Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mult prea simplu...

Incearca sa te joci cu textul. Puteai sa faci un text cu foc este mult mai extetic si mai frumos.

Este începător, este bine pentru nivelul lui. Încearcă să urmăreşti tutoriale pe youtube.

Posted

Încearcă să dai mai mult suflet lucrărilor.

Adică mă refer la acel background negru, parcă nu te atrage atât de mult.

Așa că:

Încearcă să urmăreşti tutoriale pe youtube.

Posted (edited)

Crazy asa Bravo nu e o lucrare Foarte buna dar este mai buna ca si cele postate mai de mult ceea ce inseamna ca ai Progresat si imi place sa vad ca nu te lasi din niste comentari aiurea.Oricum mai ai de muncit si sper sa ajungi la un nivel cat mai ridicat.

Hai ca ma apuc si eo de Photoshop Mama plictisit de SonyVegas :) Nu va speriati nu o sa postez lucrarile mele praf(Din photoshop)Aici.

Edited by R4zoR
Posted (edited)

Crazy asa Bravo nu e o lucrare Foarte buna dar este mai buna ca si cele postate mai de mult ceea ce inseamna ca ai Progresat si imi place sa vad ca nu te lasi din niste comentari aiurea.Oricum mai ai de muncit si sper sa ajungi la un nivel cat mai ridicat.

Hai ca ma apuc si eo de Photoshop Mama plictisit de SonyVegas :) Nu va speriati nu o sa postez lucrarile mele praf(Din photoshop)Aici

Multumesc pentru incurajare.O sa va mai surprind cu alte lucrari mult mai bune decat aceasta.

Edited by CraZy
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

@ , nu e deloc rau, daca urmaresti cateva tutoriale si te mai uiti pe la alte lucrari, ai putea sa faci lucruri foarte frumoase. Este foarte bine pentru un incepator, altii care se cred buni nu fac din astea.

Posted

Pentru incepatori in photoshop e bine,insa mai cauta tutoriale pe net si faci dupa ele pana te inveti sa faci propriile tale creatii

Posted

Mult prea simplu...

Incearca sa te joci cu textul. Puteai sa faci un text cu foc este mult mai extetic si mai frumos.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp