xYonutz Posted November 29, 2013 Author Posted November 29, 2013 @@TM.aka.AlieN asta e părerea ta ;). @ nu.
Adytsu Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 Pare interesant.. o sa il instalez si eu curand sa vad daca merge. Dar oricum eu chiar am Iphone in joc.. deci nu cred ca o sa se vada.. :-?
bboys Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 e super tare modu l-am bagat si eu ai +1 dar si -1 deoarece nu le faci tu
Toonix Posted December 10, 2013 Posted December 10, 2013 Mod: iPhone 4, pentru telefon normal nu pentru cel cu puncte premium. [ dar cred ca merge si pentru cel cu puncte premium] VIDEO: Download: http://www.gtainside.com/en/download.php?do=video&did=38184&cat=224&start=7&orderBy=&vid=1 Instalare: Aveti la alegere doua culori: Negru sau alb, pe placul vostru! Aveti nevoie de spark, alegeti modelul si bagati cele doua fisiera in spark. Eu zic ca este mai frumos si mai realistic si este si gratis :) Nu merge pe cel cu premium, sti cumva cum este numit iphone(in joc) in gta3?
BYTA12 Posted December 11, 2013 Posted December 11, 2013 Mod: iPhone 4, pentru telefon normal nu pentru cel cu puncte premium. [ dar cred ca merge si pentru cel cu puncte premium] VIDEO: Download: http://www.gtainside.com/en/download.php?do=video&did=38184&cat=224&start=7&orderBy=&vid=1 Instalare: Aveti la alegere doua culori: Negru sau alb, pe placul vostru! Aveti nevoie de spark, alegeti modelul si bagati cele doua fisiera in spark. Eu zic ca este mai frumos si mai realistic si este si gratis :) Mane merge si pe cont premium pe Iphone? sa stiu sa nu-l instalez...
xYonutz Posted December 11, 2013 Author Posted December 11, 2013 (edited) Un ajutor la instalare? Îl ai pe prima pagină, chiar așa e de greu de observat?! Nu merge pe cel cu premium, sti cumva cum este numit iphone(in joc) in gta3? Nu știu, am să caut.. Întreabă și tu un admin ceva :-??. @@BYTA12 nu, dacă ai iPhone deja în joc, nu are rost să-l faci și pe acesta că nu merge. Edited December 11, 2013 by XYONUTZ
Recommended Posts