Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname: Azte

Rank: 5.

De ce dorești să pleci?: -.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este perfect.

Posted

Nickname: Madalinoos

Rank: 5

De ce dorești să pleci?: Vreau sa intru in School Intructors.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul e perfect asa cum e.

Nickname: Azte

Rank: 5.

De ce dorești să pleci?: -.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este perfect.

Demisii acceptate.

Posted

Nickname: Razvyc

Rank: 3

De ce dorești să pleci?: Din cauza ca nu am timp pentru raport.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic totul este perfect.

Posted

Nickname: Razvyc

De ce dorești să pleci?: Din cauza ca nu am timp pentru raport.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic totul este perfect.

Demisie acceptata.

Posted

Nickname: cholin

Rank: 1

De ce dorești să pleci?: Motive personale

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: .

Posted

Nickname: cholin

De ce dorești să pleci?: Motive personale

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: .

Demisie acceptata.

Posted

Nickname: Dacyan2xx2

Rank: 2

De ce dorești să pleci?: Din cauza lui zeNk, din cauza ca m-am plictisit si din cauza player-ilor care sunt post-hunteri

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Raportul si sa fie demis zeNk, e prea smecher si gunoi.

Posted

Nickname: Dacyan2xx2

Rank: 2

De ce dorești să pleci?: Din cauza lui zeNk, din cauza ca m-am plictisit si din cauza player-ilor care sunt post-hunteri

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Raportul si sa fie demis zeNk, e prea smecher si gunoi.

Demisie acceptata.

Posted (edited)

Nickname: Allonzo

De ce dorești să pleci?: Numai am timp de stat pe Sa:Mp, sunt presat cu scoala, sunt clasa a VIII-a, am crezut ca voi reusi, scuze r4zvi ca am ocupat un loc degeaba, ma voi intoarce, sper, peste vreun timp.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, imi place foarte mult asa cum e, tineti-o tot asa.

Edited by Allonzo
Posted

Nickname: Allonzo

De ce dorești să pleci?: Numai am timp de stat pe Sa:Mp, sunt presat cu scoala, sunt clasa a VIII-a, am crezut ca voi reusi, scuze r4zvi ca am ocupat un loc degeaba, ma voi intoarce, sper, peste vreun timp.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, imi place foarte mult asa cum e, tineti-o tot asa.

Demisie acceptata.

Posted

Nickname: JamesBond200

Rank: 4

De ce dorești să pleci?:  Doresc sa incerc lucruri noi.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu ar trebui sa se schimbe aproape nimic, liderul se descurca prea bine,dar sunt necesare prea multe carnete la raport.

Posted

Nickname:  Pimpi

De ce dorești să pleci?:  Pentru ca deja am 2/3 fw si nu vrea sa ies cu 3/3.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, este totul perfect. Le urez bafta tuturor. Bafta r4zvi, bafta caleb!

Posted

Nickname: JamesBond200

Rank: 4

De ce dorești să pleci?:  Doresc sa incerc lucruri noi.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu ar trebui sa se schimbe aproape nimic, liderul se descurca prea bine,dar sunt necesare prea multe carnete la raport.

Nickname:  Pimpi

De ce dorești să pleci?:  Pentru ca deja am 2/3 fw si nu vrea sa ies cu 3/3.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, este totul perfect. Le urez bafta tuturor. Bafta r4zvi, bafta caleb!

Demisii acceptate.

Posted (edited)

Nickname:  FUZION

De ce dorești să pleci?:  Deoarece imi este dor de mafii... r4zvi sper sa nu lasi liderul.. ma voi intoarce !

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, este totul perfect. Le urez bafta tuturor. Bafta r4zvi, bafta Caleb!

Edited by Aq.FUZION
Posted

Nickname:  FUZION

De ce dorești să pleci?:  Deoarece imi este dor de mafii... r4zvi sper sa nu lasi liderul.. ma voi intoarce !

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, este totul perfect. Le urez bafta tuturor. Bafta r4zvi, bafta Caleb!

Demisie acceptata.

Posted (edited)

Nickname: kixu

De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc ceva nou.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este perfect.Succes in continuare R4zvi esti un lider foarte bun, in aceasta factiune am petrecut cele mai frumoase momente.Bafta!

Edited by kixu
Posted

Nickname: kixu

De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc ceva nou.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este perfect.Succes in continuare R4zvi esti un lider foarte bun, in aceasta factiune am petrecut cele mai frumoase momente.Bafta!

Demisie acceptata.

Posted

Nickname:  Kamui.

De ce dorești să pleci?: Motive personale.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Totul este perfect, nu trebuie schimbat nimic!

Posted

Nickname:  Kamui.

De ce dorești să pleci?: Motive personale.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Totul este perfect, nu trebuie schimbat nimic!

Demisie acceptata.

Posted

Nickname:  BeTuS.

Rank:  2

De ce dorești să pleci?:  Pentru ca vreau sa incerc alta factiune. 

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:  Nimic, este absolut perfect. Love you all. Caleb / razvi, faceti o treaba grozava.

Posted

Nickname:  Caleb

Rank:  6

De ce dorești să pleci?:  N-am un motiv intemeiat.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:  Nimic. R4zvi ai grija de tine, ati fost niste colegi minunati. 

• Upvote 1
Posted

Nickname:  BeTuS.

Rank:  2

De ce dorești să pleci?:  Pentru ca vreau sa incerc alta factiune. 

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:  Nimic, este absolut perfect. Love you all. Caleb / razvi, faceti o treaba grozava.

Nickname:  Caleb

Rank:  6

De ce dorești să pleci?:  N-am un motiv intemeiat.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:  Nimic. R4zvi ai grija de tine, ati fost niste colegi minunati. 

Demisii acceptate. Succes pe viitor. Mersi de ajutor Caleb!

• Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp