SUNSHiNE Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Nickname: Kimura Rank: 4 Ai peste 14 zile in factiune?: Da De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc si altceva, toata viata am stat numai in departamente. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este perfect. Demis.
nudaunume123 Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Nickname: CosminA.K.A Rank: 1 Ai peste 14 zile in factiune?: Nu De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc si altceva. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este perfect.
Marshall Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Nick: paiNsteR Rank: 2 De ce doresti sa pleci?: Motiv personal. Ce crezi ca ar trebui schimbat la departament?: Nimic totul este bine pus la punct.
TzaKa Cristian Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 (edited) Imi cer scz va rog sa stergeti. Edited May 4, 2015 by TzaKaCristian
Zapacitu Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Nickname: Zapa Rank: 2 Ai peste 14 zile in factiune?: Da De ce dorești să pleci?: Nu am timp de raport, ceva probleme personale. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu , are un lider destul de ok careia ii pasa de aceasta factiune , RESPECT SUNSHINE !
SUNSHiNE Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Nickname: Zapa Rank: 2 Ai peste 14 zile in factiune?: Da De ce dorești să pleci?: Nu am timp de raport, ceva probleme personale. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu , are un lider destul de ok careia ii pasa de aceasta factiune , RESPECT SUNSHINE ! Nick: paiNsteR Rank: 2 De ce doresti sa pleci?: Motiv personal. Ce crezi ca ar trebui schimbat la departament?: Nimic totul este bine pus la punct. Demisi. Nickname: CosminA.K.A Rank: 1 Ai peste 14 zile in factiune?: Nu De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc si altceva. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este perfect. Demisie respinsa. Nu se accepta demisiile de pe alte conturi.
.BBS. Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Nickname:FuLL. Rank: 3 Ai peste 14 zile in factiune?: Desigur ca da. De ce dorești să pleci?: Deoarece in aceste momente timpul pentru mine a inceput sa fie foarte pretios. Nu parasesc aceasta factiune datorita membrilor. Ci doar ca nu mai am timpul necesat pentru raport. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Acum ramane ca sunshine sa decica daca am fost de ajutor pentru aceasta factiune si daca merit sa primesc si acele fw's la demisie. Multumesc si sper ca am fost de ajutor pentru aceasta factiune. Si in ultimul rand nu doresc sa se schimbe absolot nimic la aceasta factiune.
Load.AIM Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Nickname: Load[] Rank: 2. Ai peste 14 zile in factiune?: Da. De ce dorești să pleci?: Am de gand sa ma las de samp, jocul nu mai e ceea ce a fost si consider ca am ajuns la o varsta la care acest joc nu ar trebui sa fie prioritar. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, Sunshine, iti faci treaba bine, felicitari si sa tii liderul cat mai mult. Jmc, sper sa fii si tu mult co-lider.
Virusake Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Nickname: iBlasT Rank: 4 Ai peste 14 zile in factiune?: Da De ce dorești să pleci?: Doresc sa plec pentru ca vin tezele si nu mai pot sta asa mult la PC. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este perfect.A fost cea mai frumoasa factiune in care am fost si am sa ma intorc.
SUNSHiNE Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Nickname: Load[] Rank: 2. Ai peste 14 zile in factiune?: Da. De ce dorești să pleci?: Am de gand sa ma las de samp, jocul nu mai e ceea ce a fost si consider ca am ajuns la o varsta la care acest joc nu ar trebui sa fie prioritar. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, Sunshine, iti faci treaba bine, felicitari si sa tii liderul cat mai mult. Jmc, sper sa fii si tu mult co-lider. Nickname: iBlasT Rank: 4 Ai peste 14 zile in factiune?: Da De ce dorești să pleci?: Doresc sa plec pentru ca vin tezele si nu mai pot sta asa mult la PC. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este perfect.A fost cea mai frumoasa factiune in care am fost si am sa ma intorc. Nickname:FuLL. Rank: 3 Ai peste 14 zile in factiune?: Desigur ca da. De ce dorești să pleci?: Deoarece in aceste momente timpul pentru mine a inceput sa fie foarte pretios. Nu parasesc aceasta factiune datorita membrilor. Ci doar ca nu mai am timpul necesat pentru raport. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Acum ramane ca sunshine sa decica daca am fost de ajutor pentru aceasta factiune si daca merit sa primesc si acele fw's la demisie. Multumesc si sper ca am fost de ajutor pentru aceasta factiune. Si in ultimul rand nu doresc sa se schimbe absolot nimic la aceasta factiune. Demisi
TzaKa Cristian Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Nickname: TaKaa Rank: 2 Ai peste 14 zile in factiune?: Da De ce dorești să pleci?: Din cauza locului de munca timpul nu`mi mai permite sa sa ma ocup de raport Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic . Sunteti o echipa de valoare... dar se poate si mai bine ! Respect JmcK si Cristinei
te99flex Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Nickname: Munitas Rank: 2 Ai peste 14 zile in factiune?: da De ce dorești să pleci?: Pentru ca Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Tot
SUNSHiNE Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Demisi Nickname: TaKaa Rank: 2 Ai peste 14 zile in factiune?: Da De ce dorești să pleci?: Din cauza locului de munca timpul nu`mi mai permite sa sa ma ocup de raport Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic . Sunteti o echipa de valoare... dar se poate si mai bine ! Respect JmcK si Cristinei Demisi.
Zucu19 Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 (edited) Nickname: ZUCU Rank: 2 Ai peste 14 zile in factiune?: Da De ce dorești să pleci?: Nu am timp pentru raport. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este perfect. Edited May 12, 2015 by Zucu19
SUNSHiNE Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Nickname: ZUCU Rank: 2 Ai peste 14 zile in factiune?: Da De ce dorești să pleci?: Nu am timp pentru raport. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este perfect. Demis
VogelFrei Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Nickname: VogelFrei. Rank: 3. Ai peste 14 zile in factiune?: Da. De ce dorești să pleci?: Sesiune, in urmatoare perioada voi fi inactiv, sau voi intra foarte rar, nu mai pot beneficiza de invoire pentru inactivitate. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: -
CinaGang Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Nickname: CinaGang Rank: 2 Ai peste 14 zile in factiune?: Da. De ce dorești să pleci?: Ma las de blue. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Caracterul unilor membrii.
SUNSHiNE Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 Nickname: CinaGang Rank: 2 Ai peste 14 zile in factiune?: Da. De ce dorești să pleci?: Ma las de blue. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Caracterul unilor membrii. Demisie acceptata. Nickname: VogelFrei. Rank: 3. Ai peste 14 zile in factiune?: Da. De ce dorești să pleci?: Sesiune, in urmatoare perioada voi fi inactiv, sau voi intra foarte rar, nu mai pot beneficiza de invoire pentru inactivitate. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: - Demisie acceptata! Dupa ce termini cu sesiunile, daca vrei sa revii, esti binevenit oricand. Succes la sesiuni!
lazlo123 Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Nickname: Lazlo Rank: 1 Ai peste 14 zile in factiune?: Da De ce dorești să pleci?: Abia azi mi-am luat laptop si nu mai am timp sa fac raportul. Nu as vrea sa ies pentru nepostare raport. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic
Tiago123 Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 (edited) Retrag. M-am razgândit. Edited May 16, 2015 by xSkiDroWx
Kedonoo Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Nickname: kedonoo Rank: 2 Ai peste 14 zile in factiune?: da De ce dorești să pleci?: Ma las de blue. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: nimic, e foarte ok.
SUNSHiNE Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 Nickname: kedonoo Rank: 2 Ai peste 14 zile in factiune?: da De ce dorești să pleci?: Ma las de blue. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: nimic, e foarte ok. Nickname: Lazlo Rank: 1 Ai peste 14 zile in factiune?: Da De ce dorești să pleci?: Abia azi mi-am luat laptop si nu mai am timp sa fac raportul. Nu as vrea sa ies pentru nepostare raport. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic Demisi.
Al3xandru Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Nickname: ATNALK.tB Rank: 1 Ai peste 14 zile in factiune?: Da, am. De ce dorești să pleci?: Doresc sa plec deoarece aici, in LVPD nu este asa cum m-am asteptat. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic nu ar trebui schimbat.
Recommended Posts