zielsziek Posted November 15, 2013 Author Posted November 15, 2013 Nasol. Mai repede fac eu in cateva ore si cu ceva timp liber. Dar totusi e bine ca ai incercat. Accept orice fel de critici, dar asta a intrecut masura . Nu te crede cel mai bun web-designer, ca nu esti. Incerc sa fac ceva, asta nu inseamna sa ma critici in hal-ul acesta . Inteleg, alte critici 'urat, mai incearca' sau ceva de gen-ul. Dar nu sa te dai mai presus ca mine in fata mea . Din cate vad, esti Just Registered. Daca ai venit pe aceasta comunitate, sa comentezi si sa faci reprosuri la toata lumea, crede-ma nu ai ales locul potrivit .
R3Fl3ex Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Pariez pe ce vrei ca este un template editat.
Oliver-Queen Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Accept orice fel de critici, dar asta a intrecut masura . Nu te crede cel mai bun web-designer, ca nu esti. Incerc sa fac ceva, asta nu inseamna sa ma critici in hal-ul acesta . Inteleg, alte critici 'urat, mai incearca' sau ceva de gen-ul. Dar nu sa te dai mai presus ca mine in fata mea . Din cate vad, esti Just Registered. Daca ai venit pe aceasta comunitate, sa comentezi si sa faci reprosuri la toata lumea, crede-ma nu ai ales locul potrivit . Nu a spus nimeni ca esti un web-designer rau, dar cred ca te puteai ocupa mai mult astfel incat sa iasa ceva de esenta iar dupa asta sa il postezi. Pot spune foarte clar ca ma aflu peste tine in acest domeniu si nu numai. Am avut destule creeatii astfel incat sa dovedesc ca sunt bun. Am venit pe aceasta comunitat de cateva zile si acest post mi-a aparut in fata. Prin urmare nimeni nu a spus ca esti rau dar sunt sigur ca poti face mult mai mult de atat. Iti urez succes.
Recommended Posts