Trevor Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 Cine mai e ca noi ? NIMENI, CE-A MAI UNITA FACTIUNE, CINE A MAI REUSIT PERFORMANTA SA STEA 25 DE OAMENI PE TS ? YAKUZA FOR THE WIN !
drinck Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 AM VENIT CU PREMIERU 320 =)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
TrollzorFTW Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 DUJMANII DE POARTA PICA, N-AU VALOAREA NOASTRAA!
G.Darius Posted March 31, 2013 Posted March 31, 2013 Cati ati fost pe ts :)) deci cand radeatii:)) parca eram la piata, asa se auzea :)))
optical Posted March 31, 2013 Author Posted March 31, 2013 Ma bucur ca va placut , va urma un video cand cucerim teritoriu cu TS on sa vedeti atunci :)))))))))
Martaz. Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Eheee, Yakuza domină LV-ul și server-ul. $@L Nu te contrazic. +1
optical Posted April 1, 2013 Author Posted April 1, 2013 Eheee, Yakuza domină LV-ul și server-ul. $@L Adevar graieste!
Vincent.Corleone Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 DUJMANII DE POARTA PICA, N-AU VALOAREA NOASTRAA! PENTRU DUJMANII MEI ! Eu nu am nimica cu voi si va apreciez dar invatati sa scrieti
TrollzorFTW Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 Eu nu am nimica cu voi si va apreciez dar invatati sa scrieti Pentru cultura ta generala, am scris intentionat "Dujmani" crede-ma ca nu sunt orice handicapat de la colt de strada care nu stie sa scrie corect, vroiam sa evidentiez lumea in care am ajuns sa traim, copii care stau la calculator in loc sa mearga la scoala. Am ajuns sa vad oameni care scriu "anainte" in loc de "inainte" si multe alte exemple. Spui de mine.. :-j cand o sa imi arati tu mie ca "nimica" exista in DEX eu o sa iti dau 10kk in joc, pana atunci salut!
Vincent.Corleone Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 (edited) nimíc, -íca și (rar) -ícă adv. (vrom. nemică, d. lat. ne mica [ne mica quidem] saŭ nec mica, nicĭ o fărmătură; it. pv. sp. miga, fr. mie. V. mică 2, denemic). Nicĭ un lucru saŭ nicĭ un lucru din cele căutate: în ladă nu era nimic, nimic alta (saŭ alta nimic) de cît un franc. Om de nimic, mișel, păcătos. Maĭ nimica, aproape nimica (v. mir 1). A nu fi bun de nimica, a nu avea nicĭ o valoare. A da, a vinde, a cumpăra pe nimica (orĭ pe lucru de nimica), a da, a vinde, a cumpăra pe preț prost orĭ bun. S.n., pl. urĭ. Fleac: a asculta toate nimicurile. S.f. sing. Lucru neînsemnat, fleac: toată afacerea se reduce la o nimica toată. V. neant. Sursa din Dex :D Ne vedem in game Edited April 1, 2013 by B2w*Vincent.Corleone
TrollzorFTW Posted April 1, 2013 Posted April 1, 2013 (edited) nimíc, -íca și (rar) -ícă adv. (vrom. nemică, d. lat. ne mica [ne mica quidem] saŭ nec mica, nicĭ o fărmătură; it. pv. sp. miga, fr. mie. V. mică 2, denemic). Nicĭ un lucru saŭ nicĭ un lucru din cele căutate: în ladă nu era nimic, nimic alta (saŭ alta nimic) de cît un franc. Om de nimic, mișel, păcătos. Maĭ nimica, aproape nimica (v. mir 1). A nu fi bun de nimica, a nu avea nicĭ o valoare. A da, a vinde, a cumpăra pe nimica (orĭ pe lucru de nimica), a da, a vinde, a cumpăra pe preț prost orĭ bun. S.n., pl. urĭ. Fleac: a asculta toate nimicurile. S.f. sing. Lucru neînsemnat, fleac: toată afacerea se reduce la o nimica toată. V. neant. Sursa din Dex :D Ne vedem in game Eu ma refeream la contextul in care l-ai folosit tu. ;) Bafta Edited April 1, 2013 by TrollzorFTW
Recommended Posts