Sk1TTLe Posted October 21, 2013 Posted October 21, 2013 Salutare, in acest tutorial am sa va prezint cum puteti juca mecuri de FIFA 11, implicit pe cele din campionat. Pasul 1.- Downloadati GameRanger de aici. Pasul 2.- Instalati GameRanger (trebuie sa va faceti cont si activare prin e-mail). Pasul 3.- Instalati patch-ul 1.01 de aici.- Mai bagati odata #####-ul. Pasul 4.- Contactati partenerul si creati o camera de joc. Pasul 5.- Apesi pe butonul START, iar jocul va incepe la amandoi.- Selectezi "Online Mods" -> "Multiplayer" -> "Lan Play", iar acolo cel care a facut camera prin HOST, trebuie sa creeze jocul. Acest tutorial , a venit in urma multor intrebari gen : Cum fac gameranger ? De ce nu merge GameRanger ? De ce nu intra in camera ? De ce nu intra in fifa ? Multe intrebari de acest gen , si am decis sa caut un tutorial . Tutorialu nu este facut de mine ! Quote
Bodie Posted October 30, 2013 Posted October 30, 2013 (edited) Multumim, multi nu stiu sa instaleze gameranger. Edited October 30, 2013 by Bodie Quote
modemiso Posted December 19, 2013 Posted December 19, 2013 Bravo , pe unii ii ajuta acest tutorial si consider ca este de folos , deci inca odata Bravo ! Quote
CostiIvan Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Ar fi frumos sa facem campionat de fifa 11 Quote
Sk1TTLe Posted January 11, 2014 Author Posted January 11, 2014 Ar fi frumos sa facem campionat de fifa La asta mă gândesc și eu acum, vâzănd că sunt mai mulți iubitori de fifa. Ar fi frumos sa facem campionat de fifa La asta mă gândesc și eu acum, vâzănd că sunt mai mulți iubitori de fifa. Quote
MaSSi Posted January 12, 2014 Posted January 12, 2014 Multumim, multi nu stiu sa instaleze gameranger. Quote
AlexandruAlex Posted March 9, 2014 Posted March 9, 2014 Sweet! I've just received my free minecraft giftcode! >> Minecraftcodes.info << Quote
Recommended Posts