benzodiazephine Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 =)) Decât să faci astfel de comment-uri mai bine nu mai posta pentru +1.
DarkNightCrazy Posted October 11, 2013 Posted October 11, 2013 Uitati-va ce adunatura de manelari. Dislike.
LaValoare Posted October 12, 2013 Posted October 12, 2013 Uitati-va ce adunatura de manelari. Dislike. Nu-ti place melodia nu postezi, e greu de priceput?Avea cineva nevoie de parerea ta stupida?Nu toti asculta acelasi gen de muzica.
AndreiN1 Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 (edited) Dedic aceasta melodie pentru toti colegii din GROVE ! FORTA ! Edited October 13, 2013 by MICROBAWS
AndrewShineXD Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Nu-ti place melodia nu postezi, e greu de priceput?Avea cineva nevoie de parerea ta stupida?Nu toti asculta acelasi gen de muzica. Nu ascult manele, dar ai spus-o bine.
azeSan Posted October 13, 2013 Posted October 13, 2013 Uitati-va ce adunatura de manelari. Dislike. Ala-i! Bravo!
xYonutz Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Uitati-va ce adunatura de manelari. Dislike. Daca nu iti place nu asculta! ON: Vine mafiaaaaaaaaaaaaa! Grove e bazaaaaaaaaaa =]]
DarkNightCrazy Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Daca nu iti place nu asculta! ON: Vine mafiaaaaaaaaaaaaa! Grove e bazaaaaaaaaaa =]] A venit sclavu'?
petru98 Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 Uitati-va ce adunatura de manelari. Dislike. Decat "roacker nebun" mai bine manelist....asa ca daca nu-ti place, du-te'n panama si dai la maxim sa cante nebunii.. Asa ca, ceaw bambina, te-am fu*u* si plec in china ! b-)
DarkNightCrazy Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Decat "roacker nebun" mai bine manelist....asa ca daca nu-ti place, du-te'n panama si dai la maxim sa cante nebunii.. Asa ca, ceaw bambina, te-am fu*u* si plec in china ! b-) Sa-ti zic ceva....poate te fac de ras....dar cu alunita aia nu faci treaba copilas,nici o musca nu dezvirginezi. Altu care crede ca roackerii sunt nebuni.... Daca prostia,ar durea tu ai fi fost mort de mult!
petru98 Posted October 14, 2013 Author Posted October 14, 2013 Sa-ti zic ceva....poate te fac de ras....dar cu alunita aia nu faci treaba copilas,nici o musca nu dezvirginezi. Altu care crede ca roackerii sunt nebuni.... Daca prostia,ar durea tu ai fi fost mort de mult! Usor baby, ca ma sperii...
FlAvIuSs Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 @@petru98 E smechera, app unde stai prin Tecuci?
Deliric Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 (edited) Insf. unu care mai asculta cate o manea (m`am saturat de toti rockerii handicapati pe comunitatea asta) chiar azi am vazut unu pe strada plm tot un negru pe 25 de grade afara plm imi vine sa ma duc si sa ii iau de gat , gen DarkNightCrazy , ce p*** mea ca doar esti roman , asculti muzica romaneasca , ai 13 ani si asculti rock - GEN SUPER TARE (pai nu e asa) o sa ajungi si tu o la o varsta .. Pana atunci sa imi le bag la toti rockeri morcovu pana la testicule , pletosii drq . Edited October 14, 2013 by Deliric 1
DarkNightCrazy Posted October 14, 2013 Posted October 14, 2013 Insf. unu care mai asculta cate o manea (m`am saturat de toti rockerii handicapati pe comunitatea asta) chiar azi am vazut unu pe strada plm tot un negru pe 25 de grade afara plm imi vine sa ma duc si sa ii iau de gat , gen DarkNightCrazy , ce p*** mea ca doar esti roman , asculti muzica romaneasca , ai 13 ani si asculti rock - GEN SUPER TARE (pai nu e asa) o sa ajungi si tu o la o varsta .. Pana atunci sa imi le bag la toti rockeri morcovu pana la testicule , pletosii drq .Mai GAY de 2 anisori si 2 dinti in gurita....toti manelarii va laudati ca ascultati ca faceti...etc etc nu intru in amanunt dar in real daca va intalniti cu un "nebun de roacker" cum ziceti voi va f**e una-n cap de intrati la 5 metri sub pamant,deci ciocu mic ca noi avem o viata voi doar de manele si nicolae guta stiti ....duceti-va si impuscati-va copii strazii.
Deliric Posted October 15, 2013 Posted October 15, 2013 (edited) De gustibus non disputandum , daca nu iti place piesa de ce ai mai lasat reply cioroiule ? sa mori in accident mortal de infect pletos , iti f** una te plictisesti in aer gasca proasta , nu ma mir de ce nu aveti prietene , cine drq asculta rock ma ? tu si inca 1-2 de pe comunitatea asta ! _l_ , sunteti niste avorturi esuate , nu faci pe interesantu ca faci off tipic , sa stii. Edited October 15, 2013 by Deliric 1
Recommended Posts