Jump to content

Recommended Posts

Posted

@ PREZENT AICI . RESPECT 1.4 :* . BESC CLEO BY [discutiile despre cheaturi sunt sanctionate cu warn/suspend pe forum]

Posted (edited)

@@NaNdY Mersi .

@@sTunteRR ce vrei daca ei zic ca totul e posibil . Eu am lucrat mult la tinta aia MODUL DE ARME L-AM PRIMIT DE LA OCTAOUT .

Asta este trebuie sa fie si hateri .

Edited by sNaCks
Posted

Doamne frate cersetor de +1 luati de la mine tinta pe care a pus-o el ! A lui e mai groasa daca doriti o sa-i fac mici ajustari la tinta mea si o sa o fac mai mare sau mai mica dupa placul vostru duceti-va la topicul meu si downloadati-o fara sa va cer +1 sau alte chestii .

Posted

@@Ryukz Pretenash , Nu e tinta ca a ta fi fara griji . si cu crosshari EDITOR oricine poate mare mica etc

$@L .

Posted

@@Ryukz Pretenash , Nu e tinta ca a ta fi fara griji . si cu crosshari EDITOR oricine poate mare mica etc

$@L .

Sti ceva eu macar nu cer +1 sau ca criteriu 100 de + ! Puteai pune si tu link de download si gata crezi ca daca e tinta lui tratec o sa fim "ZEI" la deagle ? Jucam cu ce ne place !

Posted

@@sNaCks mersi foarte mult pentru damage informer. De vreo 2 luni caut unu, si asta e singuru care merge. Restu toate aveau virusi sau dadeau crash. +1 de la mine. Mersi mult.

Posted

Sunt interesante modurile. Dar cred ca arma M4 are un mic bug visual cand tragi cu ea, in rest sunt super.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp