Jump to content

[Tutorial] FPS 100 Constant + Ping FIX !

Recommended Posts

Posted (edited)

Faza cu setarile din nvidia este foarte adevarata, inchideti phyx, trible buffering si antianalizing, faceti setarile din sa:mp si va merge mult mai ok. ( PS: Cele din download nu le-am probat, deoarece nu prea mai joc sa:mp. )

Rezolutie - 800:600 sau 1024:768
Drow distance - Minimum
Frame limiter - Off. ( Cel mai important )
si dati low la efecte.

Atentie! Daca nu va apare cand dati click dreapta pe desktop acea iconita cu nVidia, inseamna ca nu aveti driver-ul placii video updat-at. Il puteti descarca după site-ul oficial. Noroc!

Edit: Daca faceti modificarile din placa video, vi se va imbunatatii la majoritatea jocurilor viteza si va sacada mai putin.
(depinde si de celelalte componencte ale calculatorului).

Edited by Fortosul
  • 4 weeks later...
Posted

@@AljN-, niste setari pentru AMD ai.Daca am fps mai mare de 100 acele setari de la net si nu stiu ce imi vor scadea fps-ul?Nu prea am incredere am vazut ca nu prea sunt multumiti cei care au comentat 

Posted (edited)

Pai sa zic din experienta mea.
Ca asta nu ajuta.
Depinde de placa video daca e fortata rau orice setare nu ajuta.
+La mine in nVidia Settings totul e pe max.
+Nu am lagg.fiindca am nVidia 9500 GT 2dualcore.
+Am 2 coulere mari si 16 GB ram.
Cel mai usor e daca aveti bani cat de cat puteti sa vindeti video placa cea veche si sa va achizionati cu una noua moderna si calitativa.
Nu va mai duceti cu parerea ca daca aveti PC slab si bagati acolo niste fisiere si niste setari gataa 1000 FPS.
Pana la urma daca sunteti saraci si nu prea aveti bani.
Economisiti si voi timp de 1,2 ani la scoala si faceti-va rost de ceva mai nou/calitativ/puternic/etc.

Edited by k1llxTRan
  • 2 months later...
  • 2 months later...
Posted

Am mai auzit de chestia asta, dar nu stiu sigur daca este adevarata.Parerea mea este ca, daca net-ul nu duce, degeaba ii fac eu mii de setari.

Nu este adevarata aceasta afirmatie.

Posted

Salut buGGed ! Eu sunt Alin , si in tutorialul de azi va voi arata cum sa scapati pe lag , si sa cresteti fps + net setari .

Deci , sa incepem !

// Placa nVidia !

Dam click dreapta pe desktop ---->> NVIDIA Control Panel . (Dam clic pe el ).

O sa avem sus in stanga ceva de genul * 3D Settings * . 

Mai jos tot in acea categorie  * 3D Settings * , dam clic pe * Manage 3D Settings * .

Acuma vine parte interesanta ! Dupa ce-am facut click-ul ce-l mai important lucru dam click pe:

Vertical Sync --->> Il dam pe OFF .

Triple buffering --->> Il dam pe OFF .

Antialiasing - Transparengy --->> Il dam pe OFF .

Dupa ce-am facut asta dam APPLY ! SI inchidem .

// Partea mai putin grea !

Download: http://www.girlshare.ro/32941150

Cele doua fisiere trebuiesc bagata in:

San Andreas -- SAMP (Folderele) .

Acum facem click pe cele doua ! Nu aveti de ce sa va speriati . Nu este virus sau altceva ! Este de la Microsoft.

// Partea ce tine legata de SA:MP

Acuma incercati si voi sa indepartati modurile ! 

de exemplu:

Skin - Model arme - Model masini s.a.m.d. !

Acestea fac foarte mult lag.

// Dupa acestea , dati un mic restart la calculator si veti vedea diferenta !

// Acest tutorial , l-am facut 50% . 50% Le apartine celor de la Microsoft pentru ping setting si net setting .

P.S: Acest Tutorial l-am aflat plimbandu-ma prin Nvidia la setari . NU am facut acest topic pentru +1 . Chiar nu vreau . Daca imi apreciati munca , lasati replay.

gg bun tutorial nu am 100fps dar cu 10-20 FPS mi-a crescut gg de la mine ai +1

• 1 month later...
Posted

Salut buGGed ! Eu sunt Alin , si in tutorialul de azi va voi arata cum sa scapati pe lag , si sa cresteti fps + net setari .

Deci , sa incepem !

// Placa nVidia !

Dam click dreapta pe desktop ---->> NVIDIA Control Panel . (Dam clic pe el ).

O sa avem sus in stanga ceva de genul * 3D Settings * . 

Mai jos tot in acea categorie  * 3D Settings * , dam clic pe * Manage 3D Settings * .

Acuma vine parte interesanta ! Dupa ce-am facut click-ul ce-l mai important lucru dam click pe:

Vertical Sync --->> Il dam pe OFF .

Triple buffering --->> Il dam pe OFF .

Antialiasing - Transparengy --->> Il dam pe OFF .

Dupa ce-am facut asta dam APPLY ! SI inchidem .

// Partea mai putin grea !

Download: http://www.girlshare.ro/32941150

Cele doua fisiere trebuiesc bagata in:

San Andreas -- SAMP (Folderele) .

Acum facem click pe cele doua ! Nu aveti de ce sa va speriati . Nu este virus sau altceva ! Este de la Microsoft.

// Partea ce tine legata de SA:MP

Acuma incercati si voi sa indepartati modurile ! 

de exemplu:

Skin - Model arme - Model masini s.a.m.d. !

Acestea fac foarte mult lag.

// Dupa acestea , dati un mic restart la calculator si veti vedea diferenta !

// Acest tutorial , l-am facut 50% . 50% Le apartine celor de la Microsoft pentru ping setting si net setting .

P.S: Acest Tutorial l-am aflat plimbandu-ma prin Nvidia la setari . NU am facut acest topic pentru +1 . Chiar nu vreau . Daca imi apreciati munca , lasati replay.

Tutorialu asta e de mult, si este foarte bun recomand. Eu cand jucam Counter-Strike, dar nu clasic, mai precis HNS.. care era cu jumpuri si strafe..etc.. iti trebuia fps.. iar inainte pe mine nu prea ma ajuta pc-ul si am descoperit si eu acest tutorial. Gj +1.

Posted

Bravo ca ai postat si aici. Totusi daca era cineva interesat si cauta cum sa mareasca fps-ul pt. placa NVIDIA gasea 100% pe google. Setarile astea le foloseam si eu pe vechiul PC unde aveam Nvidia si ma jucam CS, tot ce pot sa zic este ca sunt foarte bune. FPS-ul creste mult de tot.

• 1 month later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp