Jump to content

Recommended Posts

Posted

• Nickname:  Phan7oM

• Rank:  1

Ai peste 14 zile in factiune?:  Da

De ce dorești să pleci?: Probleme cu Pc-ul si nu pot face raportul.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu.

Posted

• Nickname: Phan7oM
  • Rank: 1
  • Ai peste 14 zile in factiune?: Da
  • De ce dorești să pleci?: Probleme cu Pc-ul si nu pot face raportul.
  • Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu.

Ai dat /quitgroup.

Posted

• Nickname:  Kunter.

• Rank: 2.

Ai peste 14 zile in factiune?: Creca. 

De ce dorești să pleci?: Motive personale.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.

Posted

Nickname:Ram0N

Rank:3

Ai peste 14 zile in factiune?: Da.

De ce dorești să pleci?:Deoarece numai am timp de acest joc, am probleme grave la scoala, imi pare rau.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:Nimic, totul este perfect, sper ca intr-o zi ma voi intoarce.

Numai bine.

Posted

• Nickname:  Bebea.666

• Rank: 3

Ai peste 14 zile in factiune?: Da

De ce dorești să pleci?: Incep munca!

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic bafta in continuare faceti o treaba minunata!

Posted

Cereri de demisie acceptate!

• Nickname:  Bebea.666
  • Ai peste 14 zile in factiune?: Da
  • De ce dorești să pleci?: Incep munca!
  • Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic bafta in continuare faceti o treaba minunata!
  •  

Nickname:Ram0N
Rank:3
De ce dorești să pleci?:Deoarece numai am timp de acest joc, am probleme grave la scoala, imi pare rau.
Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:Nimic, totul este perfect, sper ca intr-o zi ma voi intoarce.
Numai bine.

Posted

• Nickname:   BASTER

• Rank:  2

Ai peste 14 zile in factiune?:  DA

De ce dorești să pleci?:  Am examene.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? Nimic.

Posted

• Nickname:   BASTER
  • Rank:  2
  • Ai peste 14 zile in factiune?:  DA
  • De ce dorești să pleci?:  Am examene.
  • Ce crezi că ar trebui schimbat la departament? Nimic.
  •  

Cerere de demisie acceptata.

Posted

• Nickname:  MikeA.
  • Rank:  1.
  • Ai peste 14 zile in factiune?: Da, am.
  • De ce dorești să pleci?: Nu doresc să plec, doar că nu am timp să fac raportul de activitate, din cauza unor probleme familiare.
  • Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu, toate decurg foarte bine.
  • Vă mulțumesc anticipat pentru întelegere, baftă în continuare !

Posted (edited)

• Nickname:  MikeA.
  • Rank:  1.
  • Ai peste 14 zile in factiune?: Da, am.
  • De ce dorești să pleci?: Nu doresc să plec, doar că nu am timp să fac raportul de activitate, din cauza unor probleme familiare.
  • Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu, toate decurg foarte bine.
  • Vă mulțumesc anticipat pentru întelegere, baftă în continuare !

Cerere de demisie acceptata, mult succes!

Edited by Cristina_Cross
Posted

• Nickname:  KND780

De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc o mafie.

Posted

• Nickname:  KND780
  • Ai peste 14 zile in factiune?: Da.
  • De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc o mafie.
  • Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.
  •  

Demis.

Posted

• Nickname:   Norvegu.[T.B.F]

• Rank: 2

Ai peste 14 zile in factiune?: Sigur.

De ce dorești să pleci?: Deoarece am niste probleme, si nu vreau sa ies cu 3/3 FW.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, Frouzz cel mai bun colider tine-o tot asa tatii, Cristina Clar! cea mai buna lidera sa nu va schimbati, departamentul este ok, pus la punct. Va doresc mult succes in continuare.

Posted

• Nickname:   Norvegu.[T.B.F]
  • Rank: 2
  • Ai peste 14 zile in factiune?: Sigur.
  • De ce dorești să pleci?: Deoarece am niste probleme, si nu vreau sa ies cu 3/3 FW.
  • Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, Frouzz cel mai bun colider tine-o tot asa tatii, Cristina Clar! cea mai buna lidera sa nu va schimbati, departamentul este ok, pus la punct. Va doresc mult succes in continuare.

Ai dat /quitgroup.

Posted

• Nickname: Kazlov_Oleg

Ai peste 14 zile in factiune?: Nu.

De ce dorești să pleci?: Deoarece timpul meu alocat jocului este tot mai mic si nu am nici o sansa sa fac din nou raportul pentru rank 1.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Felicitari Frouzz si Cristina, sunteti deosebiti! Eu imi cer sincere scuze pentru bataile de cap pe care vi le-am dat in ultimul timp. Succes in continuare cu functiile si bineinteles cu orice doriti sa faceti in viata, Frouzz spor la munca, Cristina spor la invatat. Mi-a facut placere sa va cunosc si sper ca atunci cand o sa am din nou timp sa ma joc ca un nebun sa va gasesc tot aici.

Posted

• Nickname:  OpTiPl3X

• Rank: 4

De ce dorești să pleci?: Deoarece consider ca nu ma vor majoritatea membrilor in aceasta functie, inclusiv lider-ul si co-liderul.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Eu sunt un om foarte sincer, co-liderul si inclusiv liderul ar trebuii schimbati.

Posted

• Nickname: Kazlov_Oleg
  • Ai peste 14 zile in factiune?: Nu.
  • De ce dorești să pleci?: Deoarece timpul meu alocat jocului este tot mai mic si nu am nici o sansa sa fac din nou raportul pentru rank 1.
  • Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Felicitari Frouzz si Cristina, sunteti deosebiti! Eu imi cer sincere scuze pentru bataile de cap pe care vi le-am dat in ultimul timp. Succes in continuare cu functiile si bineinteles cu orice doriti sa faceti in viata, Frouzz spor la munca, Cristina spor la invatat. Mi-a facut placere sa va cunosc si sper ca atunci cand o sa am din nou timp sa ma joc ca un nebun sa va gasesc tot aici.

• Nickname:  OpTiPl3X
  • Rank: 4
  • De ce dorești să pleci?: Deoarece consider ca nu ma vor majoritatea membrilor in aceasta functie, inclusiv lider-ul si co-liderul.
  • Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Eu sunt un om foarte sincer, co-liderul si inclusiv liderul ar trebuii schimbati.

Demisi.

Posted (edited)

• Nickname: []Mihai  

Ai peste 14 zile in factiune?:  Da.

De ce dorești să pleci?: M-am plictisit de Police Departament, vreau sa incerc ceva nou.

Edited by XenonNR
Posted

• Nickname: []Mihai  
  • Ai peste 14 zile in factiune?:  Da.
  • De ce dorești să pleci?: M-am plictisit de Police Departament, vreau sa incerc ceva nou.
  • Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.
  •  

Demis.

Posted

• Nickname: AlphadoRes.

• Rank: 3.

De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc ceva nou.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu as schimba nimic, Frouzz si Cristina fac o treaba excelenta.

Posted

• Nickname: AlphadoRes.
  • Rank: 3.
  • De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc ceva nou.
  • Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu as schimba nimic, Frouzz si Cristina fac o treaba excelenta.

Demis, daca de la un FW renunti atunci mi-am facut o impresie foarte proasta despre tine.

Posted

• Nickname:  Flixulet

• Rank: 5

Ai peste 14 zile in factiune?:  Desigur.

De ce dorești să pleci?: Pentru ca nu ma mai joc SA:MP cu aceeasi pofta ca inainte si nu imi mai place sa fac raport !

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Cred ca ar trebui sa se schimbe unii membrii. In rest absolut nimic. Bafta ! Imi place cea ce faceti .

Posted

• Nickname:  Flixulet
  • Rank: 5
  • Ai peste 14 zile in factiune?:  Desigur.
  • De ce dorești să pleci?: Pentru ca nu ma mai joc SA:MP cu aceeasi pofta ca inainte si nu imi mai place sa fac raport !
  • Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Cred ca ar trebui sa se schimbe unii membrii. In rest absolut nimic. Bafta ! Imi place cea ce faceti .

Demis.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp