BYTA12 Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Nickname: Byta. Rank: 1 Ai peste 14 zile in factiune?: nu De ce dorești să pleci?: Ma las de sa:mp Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: nimic
Frouzz Posted February 26, 2015 Posted February 26, 2015 Nickname: Byta. Rank: 1 Ai peste 14 zile in factiune?: nu De ce dorești să pleci?: Ma las de sa:mp Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: nimic Ai dat /quitgroup.
Giovani Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Nickname: HAKAN. Rank: 1 Ai peste 14 zile in factiune?: Nu. De ce dorești să pleci?: Așa, nu-mi place conducerea, și aici mă refer la lider. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Da, caracterul liderului. 1
SUNSHiNE Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Nickname: HAKAN. Rank: 1 Ai peste 14 zile in factiune?: Nu. De ce dorești să pleci?: Așa, nu-mi place conducerea, și aici mă refer la lider. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Da, caracterul liderului. Cerere de demisie acceptata.
XenoOon Posted March 6, 2015 Posted March 6, 2015 Nickname: BuNNicul Rank: 2 Ai peste 14 zile in factiune?: Nu. De ce dorești să pleci?: De tot. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Tot, mai ales Liderul.
Frouzz Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Nickname: BuNNicul Rank: 2 Ai peste 14 zile in factiune?: Nu. De ce dorești să pleci?: De tot. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Tot, mai ales Liderul. Cerere de demisie respinsa.
AndreyAndy Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Nickname: HeRo. Rank: 1. Ai peste 14 zile in factiune?: Nu. De ce dorești să pleci?: Contul meu a fost spart de un tepar infect [Gaby din San Fierro Police Department, nu am chef de nimic, joc pe alt cont WanTh3D. care il am de mult, sper sa fie bine. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este asa cum trebuie sa fie.
SUNSHiNE Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Nickname: HeRo. Rank: 1. Ai peste 14 zile in factiune?: Nu. De ce dorești să pleci?: Contul meu a fost spart de un tepar infect [Gaby din San Fierro Police Department, nu am chef de nimic, joc pe alt cont WanTh3D. care il am de mult, sper sa fie bine. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este asa cum trebuie sa fie. Ai dat quitgroup. Ai grija in cine ai incredere pe viitor.
KehinDe Posted March 7, 2015 Posted March 7, 2015 Nickname: NextofDead Rank: 1. Ai peste 14 zile in factiune?: Nu. De ce doresti sa pleci?: Nu mai am timp de raport si pentru anumite lucruri. Ce crezi ca ar trebui schimbat la departament?: Liderul sa se schimbe foarte mult. Va multumesc mult, succes.
SUNSHiNE Posted March 8, 2015 Posted March 8, 2015 Nickname: NextofDead Rank: 1. Ai peste 14 zile in factiune?: Nu. De ce doresti sa pleci?: Nu mai am timp de raport si pentru anumite lucruri. Ce crezi ca ar trebui schimbat la departament?: Liderul sa se schimbe foarte mult. Va multumesc mult, succes. Cerere de demisie acceptata.
Luci Farfurie Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Nick : ZeroSix.Rank : 2Ai peste 14 zile in factiune : DaDe ce doresti sa pleci : Ma retrag de pe bugged.Ce crezi ca ar trebui schimbat la departament: Poate atitudinea tuturor.
SUNSHiNE Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 Nick : ZeroSix. Rank : 2 Ai peste 14 zile in factiune : Da De ce doresti sa pleci : Ma retrag de pe bugged. Ce crezi ca ar trebui schimbat la departament: Poate atitudinea tuturor. Cerere de demisie acceptata.
Hawky Posted March 11, 2015 Posted March 11, 2015 (edited) Retrag Edited March 12, 2015 by zEke.kamikaze
RazZz. Posted March 13, 2015 Posted March 13, 2015 Nickname: BooM Rank: 2 Ai peste 14 zile in factiune?: Da, da am stat. De ce dorești să pleci?: Deoarece nu prea am timp sa mai fac raport acum, deoarece sunt clasa a - VIII-a si am de invatat pentru examenul ala afurisit. Nu am timp sa fac permisele. La amenzi si wanted sa zicem ca aveam, dar acum permise, nu prea. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, succes Frouzz si Cristina in continuare, nu ascultati ce spun restul, si mersi pentru sansa acordata :*.
AlexRO Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Nickname: pHn Rank: 1 Ai peste 14 zile in factiune?: Da De ce dorești să pleci?: Am de invatat foarte mult la scoala. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Totul e perfect. Va multumesc mult pentru sansa acordata.
SUNSHiNE Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 Nickname: BooM Rank: 2 Ai peste 14 zile in factiune?: Da, da am stat. De ce dorești să pleci?: Deoarece nu prea am timp sa mai fac raport acum, deoarece sunt clasa a - VIII-a si am de invatat pentru examenul ala afurisit. Nu am timp sa fac permisele. La amenzi si wanted sa zicem ca aveam, dar acum permise, nu prea. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, succes Frouzz si Cristina in continuare, nu ascultati ce spun restul, si mersi pentru sansa acordata :*. Nickname: pHn Rank: 1 Ai peste 14 zile in factiune?: Da De ce dorești să pleci?: Am de invatat foarte mult la scoala. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Totul e perfect. Va multumesc mult pentru sansa acordata. Demisi.
[Best] Posted March 14, 2015 Posted March 14, 2015 (edited) Retrag momentan. Edited March 14, 2015 by denisvlad
Nicolae Ceausescu Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Nickname: Jokerz0r[] Rank: 2 Ai peste 14 zile în facţiune: Da. De ce doreşti să pleci?: Motive personale. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, baftă Cristina / Frouzz şi mulţumesc pentru şansa acordată.
SUNSHiNE Posted March 15, 2015 Posted March 15, 2015 Nickname: Jokerz0r[] Rank: 2 Ai peste 14 zile în facţiune: Da. De ce doreşti să pleci?: Motive personale. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, baftă Cristina / Frouzz şi mulţumesc pentru şansa acordată. Cerere de demisie acceptata.
Smutii Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 (edited) Nickname: Raynolds. Rank: 2. Ai peste 14 zile în facţiune: Da. De ce doreşti să pleci?: Mi-a fost spart contul. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Edited March 16, 2015 by Raynolds_007
SUNSHiNE Posted March 16, 2015 Posted March 16, 2015 Nickname: Raynolds. Rank: 2. Ai peste 14 zile în facţiune: Da. De ce doreşti să pleci?: Mi-a fost spart contul. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Cerere de demisie acceptata.
Hawky Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Nickname: SANiCuS Rank: 2 Ai peste 14 zile in factiune?: Da, am. De ce dorești să pleci?: Se apropie bac-ul si am din ce in ce mai putin timp liber. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu comentez.
SUNSHiNE Posted March 18, 2015 Posted March 18, 2015 Nickname: SANiCuS Rank: 2 Ai peste 14 zile in factiune?: Da, am. De ce dorești să pleci?: Se apropie bac-ul si am din ce in ce mai putin timp liber. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu comentez. Cerere de demisie acceptata.
catalin.ionut Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Nickname: C@taaRank: 1 Ai peste 14 zile in factiune?: Nu.De ce dorești să pleci?: Plec din tara.Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Momentan nu.
SUNSHiNE Posted March 21, 2015 Posted March 21, 2015 Nickname: C@taa Rank: 1 Ai peste 14 zile in factiune?: Nu. De ce dorești să pleci?: Plec din tara. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Momentan nu. Ai dat quitgroup.
Recommended Posts