Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pe alt sv de ex unu de sumo imi merge .

Iar cand dau CTRL +ALT+DELETE imi apare la Status Not Responding .

Reinstaleaza sa-mp, poate n-ai ultima versiune: http://sampdl.kingj.net/sa-mp-0.3e-install.exe

2. restarteaza modemul / cablul de net, scoate-l si baga-l iar,

3. intra in: Documents/GTA San Andreas user files/Sa-mp si sterge fisierul samp.cfg, il gasesti in folderul SA-MP, langa folderul de poze

alte idei nu am. poate sa reinstalezi GTA, desi nu cred ca te ajuta

Posted

1 Am samp 0.3e

2. Am incercat acum nu a reusit.

3. Again nothing. :|

Ia o lista de servere samp de pe net si vezi daca poti trece de casuta de logare. daca nu poti la unu, inseamna ca e de la tine si n-are serveru' nicio treaba, si singura solutie ar fi sa reinstalezi jocul in alta partitie, sau chiar Windows-ul

# pune si alt nume in clientul SAMP, sa vezi daca-ti apare casuta de inregistrare / logare

Posted

1. Windous-ul nu cred ca are ceva deoarece e professional 34 sau alt numar ,iar cu instalarea te referi la GTA HOOLDUM? Sau la SAMP?

2 Nimic iar .

3 Dc un sv de sumo imi merge ,iar sv asta nu? .

4 Iar daca este de la Windows sau San Andreas Dc tocmai acum face asa deoarece azi imi mergea Perfect si ieri la fel.

Posted

1. Windous-ul nu cred ca are ceva deoarece e professional 34 sau alt numar ' date='iar cu instalarea te referi la GTA HOOLDUM? Sau la SAMP?

2 Nimic iar .

3 Dc un sv de sumo imi merge ,iar sv asta nu? .

[hr']

4 Iar daca este de la Windows sau San Andreas Dc tocmai acum face asa deoarece azi imi mergea Perfect si ieri la fel.

Poate e blocat de firewall. dezactiveaza firewall-ul, poate merge asa

ti-ai bagat cumva antivirus sau firewall de curand? alte idei n-am.

Posted

1.Dezinstaleaza anti-virus-ul
2. Dezinstaleaza gta-ul si instaleaza-l iar.
3. Reintra si nu mai instala niciun anti-virus deoarece nu te ajuta la nimic decat iti incetineste pc-ul si te deranjeaza cand e lumea mai draga.

Parerea mea.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp