Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cine mai e ca noi ?

NIMENI, CE-A MAI UNITA FACTIUNE, CINE A MAI REUSIT PERFORMANTA SA STEA 25 DE OAMENI PE TS ?

YAKUZA FOR THE WIN !

Posted

Ma bucur ca va placut , va urma un video cand cucerim teritoriu cu TS on sa vedeti atunci :)))))))))

Posted

Eu nu am nimica cu voi si va apreciez dar invatati sa scrieti

Pentru cultura ta generala, am scris intentionat "Dujmani" crede-ma ca nu sunt orice handicapat de la colt de strada care nu stie sa scrie corect, vroiam sa evidentiez lumea in care am ajuns sa traim, copii care stau la calculator in loc sa mearga la scoala. 

Am ajuns sa vad oameni care scriu "anainte" in loc de "inainte" si multe alte exemple.

Spui de mine.. :-j cand o sa imi arati tu mie ca "nimica" exista in DEX eu o sa iti dau 10kk in joc, pana atunci salut!

Posted (edited)

nimíc, -íca și (rar) -ícă adv. (vrom. nemică, d. lat. ne mica [ne mica quidem] saŭ nec mica, nicĭ o fărmătură; it. pv. sp. miga, fr. mie. V. mică 2, denemic). Nicĭ un lucru saŭ nicĭ un lucru din cele căutate: în ladă nu era nimic, nimic alta (saŭ alta nimic) de cît un franc. Om de nimic, mișel, păcătos. Maĭ nimica, aproape nimica (v. mir 1). A nu fi bun de nimica, a nu avea nicĭ o valoare. A da, a vinde, a cumpăra pe nimica (orĭ pe lucru de nimica), a da, a vinde, a cumpăra pe preț prost orĭ bun. S.n., pl. urĭ. Fleac: a asculta toate nimicurile. S.f. sing. Lucru neînsemnat, fleac: toată afacerea se reduce la o nimica toată. V. neant.

Sursa din Dex :D  Ne vedem in game

Edited by B2w*Vincent.Corleone
Posted (edited)

nimíc, -íca și (rar) -ícă adv. (vrom. nemică, d. lat. ne mica [ne mica quidem] saŭ nec mica, nicĭ o fărmătură; it. pv. sp. miga, fr. mie. V. mică 2, denemic). Nicĭ un lucru saŭ nicĭ un lucru din cele căutate: în ladă nu era nimic, nimic alta (saŭ alta nimicde cît un franc. Om de nimic, mișel, păcătos. Maĭ nimica, aproape nimica (v. mir 1). A nu fi bun de nimica, a nu avea nicĭ o valoare. A da, a vinde, a cumpăra pe nimica (orĭ pe lucru de nimica), a da, a vinde, a cumpăra pe preț prost orĭ bun. S.n., pl. urĭ. Fleac: a asculta toate nimicurile. S.f. sing. Lucru neînsemnat, fleac: toată afacerea se reduce la o nimica toată. V. neant.

Sursa din Dex  :D  Ne vedem in game

Eu ma refeream la contextul in care l-ai folosit tu. ;) Bafta
Edited by TrollzorFTW
  • 4 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp