.Thunder Posted April 18, 2014 Posted April 18, 2014 (edited) Tutorialul este perfect pentru incepatori, bravo! Edited April 18, 2014 by bLazEr
LooDw0w Posted May 2, 2014 Posted May 2, 2014 Un tutorial foarte folositor ! Mai ales pentru playerii noi ca mine ! Multumesc !
BigMan Posted May 7, 2014 Posted May 7, 2014 De lar citii si cei de pe server care nu au cont pe forum si ma tot intreaba "Care e cel mai bun job", serios, e enervant
Junnior Posted May 14, 2014 Posted May 14, 2014 Foarte frumos prezentat, si bine lucrat, felicitari. Bravo!
FunnyMan Posted May 19, 2014 Posted May 19, 2014 +1 , sunt player nou si mi-a folosit foarte mult acest tutorial
crysty112 Posted June 5, 2014 Posted June 5, 2014 • Nickname:sNN1K3Rs. • Level:13 • Nume real:cristi • Varsta reala:19 • De cand joci SA:MP:3 luni,Jumatate • De ce vrei sa intri in Police Departament(minim 20 de cuvinte):Sa mai fac putina ordine.In circulatie,Crime, • Numarul de warnuri si motivul pentru care le-ai primit:Am 1/3 Warn Am primit warn din cauza unu copil..Ma bagasesm la spray si ma blockat si m-am scapat cu un limbar vulgar. • Factiuni anterioare(rank'ul si timpul petrecut acolo):Nu avusem..Nici o factiune pana acuma,., • Motivul iesirii din ultima factiune: Nam avut aceasta sansa • Cel mai mare rank avut intr-o factiunie(specifica factiunea):Nam avut aceasta sansa.Si miar fi placut . • Ati mai facut parte dintr-un departament?Daca da , de ce l-ati parasit?:Nu am facut, • Ai mai fost in Police Departament?:Nu am mai fost,Dar as dori din plin ..un post in Police Departament. • Daca da, de ce ai iesit?: Nam iesit ca nu am avut ocazia,Si nam facut parte,Din Police departament • Esti pe Black-Listul unei mafii?:Nu sunt • Dacă da, eşti de acord să plăteşti pentru a fi scos de pe acesta?:Daca e pe drept si motiv clar sa fiu pe un black list al unei mafii!Nu as plati ,Pentru ca merit sa fiu pedepsit .Daca e pe nedrept da as plati, • Cat timp petreci pe SA:MP fara AFK(ore):9-10 Ore iar Noapte dupa Ora 00:00 sunt afk pana la ora 12:00 amiaza. • Esti de acord sa stai in Police Departament minim 14zile?: Da sunt • Ati avut / aveti probleme cu cineva din factiunea Police Departament?:Nu am avut nici o data,Si nu as dori sa imi fac probleme sau dusmani/In Police Departament • Vei respecta liderul si membrii cu rank mai mare din Police Departament?:Da voi respecta si lideru si membri factiuni..Police departament..Si nu doar acestia ,Si pe ceiilalti membrii ale factiunilor. • Cum te-ai descrie in realitate(minim 20 cuvinte): Ca si ceilalti Baieti,Bine inteles Nu sunt mai special ca nimeni.Imi place sa am prieteni,cu care poti vorbi si sa te intelegi.Sa iesi la un suc,o gluma,bancuri,Nu imi plac problemele,Injuraturile ,Laudele,Imi place munca in echipa,bine organizata,sa nu fiu stresat • Screenshot cu /stats: http://imgur.com/HL1MEHa • Screenshot cu /mywarns: http://imgur.com/HL1MEHa,7FAe5Wa#1 Foarte folositor tutorialul! + 1 şi de la mine Frumos. Frumos.
Recommended Posts