Nemesis_TM Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 (edited) @, ai gresit topicul :))) Edited January 6, 2014 by St.Ionut
Marian0207 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Nickname: Anoxis Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Am decis sa ma retrag. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, la revedere.
Wacken Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Nickname: [sFR]D.A.N Rank: 1 De ce dorești să pleci?: A inceput scoala si nu mai am timp de SAMP. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, este un departament de nota 10+++. nu am ce reprosa. Sunt bucuros ca am facut parte din el si sper sa ma intorc candva. Imi place munca de echipa din aceasta factiune si nu in ultimul rand, organizarea. Bafta!
Uzzystein Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 @@Dan7681 - Demisie acceptata. Mult succes pe viitor!
DarkWorLd99 Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 Nickname: Octa.666 Rank: 1 De ce dorești să pleci?: A inceput scoala si este pre multe arestari 250 si nu ii pot face fata Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimik este un lider bun si care isi face treaba gg
Uzzystein Posted January 7, 2014 Posted January 7, 2014 (edited) @ - Demis cu 40 de Faction Punish-uri. Succes! Edited January 7, 2014 by St.Ionut
Rosenrot Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Nickname: MAJESTIQUERank: 5De ce dorești să pleci?: Vreau sa incep o viata noua. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.
Uzzystein Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 @@Majestique, demisie acceptata. Mi-a facut placere.
Bluu Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 Nickname: Mr.bluu Rank: 3 De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc altceva. Mi-a facut mare placere sa am un lider ca tine, St.Ionut. Bafta, numai bine. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. Cius
Uzzystein Posted January 17, 2014 Posted January 17, 2014 @, demisie acceptata. Bafta pe viitor. Fii bun cum ai fost si aici.
Holler Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 (edited) Nickname: St.Holler Rank: 2 De ce dorești să pleci?: Vreau sa mai incerc si altceva. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Absolut nimic.@ man, te voi tine minte! Edited January 18, 2014 by St.Holler
Pitiq Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Nickname: Raltahook Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Nu am timp.. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic..P.S: Daca nu am 14 zile te rog sa astepti pana fac si dupa uninvite, mersi.
NeLLu... Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Nickname: NeLLu... Rank: 2. De ce dorești să pleci?: O perioada nu prea voi intra in sa;mp si nu doresc sa incetinesc factiunea. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic.
RAGNA Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Nickname: Mickey.Capone Rank: 1. De ce dorești să pleci?: A fost o onoare sa fac parte din Las Venturas Police Departament alaturi de un lider si un co-lider inpecabili. Doresc sa plec pentru ca simt ca mi-am facut datoria aici. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic, totul este ok.
pLaKe01 Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Nickname: pLakEbaws Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Nu am timp de rapoarte din cauza scolii . (teste, teze, examen etc) Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic. este perfect asa cum e .
Donitz Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Nickname: JinN Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Imi este dor de mafii si de waruri.Sper sa nu va suparati pe mine . Am vrut sa incerc ceva nou si am vrut sa imi demonstrez mie ca pot mai mult . A fost o placere sa am un asemea lider de treaba care mi-a acordat o sansa si a fost o placere sa am asemea colegi de nota 10 +. Sper sa revin si sa stau mai mult ! Va urez mult succes cu suspectii ! Bafta tuturor ! Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu trebuie schimbat nimic ! Cu un asa lider chiar nimic nu as schimba ! Bafta !
c@ta Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 Nickname: c@ta Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Vreau sa incerc ceva nou Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nimic e bun asa cum e
BogdanRusu Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Nickname: rusu15 Rank: 1 De ce dorești să pleci?: Scoala imi ocupa mult prea mult din timp,acum imi dau seama ca am ales profilul gresit. Imi cer scuze @ pentru ca ies din factiunea mea de suflet! Esti un lider de nota 11+ si la fel sunt si colegii mei. Imi pare foarte rau ca trebuie sa ies din aceasta frumosa factiune. Sa continuati cu bine si cu spor. Ce crezi că ar trebui schimbat la departament?: Nu trebuie sa se schimbe nimic in aceasta factiune! Este cea mai buna si cea mai frumoasa din toate! Va salut baietii.
Recommended Posts