Daniel_Mihai Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Numai să copiaţi şi să vă laudaţi cu munca altora ştiţi, jalnic... Îl ştiu pe Vendeta, tutorialul e al lui 100%. Ăsta doar l-a copiat. Nimic mai mult. Quote
[PGL]CraZy Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Este facut de tine in intregime ? Eu am facut tutorialul asta, nici macar nu ai dat copy-paste bine la tutorial. Click, uitati-va la data de postare si o sa vedeti diferenta :)) Crazy, ceea ce i-ai spus tu nu e corect, nu poti sa schimbi asa de simplu, functia SetPlayerToTeamColor seteaza culoarea de pe TAB, tutorialul asta se refera la culoarea afisata cnad jucatorul scrie in chat. Da, te folosesti de acea functie dar trebuiesc modificate putin functiile pentru a-ti reusii. @@Allex. Data viitoare cand mai ai de gand sa copiezi ceva asigura-te ca acel jucator de la care ai copiat nu joaca pe aceasta comunitate :) Macar daca ai fi lasat sursa. Ia incearca ma ratatule sa faci ce am zis eu, sa vezi ca apare si in chat si pe TAB. Nu mai vorbii daca nu stii. Si tu nu esti slnK, deci nu te mai caca pe tine. Quote
Arthur Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 (edited) Nu apare in chat daca faci cum ai spus tu, uita-te la functii pe wiki si o sa iti dai seama de ce nu merge. SendPlayerMessageToPlayer trimite un mesaj in NUMELE UNUI PLAYER catre alt jucator pe cand SendClientMessage trimite un mesaj unui jucator fara a fi precizat un nume, de aceea atunci cand am modificat functia SCM cu SPMTP am modificat si string-ul scotand primul "%s" care era pentru numele jucatorului, lasandu-l doar pe cel pentru rezultat(ceea ce este scris in chat), inteligentule. Vrei sa te fac de ras ? Tu nu stii nici macar cum sa modifici coordonatele ca sa schimbi interiorul bancii din LS, sa faci ca numerele de telefon ale jucatorilor sa fie din 4 cifre sau de ce nu ti se vad pickup-urile in toate virtualworld-urile.Nu te mai lauda atata ca esti praf. Nu sunt sink ? Pentru tine, poftim poza sa iti dovedesc contrariul: http://i.imgur.com/Y3kW2NG.png Acum te rog, sa nu plangi ca ti-am dovedit ca nu vorbesc prostii. Daca mai ai ceva de comentat te invit sa o faci, o sa iti raspund ca sa nu te las nelamurit :) Edited October 27, 2013 by Vendetta Quote
Daniel_Mihai Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 CraZy, mai bine nu mai zi nimic... e sInK. şi eu ştiu asta mai bine decât oricine. Quote
Andale Posted October 27, 2013 Author Posted October 27, 2013 Vendetta aratane ce sti si dupa laudate cu munca altora. Quote
Roofies Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Bun tutorial dar e foarte greu să scriptezi. Quote
Andale Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 Bun tutorial dar e foarte greu să scriptezi. Intradevar, insa daca te implici si pui suflet este simplu. Quote
Arthur Posted October 28, 2013 Posted October 28, 2013 Vendetta aratane ce sti si dupa laudate cu munca altora. Arata-mi tu ce stii, inafara de a copia un tutorial facut de mine :)) Quote
Andale Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 Arata-mi tu ce stii, inafara de a copia un tutorial facut de mine :)) Daca tu imi prezinti dovezi ca tu esti ala eu spun public ca esti sefu meu. Uite cum facem. Imi fac un cont pe site ala handicapat si tu imi trimiti urmatoru PM, exat cum ti-l scriu eu: SuNt un t4rAn h@nd1c4p4t prost b0w care face3 reclama l4 s3rv3r3 h4nd1c4p4t3 si nici p41nT nu $tou1 si ma dau mare cu scriptingU alTor@ si m4 ch34m@ vendetta. ASTEPT PM-U! la contul GigiBecali care il fac imd. Quote
Arthur Posted October 29, 2013 Posted October 29, 2013 Imi pare rau de faptul ca doar atat te duce capul ala, am aratat prea multe dovezi ca tutorialul e facut de mine si daca vrei o sa iti dau si PM la orice cont vrei tu dar fara texte facute de un om redus mintal. Quote
Andale Posted October 31, 2013 Author Posted October 31, 2013 Te cheama Vendetta? Atunci tu esti: Quote
Ville.Capone Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Imi pare rau de faptul ca doar atat te duce capul ala, am aratat prea multe dovezi ca tutorialul e facut de mine si daca vrei o sa iti dau si PM la orice cont vrei tu dar fara texte facute de un om redus mintal. Stai si te certi ca prostu', troll/spam sau report cu link de unde e copiat si primeste cos. Quote
Andale Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 @ stii macar de unde sa descarci pawno sau notepad++? Quote
[PGL]CraZy Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 @ stii macar de unde sa descarci pawno sau notepad++? Ha? Mai bine nu ziceai asta. Chiar daca suntem noi prietenii, [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] iti da clasa cand vrea el. Spre deosebire de tine el stie sa faca multe lucruri in pawno, c++, cleo, notepad++ (e tot pawno) , stie toate functiile la toate limbajele de programare. Quote
aLonE Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Crezi ca dintr-un Tutorial inveti sa scriptezi . ;) Quote
Andale Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 Ha? Mai bine nu ziceai asta. Chiar daca suntem noi prietenii, [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum] iti da clasa cand vrea el. Spre deosebire de tine el stie sa faca multe lucruri in pawno, c++, cleo, notepad++ (e tot pawno) , stie toate functiile la toate limbajele de programare.Atunci felicitari. Quote
Recommended Posts