doresti sa pleci? Poi, sincer as vrea sa incerc o mafie, sau in taxi sau alta factiune / departament, nu am fost niciodata in acele factiuni de cand joc pe acest server, mi-a placut mult aici, colegi de treaba, multa distractie, toata lumea stie de gluma, daca mai vrea Razvi sa ma primeasca inapoi cu alta ocazie voi reveni, multumesc inca odata pentru sansa acordata Razvi boss.
  • Ce crezi ca ar trebui schimbat la departament: Nimic, totul este super ok, toti sunt de treaba, razvi un lider de nota 10++, poate chiar 3 de +++, sper sa ne mai revedem. SUCCES R4ZVI. SUCCES STEHANSEN. SUCCES LA TOT DEPARTAMENTUL LAS VENTURAS POLICE DEPARTAMENT ( BFT RAZVI ) !!!!.

Demisie acceptata. Succes!

Edited by r4zvi
Posted

Nickname:  Remus

Rank:  2

De ce dorești să pleci?:  Incerc si altceva poate, sper sa ne revedem cu bine. R4zvi cel mai bazat!

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:  Nimic, totul este OK, r4zvi te descurci de minune, tine-o tot asa!!

Posted

Nickname:  Remus

Rank:  2

De ce dorești să pleci?:  Incerc si altceva poate, sper sa ne revedem cu bine. R4zvi cel mai bazat!

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:  Nimic, totul este OK, r4zvi te descurci de minune, tine-o tot asa!!

Demisie acceptata. Succes!

Posted

Nickname: Fratiuc.

De ce dorești să pleci?: Pentru ca am 2/3 , daca as putea sa mai primesc o sansa sa am 0/0 as mai sta si 1 an in LVPD,este o factiune frumoasa cu un leader frumos,pacat ca am inceput prost ,ce sa zic....

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp