Jump to content

Recommended Posts

Posted

Fac un nou topic pentru această propunere, deoarece este o propunere importantă şi merită văzută, în acel topic sunt prea multe sugestii şi este imposibil să te înţelegi cu cineva prin nişte reply-uri referitoare la o sugestie anume. 

Cam aşa ar trebui să arate scorul final al unui war: qe9fwDK.png

(Acela este scorul meu de la un war de pe alt server, din trecut, sper că nu este vreo problemă dacă am pus această poză, însă am pus-o cu scopul de a evidenţia scorul final al unui war dintre două mafii).

Ce ar vrea să însemne "Winner best member": Din toţi mafioţii participanţi la un war, cel mai bun mafiot(cel cu cele mai multe kill-uri), să apară ca în imaginea de mai sus.

Ce ar vrea să însemne "Loser worst member": Din toţi mafioţii participanţi la war, cel mai slab mafiot(cu cele mai multe death-uri) să apară ca în imaginea de mai sus.

Scorul să fie în funcţie de punctele acumulate de către o mafie(să zicem că Balals are 30 de oameni pe turf la un war. Fiecare membru să contribuie cu câte 1 punct la scor, dacă acesta stă 1 minut pe turf. Dacă 30 de membrii ballas stau în medie 5 minute pe turf, ar veni 30 puncte x 5 = 150 puncte. Dacă un membru Ballas omoară un membru Corleone(mafie aleasă la nimereală), acest kill să însemne 1 punct pentru mafia al cărui membru a omorât un membru rival(dacă în medie 30 oameni Ballas omoară 10 rivali, să vină 30 x 10 = 300 puncte). Adunând punctele pentru statul pe teritoriu(150) + punctele de la kill-uri(300), ar fi un total de 450 puncte. Să zicem că mafia adversă din acel war este Corleone: sunt 20 membrii Corleone care stau în medie 10 minute pe teritoriu, ar veni 20 x 10 = 200 puncte, iar un membru Corleone omoară în medie 5 adversari, ar veni 20 x 5 = 100 puncte, adunând punctele de stat pe teritoriu(200), cu punctele de kill-uri(100), Corleone ar obţine în total un punctaj de 300 puncte, mafia Ballas ieşind învingătoare cu un scor de 450 - 300.

* 1 membru al unei mafii stând un minut pe turf = 1 punct.

* 1 kill = 1 punct.

• Upvote 6
Posted

Sunt PRO doar cu 1 kill = 1 punct.

Treaba cu 1 membru al unei mafii stând un minut pe turf = 1 punct misepare aiurea pentru ca poti sa fugi ca orbu prin toata zona de war , mai ales ca unele sunt foarte mari .

DECI PRO ->   1 kill = 1 punct.

Bafta.

Posted

Treaba cu 1 membru al unei mafii stând un minut pe turf = 1 punct misepare aiurea pentru ca poti sa fugi ca orbu prin toata zona de war , mai ales ca unele sunt foarte mari .

Bafta.

subscriu la ce a zis , trebuie sa stie cine da bine si cine nu , pe cine sa dea lideru' afara , cui sa dea rankup alea alea . 

PLUS , cand se baga drugs :( ? 

Posted (edited)

subscriu la ce a zis , trebuie sa stie cine da bine si cine nu , pe cine sa dea lideru' afara , cui sa dea rankup alea alea . 

PLUS , cand se baga drugs :( ? 

Aici nu contează cine "dă bine" sau nu, aici contează ca mafia să câştige. 

Sinnerzew @ Aici contează foarte mult punctele de stat pe teritorii. Cum ar fi ca într-un war de 15 minute, 14 minute să stea Ballas pe teritoriu(facţiune aleasă la nimereală), iar Corleone să vină în ultimul minut să omoare 2-3 oameni şi să câştige? Nu cred că ar fi frumos. Citeşte cu atenţie ce am scris, data viitoare gândeşte-te de două ori înainte să spui ceva.

Edited by Alexander.Capone
Posted

Bafta.

Ce zici tu e corect ,dar cum a spus si Shad0w asa o mafie face 3 - 4 - 5 killuri si dupaia nu mai vine la war ..... deci e buna si cea cu 1 min = 1 pct ... e si mai bine daca s-ar pune /accept war cand da /attack ...

Pro propunere

Posted

Ce zici tu e corect ,dar cum a spus si Shad0w asa o mafie face 3 - 4 - 5 killuri si dupaia nu mai vine la war ..... deci e buna si cea cu 1 min = 1 pct ... e si mai bine daca s-ar pune /accept war cand da /attack ...

Pro propunere

Nu trebuie sa existe comanda "/accept war", deoarece war-urile se dau între 12:00-00:00, oră accesibilă oricărui membru al unei mafii(membrii care învaţă după-amiaza au dezavantaj deoarece ei vor sta mai mult dimineaţa la pc, timp în care pot face materiale pentru war-urile de după-amiaza). Aşa ar fi mult mai uşor ca liderul să observe cine este activ şi cine nu. Dacă ar exista comanda "/accept war", gândeşte-te că s-ar da un war la câteva ore, asta însemnând că un membru oarecare al unei mafii poate intra 15 minute cât ţine un war, iar apoi iese şi intră a 2-a zi. Prin programul acesta de war, creşte activitatea playerilor pe server. 

Posted

S-a mai propus, dar la topicul corespunzator.

A spus si Tibi ca se va schimba, candva.

Nu mă interesează dacă s-a propus. Mai mult ca sigur acea sugestie nu este deloc asemănătoare cu aceasta, aceasta este ideea mea proprie, şi am explicat-o cât de bine am putut pentru a transmite jucătorilor tot ce trebuie înţeles în privinţa acestui sistem. 

Posted

Frumoasa idee , dar sper sa nu se bage la best player sa-i dea ceva.Adica daca factiunea castiga sa nu primeasca nimic..adica $$/mats si drugs .

Posted (edited)

Cu toate ca stiu 2 servere mari cu acest sistem descris de tine, spun si eu Pro pentru 1 kill = 1 punct, treaba cu statul pe teritoriu mi se pare aiurea. Deci PRO.

Edited by ReLeSs
Posted (edited)

Cu toate ca stiu 2 servere mari cu acest sistem descris de tine, spun si eu Pro pentru 1 kill = 1 punct, treaba cu statul pe teritoriu mi se pare aiurea. Deci PRO.

Dacă alte două servere au acest sistem de war(sistem de war care de altfel aduce mult mai multă organizare iar mafioţii sunt foarte fericiţi), noi nu avem voie să beneficiem de acest sistem? Este mult mai bine dacă s-ar face un sistem descris de mine, am jucat 2 ani pe aceste două sisteme de war, ştiu despre ce este vorba iar acest sistem ar ajuta foarte mult mafiile şi ar atrage şi playeri(în cazul în care se vor mări sloturile la 450 - 500 playeri, server-ul va fi full doar prin simplul fapt că avem un sistem de mafii bun). Cât despre "treaba cu statul pe teritoriu", tu n-ai înţeles ce i-am explicat celuilalt player căruia nu i-a plăcut această idee. Citez: "Aici contează foarte mult punctele de stat pe teritorii. Cum ar fi ca într-un war de 15 minute, 14 minute să stea Ballas pe teritoriu(facţiune aleasă la nimereală), iar Corleone să vină în ultimul minut să omoare 2-3 oameni şi să câştige? Nu cred că ar fi frumos. Citeşte cu atenţie ce am scris, data viitoare gândeşte-te de două ori înainte să spui ceva."

Edited by Alexander.Capone
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp