Krish Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Parerile sunt impartite, eu spun ambele. Quote
Apollyon Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 (edited) Intelul deoarece atunci cand se suprasolicita se inchide calculatorul (de la celeron in sus) iar pe cand la amd acesta se arde (mai sunt unele modele care nu fac asa..) Â Dar intel e pentru multi-tasking. Â Iar AMD pentru gameing. Edited February 17, 2014 by .STEFYBAWS Quote
Colex Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Intel e mult mai bun decat AMD, desigur. Quote
ProAlecks Posted March 15, 2014 Posted March 15, 2014 AMD se incalzeste repede asa ca aleg Intel, desi stiu cum reactioneaza amandoua in aproape toate circumstantele. Quote
Anndi Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 E un fel de IOS vs. Android în cazul telefonelor.  INTEL câștigă în domeniul calculatoarelor, părerea mea. Quote
McsGone Posted March 19, 2014 Posted March 19, 2014 (edited) Depinde de folosirea fiecaruia, daca stai pe facebook si vorbesti pe Skype nici nu simti diferenta. Daca ai nevoie de multi-tasking si/sau esti gamer lucrurile se schimba. Eu as zice Intel. Anndi, nu este "ios vs android" pentru telefoane, n-are treaba, aici vorbim de CPU nu de OS. Edited March 19, 2014 by Sins Quote
GaLLa Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 AMD vs Intel e buna intrebarea....Cunosc 2 persoane care au experienta Informatica si lucreaza in acest domeniu de foarte mult timp .... I-am intrebat si miau spus ca diferenta dintre cele 2 e de MARCA adica cand auzi Intel suna ceva bun .... dat nu e chiar asa ele au aceasi putere AMD si intelu tot aia doar ca difera la pret Intelu e mai scump si AMD mai ieftun si asi face treaba. Acum uni o sa zica cei mai scump e mai bun. E mai scump ca rezista la temperaturi mai mari atata tot eu de exemplu am AMD si ajunge mod turbo 4.2 Ghz si 3.8 Ghz normal Intelu rezista fata de unele procesoare AMD cu 10 Grade Celsius dar cele noi aparute as lafel ca intelu ba chiar este un AMD nou aparut rezista mai bine decat un Intel acum asteptam sa apara si un Intel nou care sa aibe si el sa reziste mai bine si tot asa as lafel Iar cant despre temperatura luati un cooler cu transport termic prin cupru sau un cooler cu racire pe baza de apa si nu o sa aveti problema cu nimic Quote
Minnie Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 AMD, se lucreaza la temperaturi mult mai mari, si am deja un asa processor si e foarte bun am avut Intel si s-a stricat foarte repede. Quote
Zeldak. Posted March 21, 2014 Posted March 21, 2014 Eu am AMD dar am observat ca Intel e mai cautat. Quote
skillz666 Posted April 2, 2014 Posted April 2, 2014 Intel e cautat pentru "numele atragator". Eu prefer AMD. Majoritatea au votat intel chiar daca au pc de lemn :). Quote
Chichoff Posted April 4, 2014 Posted April 4, 2014 Intel.. este o companie mai dezvoltata. Eu n-am avut probleme cu Intel pana acum deci sunt multumit. Quote
Recommended Posts