Popular Post xYonutz Posted October 25, 2013 Popular Post Posted October 25, 2013 Mod: iPhone 4, pentru telefon normal nu pentru cel cu puncte premium. [ dar cred ca merge si pentru cel cu puncte premium] VIDEO: Download: http://www.gtainside.com/en/download.php?do=video&did=38184&cat=224&start=7&orderBy=&vid=1 Instalare: Aveti la alegere doua culori: Negru sau alb, pe placul vostru! Aveti nevoie de spark, alegeti modelul si bagati cele doua fisiera in spark. Eu zic ca este mai frumos si mai realistic si este si gratis :) 14
Shakur Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Bravo. Nu ma intereseaza ca nu le faci tu sau ca le faci tu dar te descurci de minune!
69IAD Posted October 25, 2013 Posted October 25, 2013 Pare interesant.. o sa il instalez si eu curand sa vad daca merge. Dar oricum eu chiar am Iphone in joc.. deci nu cred ca o sa se vada.. :-?
xYonutz Posted October 25, 2013 Author Posted October 25, 2013 Pare interesant.. o sa il instalez si eu curand sa vad daca merge. Dar oricum eu chiar am Iphone in joc.. deci nu cred ca o sa se vada.. :-? Incearca... Sa fie +1 dar nu folosesc asa ceva ... Dise?
xYonutz Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 Bravo. Nu ma intereseaza ca nu le faci tu sau ca le faci tu dar te descurci de minune! Mersi :)
xYonutz Posted October 26, 2013 Author Posted October 26, 2013 @ merge sa te joci pe el ? :D E na, nu e chiar asa real =]]. Ar fi ceva :-?? Gandeste-te ca daca te puteai juca pe cel normal [ caramida de 20 kilograme ] jocuri gen: Snake, Tetris etc.... aici aveai android, te jucai Pou sau mau stiu eu ce =]]. De-ar fi asa real.. :-j
Catalin07 Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 interesant il voi incerca si un +1 cand pot
Ionut Bedeoan Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 Bravo. Nu ma intereseaza ca nu le faci tu sau ca le faci tu dar te descurci de minune!
xTremePower Posted October 27, 2013 Posted October 27, 2013 E na, nu e chiar asa real =]]. Ar fi ceva :-?? Gandeste-te ca daca te puteai juca pe cel normal [ caramida de 20 kilograme ] jocuri gen: Snake, Tetris etc.... aici aveai android, te jucai Pou sau mau stiu eu ce =]]. De-ar fi asa real.. :-j Nu aveai android aveai iOS7
xYonutz Posted October 28, 2013 Author Posted October 28, 2013 Nu aveai android aveai iOS7 Am vrea noi =]]. pe cel cu premium nu merge... Nu am ce sa fac :-?? Cei ce l-au creat l-au creat pentru cel normal :(
Recommended Posts