SUNSHiNE Posted May 18, 2015 Posted May 18, 2015 Nickname: ATNALK.tB Rank: 1 Ai peste 14 zile in factiune?: Da, am. De ce dorești să pleci?: Doresc sa plec deoarece aici, in LVPD nu este asa cum m-am asteptat. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic nu ar trebui schimbat. Cerere de demisie respinsa.
Claudiu F. Onea Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Nickname: Claudiu133 Rank: 2 Ai peste 14 zile in factiune?: Da. De ce dorești să pleci?: Pentru ca ma las de SA:MP. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, e bun asa cum este.
remuss Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Nick: Accolyte[] Rank: 4 Ai peste 14 zile in factiune?: Da De ce doresti sa pleci?: Am BAC-ul, admiterea, nu am timp de sa:mp. Ce crezi ca ar trebui schimbat la departament?: Nimic.
SUNSHiNE Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Nick: Accolyte[] Rank: 4 Ai peste 14 zile in factiune?: Da De ce doresti sa pleci?: Am BAC-ul, admiterea, nu am timp de sa:mp. Ce crezi ca ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Nickname: Claudiu133 Rank: 2 Ai peste 14 zile in factiune?: Da. De ce dorești să pleci?: Pentru ca ma las de SA:MP. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, e bun asa cum este. Ati fost demisi.
Florentin Cristian Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Nickname: Bl0oD Rank: 5 Ai peste 14 zile in factiune?:Da. De ce doresti sa pleci? :Pentru ca vreau sa incerc alta factiune. Crezi ca ar trebui schimbat ceva?: Nu!
Apophis Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Nickname: Apophis Rank: 2 Ai peste 14 zile in factiune?:Da. De ce doresti sa pleci? :Retragere temporare .... Imi cer scuze ca nu am ajuns mai departe dar timpul liber nu mai imi permite sansa de a juca momentan ... Va urez bafta in continuare si sper sa ma intelegeti.... Crezi ca ar trebui schimbat ceva?: Nu!
Bmc CaTa Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Nick: Azel Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Probleme personale. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Este perfect asa cum este.
SUNSHiNE Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Nickname: Apophis Rank: 2 Ai peste 14 zile in factiune?:Da. De ce doresti sa pleci? :Retragere temporare .... Imi cer scuze ca nu am ajuns mai departe dar timpul liber nu mai imi permite sansa de a juca momentan ... Va urez bafta in continuare si sper sa ma intelegeti.... Crezi ca ar trebui schimbat ceva?: Nu! Demis.
Yugi Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Nick: YugiMoto. Rank: 5. De ce dorești să pleci?: Dupa ceva timp intervine monotonia, as dorii sa incerc ceva nou. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. P.S: Sper sa mi se stearga acel FW inainte sa ies, multumesc.
SUNSHiNE Posted May 28, 2015 Posted May 28, 2015 Nick: YugiMoto. Rank: 5. De ce dorești să pleci?: Dupa ceva timp intervine monotonia, as dorii sa incerc ceva nou. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. P.S: Sper sa mi se stearga acel FW inainte sa ies, multumesc. Ai fost demis.
Edix Posted May 29, 2015 Posted May 29, 2015 Nickname: Takizo Rank: 2 Ai peste 14 zile in factiune?: Da De ce dorești să pleci?: Pentru ca mi-a ajuns pana in gat atatea abuzuri si neindreptatiri din partea Domnisoarei Sunshine. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Ce considera liderul a este de cuviinta.
Valyc1000 Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 (edited) Nickname: .swaG. Rank: 5 Ai peste 14 zile in factiune?: Da. De ce dorești să pleci?: Doresc sa incerc si alt ceva. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, Cristina bafta mai departe. Te descurci foarte bine. Edited May 30, 2015 by .SwaG._007
SUNSHiNE Posted May 30, 2015 Posted May 30, 2015 Nickname: .swaG. Rank: 5 Ai peste 14 zile in factiune?: Da. De ce dorești să pleci?: Doresc sa incerc si alt ceva. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, Cristina bafta mai departe. Te descurci foarte bine. Nickname: Takizo Rank: 2 Ai peste 14 zile in factiune?: Da De ce dorești să pleci?: Pentru ca mi-a ajuns pana in gat atatea abuzuri si neindreptatiri din partea Domnisoarei Sunshine. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Ce considera liderul a este de cuviinta. Ati fost demisi.
JmcRoll Posted May 31, 2015 Posted May 31, 2015 Nickname: JmcK Rank: 6 <3 Ai peste 14 zile in factiune?: Da, am stat 32 de zile. De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. 1
Pam88 Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Nickname: Pam88 Rank: 2 Ai peste 14 zile in factiune?: Da. De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Totul este ok.
SUNSHiNE Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Nickname: JmcK Rank: 6 <3 Ai peste 14 zile in factiune?: Da, am stat 32 de zile. De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Nickname: Pam88 Rank: 2 Ai peste 14 zile in factiune?: Da. De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc ceva nou. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Totul este ok. Ati fost demisi.
LaurentiuDicu Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Nickname: RuFoo Rank: 5 Ai peste 14 zile in factiune?: Da. De ce dorești să pleci?: Am luat decizia sa incerc ceva nou, o noua provocare. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: In special nimic...dar se poate mai multa comunicare lider- members.
SUNSHiNE Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Nickname: RuFoo Rank: 5 Ai peste 14 zile in factiune?: Da. De ce dorești să pleci?: Am luat decizia sa incerc ceva nou, o noua provocare. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: In special nimic...dar se poate mai multa comunicare lider- members. Demis
BlacksWar Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 (edited) Nickname: BlacksWar Rank: 5 Ai peste 14 zile in factiune?: Da. De ce dorești să pleci?: Doarece vreau sa incerc alta factiune. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este perfect asa cum este. RETRAG. Edited June 2, 2015 by BlacksWar
SUNSHiNE Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 RETRAG Nickname: BlacksWar Rank: 5 Ai peste 14 zile in factiune?: Da. De ce dorești să pleci?: Doarece vreau sa incerc alta factiune. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este perfect asa cum este. RETRAG. Ati ales sa retrageti.
Efte Posted June 3, 2015 Posted June 3, 2015 Nickname: Efte Rank: 5 Ai peste 14 zile in factiune?: Da De ce dorești să pleci?: Am fost nu mai in departamente vreu sa incerc si alceva... Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic este perfect asa cum este acum !
SUNSHiNE Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Nickname: Efte Rank: 5 Ai peste 14 zile in factiune?: Da De ce dorești să pleci?: Am fost nu mai in departamente vreu sa incerc si alceva... Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic este perfect asa cum este acum ! Ai fost demis.
[Best] Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 (edited) Nickname: [best]. Rank: 5! Ai peste 14 zile in factiune?:Am chiar 100. De ce dorești să pleci?: Consider ca mi-am atins scopul in aceasta factiune, a fost o experienta unica sa fiu rank 5, mi-a placut, mereu imi va placea, dar parca totusi as vrea sa incerc si altceva..poate voi mai intra aici, mi-a placut foarte mult de voi colegii mei dragi, iti multumesc pentru tot, Sunshine, ai fost un lider pe masura, spor in continuare cu aceasta minunata functie, sper sa mai colaboram impreuna. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Sunshine, un singur lucru ti-as cere, cand intra un membru de orice rank, nu conteaza, invata-i macar sa spuna un "salut", e tot ce-ti pot cere, in rest, tine-o tot asa, ai avut grija de aceasta factiune cum nimeni n-a facut-o. Edited June 4, 2015 by denisvlad
SUNSHiNE Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 Nickname: [best]. Rank: 5! Ai peste 14 zile in factiune?:Am chiar 100. De ce dorești să pleci?: Consider ca mi-am atins scopul in aceasta factiune, a fost o experienta unica sa fiu rank 5, mi-a placut, mereu imi va placea, dar parca totusi as vrea sa incerc si altceva..poate voi mai intra aici, mi-a placut foarte mult de voi colegii mei dragi, iti multumesc pentru tot, Sunshine, ai fost un lider pe masura, spor in continuare cu aceasta minunata functie, sper sa mai colaboram impreuna. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Sunshine, un singur lucru ti-as cere, cand intra un membru de orice rank, nu conteaza, invata-i macar sa spuna un "salut", e tot ce-ti pot cere, in rest, tine-o tot asa, ai avut grija de aceasta factiune cum nimeni n-a facut-o. Demisie acceptata, multa bafta in continuare!
Recommended Posts