Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Subiectul video-ului:Niste stunturi  prin LV

O scurta prezentare:M-am decis sa imi fac primul meu video cu stunturi,deci va rog ,fiti milostivi:)sunt incepator:)

Link catre filmulet:http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=y6VT6wNwAqo

PS:Astept niste pareri de la Deniis(dka se poate) si ceilalti care se pricep in stunturi.

Edited by BigDaddy
Posted

@@BigDaddy Prea usoare, fa' stunt-urile care nu au "Rampa". Incearca sa nu mai tii atat de mult cand filmezi , doar stunt-ul atat.. Incearca fara Chat ON.

Incearca sa pui ceva muzica, asa e prea pustiu!

Posted

@@KenT te rog frumos..nu mai vorbi prostii..dka ai ceva de reclamat..dute pe panel..da nu aici..dka ai ceva de comentat despre video..astept comentariul..

Posted

Nu se poate..am incercat sa fac si eu un topic..sa invat niste stunturi si tu..poti sa nu mai postezi aiurea?

Posted

Gata..poti sa zici ce aberatii vrei tu..iti predau tie topicul..na ia si vorbeste intruna..esti depasit de situatie baiete..dmn..

Posted (edited)

Vrei sa zici ca e NRG-ul tau :-j , ca ai muncit pentru el cinstit?  La fel ai mucit si pentru restul 300kk+ ?? 

A propos , nu stiu care e mai mic dintre noi ! 

Edited by KenTOuT
Posted

Vorbeste..vorbeste..ba chiar te rog..nu te opri..te las sa te faci de ras..vorbeste pana te tine gura....vorbesti si plangi..vorbesti si plangi..

Posted

Vorbeste..vorbeste..ba chiar te rog..nu te opri..te las sa te faci de ras..vorbeste pana te tine gura....vorbesti si plangi..vorbesti si plangi..

@@BigDaddy , te credeam ca esti altfel . Dar esti doar un ,,nabz0r" . La 11 ani si 4 luni stii sa ascunzi destul de bine minciunile .. Nu ma asteptam . Bafta .

Te las cu @

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp