Ionut Alexandru Bilibou Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 (edited) 1 Edited March 28, 2013 by Theogritzi2
Alexander.Capone Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Tu ca mafiot trebuie să impui respect. Când te vede un civil că vorbeşti în gen: "cf b@h, $@L, k jmen aratha astha" normal că te atacă. Dacă ştii să vorbeşti cu un player, să impui respect şi să fii dur, te va lăsa şi sigur va pleca. Din câte ştiu eu..normal voi ar trebui să staţi pe clădiri, să aveţi o tactică, să vă aşteptaţi rivalii într-un loc pe turf, şi să faceţi baricadă din maşini. Din 20 de mafioţi cât sunt la un war nu puteţi să omorâţi un amărât de civil? Pe alte servere de ce există teritorii, iar war-urile se desfăşoară normal? Deoarece acolo playerii sunt duri şi cu bun simţ. Sper că aţi înţeles mesajul, iar dacă cuiva nu-i convine ce am zis aici să-mi dea PM. O zi bună în continuare. 5
CTC Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Tu ca mafiot trebuie să impui respect. Când te vede un civil că vorbeşti în gen: "cf b@h, $@L, k jmen aratha astha" normal că te atacă. Dacă ştii să vorbeşti cu un player, să impui respect şi să fii dur, te va lăsa şi sigur va pleca. Din câte ştiu eu..normal voi ar trebui să staţi pe clădiri, să aveţi o tactică, să vă aşteptaţi rivalii într-un loc pe turf, şi să faceţi baricadă din maşini. Din 20 de mafioţi cât sunt la un war nu puteţi să omorâţi un amărât de civil? Pe alte servere de ce există teritorii, iar war-urile se desfăşoară normal? Deoarece acolo playerii sunt duri şi cu bun simţ. Sper că aţi înţeles mesajul, iar dacă cuiva nu-i convine ce am zis aici să-mi dea PM. O zi bună în continuare. IDEM!
SPIKE Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 mafioti de prima clasa sunteti, va dati smen ca bateti toate mafiile si va distruge un civil =)
Ionut Alexandru Bilibou Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 (edited) 1 Edited March 28, 2013 by Theogritzi2
SPIKE Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 (edited) Riscu meseriei. Edited March 28, 2013 by TheSpike
Alexander.Capone Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Sunteti idioti toti de mai sus. Voi nu a-ti inteles ideea , noi nu avem voie sa-i omoram pe ei , pentru ca daca fac post luam fw. Dar ei pot sa ne omoare la war ca vorba aia isi fac 2 -3 conturi , lasa afk sa faca lvl 3 si in cazul in care a fost respins la cerere vine la tn la war si te impusca. Mai ales acum noua regula ca la war nu putem folosi masini , civilii isi fac de cap. Rog un admin sa asiste la un war sa ii vedeti cum fac db dm si toate alea. SI daca stam sa ne gandim ce rost are sa postezi un civil ? sa ia 30 de minute jail ? Blacklistul pt un player mic de 200 k , 20 de minute la carjack si ii face. Nu mi se pare corect. Nu înţeleg de ce mă faci idiot. Pur şi simplu mi-am spus punctul de vedere. A, da, am uitat că vocabularul tău nu cunoaşte şi altfel de cuvinte. Ai citit măcar 10 cuvinte din ce am scris eu mai sus?
Ionut Alexandru Bilibou Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 (edited) 1 Edited March 28, 2013 by Theogritzi2
Alexander.Capone Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 (edited) Desteptul lui peste , cum faci baricada cand esti atacat si nu poti sa folosesti masina in turf? ia explica-mi Pentru ca esti un idiot. Cum faci baricada cand esti atacat si nu poti sa folosesti masina? In caz ca nu m-ai inteles , ar trebui sa citesti noile update-uri . Plus ca trebuie adaugate multe reguli noi , cum ar fi o ora dupa care sa se inceapa war-urile gen dupa 19:00 sau cv de genul. Emani mai multă prostie cu fiecare cuvânt pe care-l scrii. Este treaba ta dacă nu ştii să te impui în rahatul ăsta de joc, dacă nu ştii să te impui în faţa unui rahat de civil de level 1, cu un rahat de armă, şi nu ştii să foloseşti un rahat de mouse şi să apeşi pe rahatul ăla de click. Sper că nu am supărat pe nimeni cu limbajul meu, m-am abţinut cu greu să nu vorbesc mai vulgar de atât, nu ăsta a fost scopul meu. Cine a înţeles mesajul, bine. Edited March 28, 2013 by Alexander.Capone
Ionut Alexandru Bilibou Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 Bai desteptule , il omor ok ? omu imi face print si imi face post ca i-am dat dm aiurea. Crezi tu ca eu la war stau cu degetu pe f8 ? Cine ia fw ? eu . De asemeni nu e doar un civil .Mereu sunt 5-6 idioti care se baga , si nush cum sa-ti spun dar 5-6 idioti care urasc o mafie + cealalta mafie deja se strica waru. Gandeste inainte sa vorbesti
CTC Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Desteptul lui peste , cum faci baricada cand esti atacat si nu poti sa folosesti masina in turf? ia explica-mi .Nu mă cobor la nivelul tău.
j0ck3r Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Nu sunt de acord cu acesta regula, asa am pierde oameni dp sv si plus este deajuns avertizare verbala sau kick! Mai mult nu are rost!
Kunter.Capone Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 (edited) Pentru ata ban? exista post, jailed 30 min,kick, iar la ultima abatere chiar si ban nu ban 1 zi si p@, = sunt contra :gs: Edited March 28, 2013 by Kunter.Capone
Ionut Alexandru Bilibou Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 da . te dispera stiind ca n-ai ce sa le faci, sau cel putin sa putem omori civil la waruri :) fara fw daca te posteaza ei .
Kunter.Capone Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 da . te dispera stiind ca n-ai ce sa le faci, sau cel putin sa putem omori civil la waruri :) fara fw daca te posteaza ei . Pe tine de dispera dar apoi pe mine la Trucker, cat dm se face nu cred ca se face ata acolo la voi decat la Trucker.
secrettt Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Eu cat am fost membru ballas si dadeam war daca vedeam un civil nici nu mai stateam la discutie cu el...
Emotiv Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Sunteti idioti toti de mai sus. Voi nu a-ti inteles ideea , noi nu avem voie sa-i omoram pe ei , pentru ca daca fac post luam fw. Dar ei pot sa ne omoare la war ca vorba aia isi fac 2 -3 conturi , lasa afk sa faca lvl 3 si in cazul in care a fost respins la cerere vine la tn la war si te impusca. Mai ales acum noua regula ca la war nu putem folosi masini , civilii isi fac de cap. Rog un admin sa asiste la un war sa ii vedeti cum fac db dm si toate alea. SI daca stam sa ne gandim ce rost are sa postezi un civil ? sa ia 30 de minute jail ? Blacklistul pt un player mic de 200 k , 20 de minute la carjack si ii face. Nu mi se pare corect. Te rog sa te porti mai respectos mai ales ca suntem pe un forum nu pe stadion,sunt de acord cu cei de mai sus deoarece un civil daca sti sa ii vorbesti nu te ataca din senin.
Martaz. Posted March 28, 2013 Posted March 28, 2013 Tu ca mafiot trebuie să impui respect. Când te vede un civil că vorbeşti în gen: "cf b@h, $@L, k jmen aratha astha" normal că te atacă. Dacă ştii să vorbeşti cu un player, să impui respect şi să fii dur, te va lăsa şi sigur va pleca. Din câte ştiu eu..normal voi ar trebui să staţi pe clădiri, să aveţi o tactică, să vă aşteptaţi rivalii într-un loc pe turf, şi să faceţi baricadă din maşini. Din 20 de mafioţi cât sunt la un war nu puteţi să omorâţi un amărât de civil? Pe alte servere de ce există teritorii, iar war-urile se desfăşoară normal? Deoarece acolo playerii sunt duri şi cu bun simţ. Sper că aţi înţeles mesajul, iar dacă cuiva nu-i convine ce am zis aici să-mi dea PM. O zi bună în continuare. Respect pentru replica asta.
Recommended Posts