Collapse Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Nickname : Collapse.Rank : 6Ai peste 14 zile in factiune? : DaDe ce dorești să pleci? :-Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? :-
Marian0207 Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Nickname : Collapse. Rank : 6 Ai peste 14 zile in factiune? : Da De ce dorești să pleci? :- Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? :- Demisie acceptata, mersi pentru tot.
kere Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Nickname : Viktor. Rank : 1 Ai peste 14 zile in factiune? : Da. De ce dorești să pleci? : Sunt in sesiune, nu am timp de raport. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? : Nimic, faci o treaba excelenta Anoxis.
Marian0207 Posted January 24, 2015 Posted January 24, 2015 Nickname : Viktor. Rank : 1 Ai peste 14 zile in factiune? : Da. De ce dorești să pleci? : Sunt in sesiune, nu am timp de raport. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? : Nimic, faci o treaba excelenta Anoxis. Demisie acceptata.
KehinDe Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 (edited) Nickname : NextofDead Rank : 1 Ai peste 14 zile in factiune? : Da. De ce dorești să pleci? : Nu mai am timp pentru raport. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? : Nimic. Bafta la baietii!, cel mai smecher lider.. ANOXIS :** Edited January 25, 2015 by Madalin2000
Marian0207 Posted January 25, 2015 Posted January 25, 2015 Nickname : NextofDead Rank : 1 Ai peste 14 zile in factiune? : Da. De ce dorești să pleci? : Nu mai am timp pentru raport. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? : Nimic. Bafta la baietii!, cel mai smecher lider.. ANOXIS :** Cerere de demisie acceptata.
[Best] Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Nickname : [best] Rank : 1. Ai peste 14 zile in factiune? : Am fix 14 zile. De ce dorești să pleci? : Pentru ca e prea mult de asteptat inca 21 de ziel pantru a primi rank up, desi eu nu inteleg de ce trebuie atat, in fine, motive personale. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? : Nimic, membrii sunt foarte activi, liderul cat si co-liderul imi place de ei, sunt niste baieti "Jos Palaria", tineti-o tot asa!
Marian0207 Posted January 26, 2015 Posted January 26, 2015 Nickname : [best] Rank : 1. Ai peste 14 zile in factiune? : Am fix 14 zile. De ce dorești să pleci? : Pentru ca e prea mult de asteptat inca 21 de ziel pantru a primi rank up, desi eu nu inteleg de ce trebuie atat, in fine, motive personale. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? : Nimic, membrii sunt foarte activi, liderul cat si co-liderul imi place de ei, sunt niste baieti "Jos Palaria", tineti-o tot asa! Demisie acceptata, bafta.
fNk. Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 (edited) Nickname : FNK. Rank : 1. Ai peste 14 zile in factiune? : Nu. De ce dorești să pleci? : Mă las de sa:mp. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? : Nimic, este perfect. @ Edited January 27, 2015 by FNK.
Marian0207 Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Nickname : FNK. Rank : 1. Ai peste 14 zile in factiune? : Nu. De ce dorești să pleci? : Mă las de sa:mp. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? : Nimic, este perfect. @ Demisie acceptata, bafta.
Cacebar Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Nickname : tekin. Rank : 2.. Ai peste 14 zile in factiune? : da. De ce dorești să pleci? : Imi pare nespuns de rau.. scuze frate. dar am niste probleme :* Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? : Nimic, e perfect un leader exemplar, bafta multa multa anoxis esti un leder foarte bun. sa o ti tot asa. te pup !
Marian0207 Posted January 27, 2015 Posted January 27, 2015 Nickname : tekin. Rank : 2.. Ai peste 14 zile in factiune? : da. De ce dorești să pleci? : Imi pare nespuns de rau.. scuze frate. dar am niste probleme :* Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? : Nimic, e perfect un leader exemplar, bafta multa multa anoxis esti un leder foarte bun. sa o ti tot asa. te pup ! Demisie acceptata, bafta.
[AIM]ElJefeNewLighT Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Nickname: NewLighT Rank: 2 Ai peste 14 zile in factiune?: da De ce doresti sa pleci?: Pentru ca m-am plictisit Ce crezi ca ar trebui schimbat la departament?: nimic
Marian0207 Posted January 29, 2015 Posted January 29, 2015 Nickname: NewLighT Rank: 2 Ai peste 14 zile in factiune?: da De ce doresti sa pleci?: Pentru ca m-am plictisit Ce crezi ca ar trebui schimbat la departament?: nimic Demisie acceptata, bafta.
kyky2oo9 Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Nickname : kyky2oo9 Rank : 2 Ai peste 14 zile in factiune? : da De ce dorești să pleci? : din cauza serviciului nu o sa mai pot face raportu,nici sa fiu activ si nu doresc sa tin locul ocupat... Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? : nimic, totul este perfect, Multumesc si multa bafta!
Marian0207 Posted January 30, 2015 Posted January 30, 2015 Nickname : kyky2oo9 Rank : 2 Ai peste 14 zile in factiune? : da De ce dorești să pleci? : din cauza serviciului nu o sa mai pot face raportu,nici sa fiu activ si nu doresc sa tin locul ocupat... Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? : nimic, totul este perfect, Multumesc si multa bafta! Demisie acceptata.
Gaby20101 Posted January 31, 2015 Posted January 31, 2015 (edited) Nickname: Zaky. Rank: 2 Ai peste 14 zile in factiune?: da De ce doresti sa pleci?: Am luat fw degeaba, am auzit ca ședința se tine sambata, si am primit fw vineri ca nu am fost la sedinta. Ce crezi ca ar trebui schimbat la departament?: nimic Edited January 31, 2015 by Gaby201pq
spike.rapp Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 Nickname : Euphoric Rank : Rank 1 Ai peste 14 zile in factiune? : Nu cred. De ce dorești să pleci? : Nu am avut posibilitatea sa repar laptopul. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? : Nimic, te descurci bine.
spike.rapp Posted February 1, 2015 Posted February 1, 2015 (edited) Nickname : Euphoric Rank : Rank 1 Ai peste 14 zile in factiune? : Nu cred. De ce dorești să pleci? : Nu am avut posibilitatea sa repar laptopul. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? : Nimic, te descurci bine. Edited February 1, 2015 by AIM.Euphoric
W A R E N K Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Nickname : Waren Rank : 3 Ai peste 14 zile in factiune? : Da. De ce dorești să pleci? : Nu mai atat de mult timp sa intru pe SAMP. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? : Nimic. Iti multumesc Anoxis ca mi-ai acordat sansa sa intru in aceasta factiune si bafta in continuare.
Guest blagaalex231 Posted February 2, 2015 Posted February 2, 2015 Nickname : Alexandru112 Rank : 2 Ai peste 14 zile in factiune? : Da. De ce dorești să pleci? : - Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? : Nimic. Va urez la toti Bafta si ii multumesc la Anoxis ca ma acceptat si este un lider care este activ si se ocupa de factiune.
Albu Bogdan Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 Nickname : BoXeR. Rank : 2. Ai peste 14 zile in factiune? : Da. De ce dorești să pleci? : Doresc sa incerc si alte factiuni. :3 Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? : Nimic, Anoxis face treaba buna. Bafta!
Recommended Posts