Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut, stiu ca titlul va face sa credeti ca sunt un 'nab', eu stiu sa scot un mod dar de data asta nu am putut. Am bagat mapa din GTA IV in gta3.img si acum nu stiu de ce dar nu mai pot sa scot. Am reinstalat GTA-ul, am luat un gta3.img de pe net si am schimbat cu cel pe care l-am avut. Toate modurile care le aveam au disparut, asta nu vrea sa iasa. Uitati si niste poze ce ma enerveaza la mod-ul asta.

El in minimap este chiar normal dar cand fac toata mapa ce sa vezi:

1. Nu imi arata harta cum ar trebui sunt pozele asezate prost: http://i.minus.com/iuW7pfpfkkakD.png

2. Cand apas pe tasta Z imi arata harta cum e deaful: http://i.minus.com/ibaUJkpgOlqTIq.png

Ma intreb daca ma puteti ajuta cu ceva. Stiu ca sunt cativa pe server care se pricep. Va multumesc pentru timp-ul acordat.

Edited by Chimperator.
Posted

Dupa ce ai dezinstalat Gta-ul ai sters tot din fisier Gta San Andreas ? 

Data viitoare sterge tot folderul si inceraca sa instalezi din nou Gta-ul

Posted

Dupa ce ai dezinstalat Gta-ul ai sters tot din fisier Gta San Andreas ? 

Data viitoare sterge tot folderul si inceraca sa instalezi din nou Gta-ul

Posted

@ E din cauza hud-ului deoarece e introdus acolo, cauta alta tinta care nu are introdus mapa aia, sau vezi la models ca e instalata acolo.Cel mai bine e sa il reinstalezi, nu dureaza.

Posted (edited)

@ - Vreau sa o scot! Am incercat sa il reinstalez, l-am reinstalat de 5 ori si tot asa e.

//edit: Am mai reinstalat o data. Nimic! Tot asa e si de data asta am sters tot  din folder si din Documents la GTA Files. De la ce poate fi? @ am auzit ca te pricepi.

Edited by Chimperator.
Posted

@@EugenR0, @@ChrystianSandu, @, @@hammy., @@Ady, @, @@aMo, @, @@Apple9k - Am rezolvat! Trebuie sa ii multumesc pentru gta3.img lui Eugen. A trebuit sa scot tot de pe el si dupa de la radar00 pana la radar143 am pus intr-un folder si am bagat in gta3.img-ul care il aveam in Folderul GTA cu Spark. Ii voi da +1 lui EugenR0 pentru gta3.img. Va multumesc la toti, cu toti ma-ti ajutat putin. Mai vorbim in game. :)

• 1 year later...
Posted

Cei care mai aveti probleme incercati cu "Folder options". E relativ simplu,GTA-ul storeaza niste date intr-un folder ascuns,iar de aceea modurile continua sa ramana chiar si dupa reinstalarea jocului/inlocuirea gta3.img , etc.  Mergeti la Start,iar in casuta de cautare scrieti Folder options. Ar trebuii sa fie primul de sus.Click pe el,dupa alegeti din meniuul de sus sectiunea "View" selectati hidden files and folders si bifati "Show hidden files,folders and drives". Apply,ok si inchideti fereastra. Dupa care mergeti in My Computer/users/userul vostru/app data/local/virtual store/program files,iar acolo ar trebuii sa fie un folder Rockstar Games.Stergeti folderul si reinstalati GTA-ul dupa. Toate modurile ar trebuii sa fie scoase din joc,indiferent cu ce programe/modalitati ati incercat inainte si nu a mers..

• Upvote 1