Jump to content

Recommended Posts

Posted

• Nickname: Kimura
  • Rank: 4
  • Ai peste 14 zile in factiune?:  Da
  • De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc si altceva, toata viata am stat numai in departamente.
  • Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:  Nimic, totul este perfect.

Demis.

Posted

Nickname: CosminA.K.A

Rank: 1

Ai peste 14 zile in factiune?:  Nu

De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc si altceva.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:  Nimic, totul este perfect.

Posted

Nick: paiNsteR

Rank: 2

De ce doresti sa pleci?: Motiv personal.

Ce crezi ca ar trebui schimbat la departament?: Nimic totul este bine pus la punct.

Posted

• Nickname:  Zapa

• Rank: 2

Ai peste 14 zile in factiune?: Da

De ce dorești să pleci?: Nu am timp de raport, ceva probleme personale.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu , are un lider destul de ok careia ii pasa de aceasta factiune , RESPECT SUNSHINE !

Posted

• Nickname:  Zapa
  • Ai peste 14 zile in factiune?: Da
  • De ce dorești să pleci?: Nu am timp de raport, ceva probleme personale.
  • Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu , are un lider destul de ok careia ii pasa de aceasta factiune , RESPECT SUNSHINE !
  •  

Nick: paiNsteR

De ce doresti sa pleci?: Motiv personal.

Ce crezi ca ar trebui schimbat la departament?: Nimic totul este bine pus la punct.

Demisi.

Nickname: CosminA.K.A Rank: 1 Ai peste 14 zile in factiune?:  Nu De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc si altceva. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:  Nimic, totul este perfect.

Demisie respinsa. Nu se accepta demisiile de pe alte conturi.

Posted

• Nickname:FuLL.

• Rank: 3

Ai peste 14 zile in factiune?: Desigur ca da.

De ce dorești să pleci?: Deoarece in aceste momente timpul pentru mine a inceput sa fie foarte pretios. Nu parasesc aceasta factiune datorita membrilor. Ci doar ca nu mai am timpul necesat pentru raport.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Acum ramane ca sunshine sa decica daca am fost de ajutor pentru aceasta factiune si daca merit sa primesc si acele fw's la demisie. Multumesc si sper ca am fost de ajutor pentru aceasta factiune. Si in ultimul rand nu doresc sa se schimbe absolot nimic la aceasta factiune.

Posted

• Nickname: Load[]  
  • Rank: 2. 
  • Ai peste 14 zile in factiune?: Da.
  • De ce dorești să pleci?: Am de gand sa ma las de samp, jocul nu mai e ceea ce a fost si consider ca am ajuns la o varsta la care acest joc nu ar trebui sa fie prioritar. 
  • Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, Sunshine, iti faci treaba bine, felicitari si sa tii liderul cat mai mult. Jmc, sper sa fii si tu mult co-lider.
Posted

• Nickname:  iBlasT

Ai peste 14 zile in factiune?: Da

De ce dorești să pleci?: Doresc sa plec pentru ca vin tezele si nu mai pot sta asa mult la PC.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este perfect.A fost cea mai frumoasa factiune in care am fost si am sa ma intorc.

Posted

• Nickname: Load[]  
  • Rank: 2. 
  • De ce dorești să pleci?: Am de gand sa ma las de samp, jocul nu mai e ceea ce a fost si consider ca am ajuns la o varsta la care acest joc nu ar trebui sa fie prioritar. 
  • Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, Sunshine, iti faci treaba bine, felicitari si sa tii liderul cat mai mult. Jmc, sper sa fii si tu mult co-lider.

• Nickname:  iBlasT
  • De ce dorești să pleci?: Doresc sa plec pentru ca vin tezele si nu mai pot sta asa mult la PC.
  • Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este perfect.A fost cea mai frumoasa factiune in care am fost si am sa ma intorc.

• Nickname:FuLL.
  • Rank: 3
  • Ai peste 14 zile in factiune?: Desigur ca da.
  • De ce dorești să pleci?: Deoarece in aceste momente timpul pentru mine a inceput sa fie foarte pretios. Nu parasesc aceasta factiune datorita membrilor. Ci doar ca nu mai am timpul necesat pentru raport.
  • Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Acum ramane ca sunshine sa decica daca am fost de ajutor pentru aceasta factiune si daca merit sa primesc si acele fw's la demisie. Multumesc si sper ca am fost de ajutor pentru aceasta factiune. Si in ultimul rand nu doresc sa se schimbe absolot nimic la aceasta factiune.

Demisi

Posted

• Nickname:  TaKaa
  • De ce dorești să pleci?:  Din cauza locului de munca timpul nu`mi mai permite sa sa ma ocup de raport
  • Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:  Nimic . Sunteti o echipa de valoare... dar se poate si mai bine !  Respect JmcK si Cristinei
  •  
Posted

• Nickname:  Munitas

Ai peste 14 zile in factiune?: da

De ce dorești să pleci?: Pentru ca

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Tot

Posted

Demisi

• Nickname:  TaKaa
  • De ce dorești să pleci?:  Din cauza locului de munca timpul nu`mi mai permite sa sa ma ocup de raport
  • Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:  Nimic . Sunteti o echipa de valoare... dar se poate si mai bine !  Respect JmcK si Cristinei
  •  

Demisi.

Posted (edited)

• Nickname: ZUCU
  • De ce dorești să pleci?: Nu am timp pentru raport.
  • Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este perfect.
Edited by Zucu19
Posted

• Nickname: ZUCU
  • De ce dorești să pleci?: Nu am timp pentru raport.
  • Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este perfect.

Demis

Posted

• Nickname: VogelFrei.
  • Rank: 3.
  • De ce dorești să pleci?: Sesiune, in urmatoare perioada voi fi inactiv, sau voi intra foarte rar, nu mai pot beneficiza de invoire pentru inactivitate.
  • Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: - 
Posted

Nickname: CinaGang

Ai peste 14 zile in factiune?: Da.

De ce dorești să pleci?: Ma las de blue.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Caracterul unilor membrii.

Posted

Nickname: CinaGang

Ai peste 14 zile in factiune?: Da.

De ce dorești să pleci?: Ma las de blue.

Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Caracterul unilor membrii.

Demisie acceptata.

• Nickname: VogelFrei.
  • Rank: 3.
  • De ce dorești să pleci?: Sesiune, in urmatoare perioada voi fi inactiv, sau voi intra foarte rar, nu mai pot beneficiza de invoire pentru inactivitate.
  • Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: - 

Demisie acceptata! Dupa ce termini cu sesiunile, daca vrei sa revii, esti binevenit oricand. Succes la sesiuni!

Posted

• Nickname: Lazlo
  • Rank: 1
  • De ce dorești să pleci?: Abia azi mi-am luat laptop si nu mai am timp sa fac raportul. Nu as vrea sa ies pentru nepostare raport.
  • Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic

Posted

Nickname: kedonoo Rank: 2 Ai peste 14 zile in factiune?: da De ce dorești să pleci?:  Ma las de blue. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:  nimic, e foarte ok.

Posted

Nickname: kedonoo Rank: 2 Ai peste 14 zile in factiune?: da De ce dorești să pleci?:  Ma las de blue. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:  nimic, e foarte ok.

• Nickname: Lazlo
  • De ce dorești să pleci?: Abia azi mi-am luat laptop si nu mai am timp sa fac raportul. Nu as vrea sa ies pentru nepostare raport.
  • Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic

Demisi.

Posted
  • Nickname: ATNALK.tB
  • Ai peste 14 zile in factiune?: Da, am.
  • De ce dorești să pleci?:  Doresc sa plec deoarece aici, in LVPD nu este asa cum m-am asteptat.
  • Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?:  Nimic nu ar trebui schimbat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp