[PGL]CraZy Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Facut la plictiseala... Astept sa ma criticati:))
Juice.Capone Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Mult prea simplu... Incearca sa te joci cu textul. Puteai sa faci un text cu foc este mult mai extetic si mai frumos.
Alexander.Capone Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Mult prea simplu... Incearca sa te joci cu textul. Puteai sa faci un text cu foc este mult mai extetic si mai frumos. Este începător, este bine pentru nivelul lui. Încearcă să urmăreşti tutoriale pe youtube.
xBoRn Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Încearcă să dai mai mult suflet lucrărilor. Adică mă refer la acel background negru, parcă nu te atrage atât de mult. Așa că: Încearcă să urmăreşti tutoriale pe youtube.
Tiger_999 Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 (edited) Crazy asa Bravo nu e o lucrare Foarte buna dar este mai buna ca si cele postate mai de mult ceea ce inseamna ca ai Progresat si imi place sa vad ca nu te lasi din niste comentari aiurea.Oricum mai ai de muncit si sper sa ajungi la un nivel cat mai ridicat. Hai ca ma apuc si eo de Photoshop Mama plictisit de SonyVegas :) Nu va speriati nu o sa postez lucrarile mele praf(Din photoshop)Aici. Edited March 30, 2013 by R4zoR
[PGL]CraZy Posted March 30, 2013 Author Posted March 30, 2013 (edited) Crazy asa Bravo nu e o lucrare Foarte buna dar este mai buna ca si cele postate mai de mult ceea ce inseamna ca ai Progresat si imi place sa vad ca nu te lasi din niste comentari aiurea.Oricum mai ai de muncit si sper sa ajungi la un nivel cat mai ridicat. Hai ca ma apuc si eo de Photoshop Mama plictisit de SonyVegas :) Nu va speriati nu o sa postez lucrarile mele praf(Din photoshop)Aici Multumesc pentru incurajare.O sa va mai surprind cu alte lucrari mult mai bune decat aceasta. Edited March 30, 2013 by CraZy
Andale Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Foarte frumos, te descurci bine in photoshop. Mie unul imi place si multi te felicitam pentru munca depusa!
Jhaffy Posted April 24, 2013 Posted April 24, 2013 Foarte frumos;) Sa te ti de acest lucru si vei progresa. Se pot castiga bani din acest PhotoShop. :)
MARIO123456 Posted August 17, 2013 Posted August 17, 2013 cel care a facut topicul add YahooMessenger: anonim70 te rog
Weekend Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 cel care a facut topicul add YahooMessenger: anonim70 te rog sa nu spui ca si tu esti 20cmRecords :)) stiu deja 4 cu acest nume :))
Cryme Posted August 18, 2013 Posted August 18, 2013 @ , nu e deloc rau, daca urmaresti cateva tutoriale si te mai uiti pe la alte lucrari, ai putea sa faci lucruri foarte frumoase. Este foarte bine pentru un incepator, altii care se cred buni nu fac din astea.
luXury Posted August 21, 2013 Posted August 21, 2013 Pentru incepatori in photoshop e bine,insa mai cauta tutoriale pe net si faci dupa ele pana te inveti sa faci propriile tale creatii
xYonutz Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 Mult prea simplu... Incearca sa te joci cu textul. Puteai sa faci un text cu foc este mult mai extetic si mai frumos.
Recommended Posts