Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Nu vreau sa par ipocrit sau chiar nesimtit. Stiu ca esti admin, si poate aceasta functie cere de la sine sa ajuti server-ul pe langa munca de "admin".

Dar vreau sa iti pun ce ai scris tu aici, defapt, acelasi lucru l-am scris si eu inainte aici: http://bugged.ro/topic/40634-tutorial-sunt-nou-ce-trebuie-sa-fac/.

Nu vreau sa te fac "plagiator" sau altceva, dar daca te-ai fii uitat si la celelalte tutoriale, ai fii observat ca acelasi lucru a fost facut deja de mine.

Evident tu ai facut tutorialul cu un mic plus de detalii.

Edited by JuppyX
Posted (edited)

8. Pizza Delivery - Este un job bun, scopul este sa livrezi pizza pe un motor de tip faggio, se poate castiga intr-e 12.000$ si 15.000$, poti livra o pizza o data la 120 de secunde.

Se scrie "intre" nu "intr-e".

ON: Este bun tutorialul.La bus poti castiga si peste 3000$.Am calculat eu cu cronometrul si in 20 de minute am parcurs toate cele 59 de statii si am castigat suma de 204.000$.Poti preciza acolo daca vrei.Ai 1+ de la mine pentru munca depusa si pentru interes.Felicitari.

Edited by Lundy
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp