CiprianChi Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 (edited) Salut, stiu ca titlul va face sa credeti ca sunt un 'nab', eu stiu sa scot un mod dar de data asta nu am putut. Am bagat mapa din GTA IV in gta3.img si acum nu stiu de ce dar nu mai pot sa scot. Am reinstalat GTA-ul, am luat un gta3.img de pe net si am schimbat cu cel pe care l-am avut. Toate modurile care le aveam au disparut, asta nu vrea sa iasa. Uitati si niste poze ce ma enerveaza la mod-ul asta. El in minimap este chiar normal dar cand fac toata mapa ce sa vezi: 1. Nu imi arata harta cum ar trebui sunt pozele asezate prost: http://i.minus.com/iuW7pfpfkkakD.png 2. Cand apas pe tasta Z imi arata harta cum e deaful: http://i.minus.com/ibaUJkpgOlqTIq.png Ma intreb daca ma puteti ajuta cu ceva. Stiu ca sunt cativa pe server care se pricep. Va multumesc pentru timp-ul acordat. Edited October 16, 2013 by Chimperator. Quote
Ady Posted October 16, 2013 Posted October 16, 2013 Dupa ce ai dezinstalat Gta-ul ai sters tot din fisier Gta San Andreas ? Data viitoare sterge tot folderul si inceraca sa instalezi din nou Gta-ul Quote
Apple9k Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 @ Sterge gta3.img si descarca unul original de pe net Quote
aMo Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Dupa ce ai dezinstalat Gta-ul ai sters tot din fisier Gta San Andreas ? Data viitoare sterge tot folderul si inceraca sa instalezi din nou Gta-ul Quote
CiprianChi Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 @@Ady & @@aMo - Asa am facut. Acum voi incerca din nou poate merge. @@Apple9k - Asa am facut prima oara. Quote
uNboRn Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 @ E din cauza hud-ului deoarece e introdus acolo, cauta alta tinta care nu are introdus mapa aia, sau vezi la models ca e instalata acolo.Cel mai bine e sa il reinstalezi, nu dureaza. Quote
rik- Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 Nu inteleg care ti-e problema, vrei sa scoti harta gen GTA 4 sau sa iti apara aia si cand apesi Z ? Quote
CiprianChi Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 (edited) @ - Vreau sa o scot! Am incercat sa il reinstalez, l-am reinstalat de 5 ori si tot asa e. //edit: Am mai reinstalat o data. Nimic! Tot asa e si de data asta am sters tot din folder si din Documents la GTA Files. De la ce poate fi? @ am auzit ca te pricepi. Edited October 17, 2013 by Chimperator. Quote
EugenR0 Posted October 17, 2013 Posted October 17, 2013 @ Descarca de aici fiserul gta3.img original Click 1 Quote
CiprianChi Posted October 17, 2013 Author Posted October 17, 2013 @@Ady - Da, eram pe server dar cu mapa facuta praf. @@EugenR0 - Mersi Eugen, incerc acum. Quote
Kosovoy Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 Chimpe,incearca sa stergi GTA:SA din :C sau unde il ai tu, dai un restart iar apoi instaleaza-l dinou in alta partititie. Quote
CiprianChi Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 @ - Am o singura partitie, ea e de 2000GB. O sa ma uit in seara asta cum sa imi fac inca o partitie. @@hammy. - Voi incerca in seara asta. Revin cu edit mai pe seara, acum nu am timp. Quote
ChrystianSandu Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 @ Contact me on skype: gamer.sandu. PS: Intru azi la 2:30 (14:30), sa fii ON, ok? Quote
CiprianChi Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 @@EugenR0 - Am incercat, voi mai incerca inca o data. @@ChrystianSandu - Asteapta add. Quote
CiprianChi Posted October 18, 2013 Author Posted October 18, 2013 @@EugenR0, @@ChrystianSandu, @, @@hammy., @@Ady, @, @@aMo, @, @@Apple9k - Am rezolvat! Trebuie sa ii multumesc pentru gta3.img lui Eugen. A trebuit sa scot tot de pe el si dupa de la radar00 pana la radar143 am pus intr-un folder si am bagat in gta3.img-ul care il aveam in Folderul GTA cu Spark. Ii voi da +1 lui EugenR0 pentru gta3.img. Va multumesc la toti, cu toti ma-ti ajutat putin. Mai vorbim in game. :) Quote
ChrystianSandu Posted October 18, 2013 Posted October 18, 2013 @ Ok, acum fac ceva, la 20:30-21:00 sa fii ON Quote
LEnTzY[Legion] Posted December 18, 2014 Posted December 18, 2014 Cei care mai aveti probleme incercati cu "Folder options". E relativ simplu,GTA-ul storeaza niste date intr-un folder ascuns,iar de aceea modurile continua sa ramana chiar si dupa reinstalarea jocului/inlocuirea gta3.img , etc. Mergeti la Start,iar in casuta de cautare scrieti Folder options. Ar trebuii sa fie primul de sus.Click pe el,dupa alegeti din meniuul de sus sectiunea "View" selectati hidden files and folders si bifati "Show hidden files,folders and drives". Apply,ok si inchideti fereastra. Dupa care mergeti in My Computer/users/userul vostru/app data/local/virtual store/program files,iar acolo ar trebuii sa fie un folder Rockstar Games.Stergeti folderul si reinstalati GTA-ul dupa. Toate modurile ar trebuii sa fie scoase din joc,indiferent cu ce programe/modalitati ati incercat inainte si nu a mers.. 1 Quote
Recommended Posts