alex_petrut00 Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Nickname: DekkeN Rank: 2 De ce dorești să pleci?: vreau să incerc si altceva. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Bafta!
r4zvi Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Nickname: DekkeN Rank: 2 De ce dorești să pleci?: vreau să incerc si altceva. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Bafta! Demisie acceptata.
piNNNku Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Nickname: Darek Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Nu mai pot face fata,am prea multe pe cap. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:Mai multa disciplina.
PetruVlad Posted January 3, 2015 Posted January 3, 2015 Nickname: zPetru Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Nu mai am timp sa ma ocup si nu vreau sa va incurc. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Sa aleaga r4zvi un co-lider care merita, in rest e totul perfect! Bafta baieti!
r4zvi Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Nickname: Darek Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Nu mai pot face fata,am prea multe pe cap. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:Mai multa disciplina. Nickname: zPetru Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Nu mai am timp sa ma ocup si nu vreau sa va incurc. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Sa aleaga r4zvi un co-lider care merita, in rest e totul perfect! Bafta baieti! Demisii acceptate.
motor Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 (edited) Nickname: Motor Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Pentru ca mi-am schimbat serviciul si nu mai am timp de nici un joc si nu vreau sa tin un loc degeaba. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu trebuie schimbat nimic. Respect pentru toti cei din LVPD ! Edited January 4, 2015 by Motor
r4zvi Posted January 4, 2015 Posted January 4, 2015 Nickname: Motor Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Pentru ca mi-am schimbat serviciul si nu mai am timp de nici un joc si nu vreau sa tin un loc degeaba. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu trebuie schimbat nimic. Respect pentru toti cei din LVPD ! Demisie acceptata.
Elena Floricica Posted January 5, 2015 Posted January 5, 2015 Nickname: Floricica Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Doresc sa intru in alta factiune. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Absolut nimic. Numai bine!
Aramis.Si Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Nickname: DeathFear. Rank: 5 De ce dorești să pleci?: Doresc sa ajut un vechi prieten cu factiunea. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este perfect asa cum este. Mult succes in continuare!
r4zvi Posted January 6, 2015 Posted January 6, 2015 Nickname: DeathFear. Rank: 5 De ce dorești să pleci?: Doresc sa ajut un vechi prieten cu factiunea. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este perfect asa cum este. Mult succes in continuare! Demisie acceptata.
RaduTSA Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 (edited) Nickname: [AIM]zeNk. Rank: 5 De ce dorești să pleci?: Deoarece vreau sa incerc si altceva. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Bafta r4zvi si fnk! Numai bine! Edited January 8, 2015 by AIM.zeNk.
r4zvi Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Nickname: [AIM]zeNk. Rank: 5 De ce dorești să pleci?: Deoarece vreau sa incerc si altceva. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Bafta r4zvi si fnk! Numai bine! Demisie acceptata.
GeorgianX Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Nickname: [kN]GeorgianX Rank: 5 De ce dorești să pleci?: Deoarece vreau sa incerc si altceva. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Momentan nimic, doar ai luat lider nu am ce sa iti zic :)
Marian0207 Posted January 10, 2015 Posted January 10, 2015 Nickname: [kN]GeorgianX Rank: 5 De ce dorești să pleci?: Deoarece vreau sa incerc si altceva. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Momentan nimic, doar ai luat lider nu am ce sa iti zic :) Demisie acceptata, mult susces.
Marius.CeQ Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 (edited) Nickname : CeQ Rank : 5. Ai peste 14 zile in factiune? : Da. De ce dorești să pleci? : Sa incer ceva nou. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament. nimic. Edited January 12, 2015 by Marius.CeQ
Marian0207 Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 Nickname : CeQ Rank : 5. Ai peste 14 zile in factiune? : Da. De ce dorești să pleci? : Sa incer ceva nou. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament. nimic. Demisie acceptata. Multumesc pentru ajutorul acordat, sper sa revii candva. Mult succes.
LAURtaxist Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Nickname : xLaurentiu Rank : 1 Ai peste 14 zile in factiune? : Nu De ce dorești să pleci? : Nu cred ca PD-ul este pentru mine asa ca o sa ma orientez la o alta factiune. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? : Nimic.
Marian0207 Posted January 14, 2015 Posted January 14, 2015 Nickname : xLaurentiu Rank : 1 Ai peste 14 zile in factiune? : Nu De ce dorești să pleci? : Nu cred ca PD-ul este pentru mine asa ca o sa ma orientez la o alta factiune. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? : Nimic. Cerere respinsa, vei fi demis cu 40/40 faction punish pentru DeathMatch aiurea.
Mr.ZaKu Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Nickname : JeKa Rank : 1 Ai peste 14 zile in factiune? : No.. De ce dorești să pleci? : Am probleme majore la Colegiu, nu am timp simplu sa stau pe Samp.. am 50 ss`uri, nu ma incalzesc cu asta, scz Anoxis ca te-am dezamagit, nu iti fac inchipuiri de mine caci, sunt in stare sa lucrez mai mult. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? : No, Anoxis, Collapse best!
Marian0207 Posted January 15, 2015 Posted January 15, 2015 Nickname : JeKa Rank : 1 Ai peste 14 zile in factiune? : No.. De ce dorești să pleci? : Am probleme majore la Colegiu, nu am timp simplu sa stau pe Samp.. am 50 ss`uri, nu ma incalzesc cu asta, scz Anoxis ca te-am dezamagit, nu iti fac inchipuiri de mine caci, sunt in stare sa lucrez mai mult. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? : No, Anoxis, Collapse best! Demisie acceptata, mult succes.
DroG992 Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Nickname : DroG992 Rank : 1 Ai peste 14 zile in factiune? : Nu. De ce dorești să pleci? : M-am gandit sa iau o pauza cu sa:mp-ul. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? : Nu Anoxis este un lider priceput.Va urez bafta!
Marian0207 Posted January 17, 2015 Posted January 17, 2015 Nickname : DroG992 Rank : 1 Ai peste 14 zile in factiune? : Nu. De ce dorești să pleci? : M-am gandit sa iau o pauza cu sa:mp-ul. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? : Nu Anoxis este un lider priceput.Va urez bafta! Ai folosit /qg. Bafta si tie.
Bursucel Posted January 19, 2015 Posted January 19, 2015 Nickname : BurSuceL Rank : 1 Ai peste 14 zile in factiune? : nu De ce dorești să pleci? : nu mai rezist psihic,ma enervez aiurea Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? : Nimic,este bine asa cum este,multa bafta Anoxis,Collapse.
Ne3dP0w3r Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Nickname : Ne3dP0w3rRank : 1Ai peste 14 zile in factiune? : Nu.De ce dorești să pleci? : Decat sa mai fac o prostie sa ies cu 3/3 FW, mai bine plec cu 2 FW.Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? : Este bine asa cum este, Anoxis este un lider foarte bun si de treaba.
Marian0207 Posted January 21, 2015 Posted January 21, 2015 Nickname : Ne3dP0w3r Rank : 1 Ai peste 14 zile in factiune? : Nu. De ce dorești să pleci? : Decat sa mai fac o prostie sa ies cu 3/3 FW, mai bine plec cu 2 FW. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? : Este bine asa cum este, Anoxis este un lider foarte bun si de treaba. Demisie acceptata, mi-a parut bine de cunostinta si te m-ai astept, multa bafta.
Recommended Posts