Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Frumos,dar o singura greseala..ai zis ca variaza intre 500.000-125.000.000 doar ca inf costa la dealership 140.000.000.Atat,in rest, un tutorial dragutz pentru novice.

Edited by BigDaddy
Posted (edited)

Frumos,dar o singura greseala..ai zis ca variaza intre 500.000-125.000.000 doar ca inf costa la dealership 140.000.000.Atat,in rest, un tutorial dragutz pentru novice.

@@BigDaddy , nu eram pe server cand am editat , asa ca nu am stiut sigur , oricum multumesc.

Frumos videoclip !

@ multumesc.

Edited by Mr.FresH
Posted

Un tutorial frumos . Sper sa ne atraga jucatori pe srv .. Dar ai uitat sa spui ceva :)) : " Pe server toti suntem uniti" chiar daca unii mai sunt de 9 ani si strica cate odata buna vointa playerilor noi suntem niste oameni apropiati chiar daca ne cunoastem doar in joc .. 

Posted

Un tutorial frumos . Sper sa ne atraga jucatori pe srv .. Dar ai uitat sa spui ceva :)) : " Pe server toti suntem uniti" chiar daca unii mai sunt de 9 ani si strica cate odata buna vointa playerilor noi suntem niste oameni apropiati chiar daca ne cunoastem doar in joc .. 

@@Skrill3x. da , imi pare rau ca nu am mentionat acest lucru.Eu unul nu am niciun prieten pe joc pana acum . Ma chinui sa fac rost de bani pentru un Huntley 

Multumesc.

Posted

Un tutorial frumos . Sper sa ne atraga jucatori pe srv .. Dar ai uitat sa spui ceva :)) : " Pe server toti suntem uniti" chiar daca unii mai sunt de 9 ani si strica cate odata buna vointa playerilor noi suntem niste oameni apropiati chiar daca ne cunoastem doar in joc ... 

Toti suntem asa mereu ziceam " imi doresc sultan .. imi place  dar n-am sa am in veci :)) .. acum am sult + 5kk .. ( nu ca vreau sa ma laud) vreau sa scot in evidenta faptul ca poti reusii orice

• 2 weeks later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp