Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bună seara.Cum toată lumea în toiul nopţii (sau doar eu) se plictiseşte, am decis să modific o ţintă de pe un site în aşa fel încât să semene cu cea folosită de TRATEC.

y370q3y.png

http://i.imgur.com/y370q3y.png )

Cu toate că sunt obosit, am cam greşit la unele detalii (în joc deputând fi văzute cu ochiul liber).

O zi frumoasă să aveţi.

Posted

@@akadele

Maine va fi un meeting la care o sa fie prezent si tratec, cand pune justinian pozele de la meeting, ia o poza cu tratec si pune-o la avatar.

P.S:  Ai luat tinta de pe karteli si i-ai modificat cercul acela rosu, atat.

Posted

@@akadele

Maine va fi un meeting la care o sa fie prezent si tratec, cand pune justinian pozele de la meeting, ia o poza cu tratec si pune-o la avatar.

P.S:  Ai luat tinta de pe karteli si i-ai modificat cercul acela rosu, atat.

Mda, ce să zic, unde era Hateru' .. lumea căuta ţinta şi de ce să n-o postez ? Măcar m-a dus capu' să modific originalu'

Posted

Este fake, Originala tinta a lui tratec este unpic mai mica si mult mult mai rosie. Asta este o copie facuta pentru +1.

Posted

Cum o cautai daca e facuta de el? Nu e cea originala.@ Faina tinta, merge bine insa prefer originalul.

atunciimi pare rau,n-am fost atent cand am citit. imi poti da si mie originalul?

Posted (edited)

Este fake, Originala tinta a lui tratec este unpic mai mica si mult mult mai rosie. Asta este o copie facuta pentru +1.

Butoiaş, plimbă ursu'

Mai citeşte odată titlul şi conţinutul.

photo-6840.png?_r=1379777410

Edited by akadele
  • Upvote 1
  • 2 weeks later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp