Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nickname: aMz

Level: 32.

Rank: 2.

Data warului: 20.04.2015

Motivul invoirii: Am meci de fotbal la ora 19:30 la ora 21:00.

Alte precizari: @AlecsGyo vreau ca tu sau @Freddy69 sa faceti lista la evidenta mats doar astazi, doar astazi se intampla sa am probleme.

Invoit!

Nick: LEnTzY

Rank: 2

Motiv: Schimb providerul de net,si va fi un interval de 2-3 zile intre momentul cand imi vor deconecta serviciile cei de la providerul actual,si instalarea serviciilor de catre noul provider..

Plec pe data de: 24.04.2015

Mă întorc pe data de: 27.04.2015

Alte precizari: Am pus 3zile la inactivitate pt ca nu pot stii cu siguranta cand vor veni sa instaleze noile servicii,pt ca nu dau un timp exact,mi-au dat estimativ o saptamana anume,dar au zis ca nu stiu cand mai exact in saptamana aceea. Pot sa prind in aceeasi zi,sau pot sa prind peste 6 zile.. Nu depinde de mine,ci de programul lor..Eu sper sa se rezolve cat mai repede,pt ca,cui ii place sa stea fara net? :) Multa bafta la waruri baieti,sper sa nu conteze absenta mea si sa va descurcati cat mai bine.

Invoit.

Nick: xMonteCx

Motiv: Probleme de sanatate.

Plec pe data de: 20/04/2015

Mă întorc pe data de: 21/04/2015

Alte precizari: Multumesc.

Invoit.

Nick: CinaGang

Motiv: Acum am venit de la scoala si sunt super nervos si obosit.

Data war-urilor: 22.04.2015.

Alte precizari: Chiar nu vreau sa stric warul cu scos mic rau asa ca fac invoire.

Invoit.

Nickname: Senatorul

Level: 28

Data warului: 22.04.2015

Motivul invoirii: Ma duc la varamea ca a iesit din spital :) A fost in coma :| A cazut cu bicicleta.

Alte precizari: :P Bafta la war

Invoit.

Nickname: fNaticK.

Level: 34

Data warului: 22.04.2015. (Doar la war, am programare la dentist.)

Motivul invoirii: Cum am scris si mai sus imi pare nespus de rau dar am programare la dentist, trebuie sa ma duc aman acest lucru de foarte mult timp si ma doare maseaua.

Alte precizari: Multumesc pt intelegere!

Invoit.
Posted

Data warului: 24.04.2015. (Doar la war)
Motivul invoirii:Imi cer scuze dar am fost invitat la un majorat, trebuie sa ajung neparat la 8 fix, multumesc pt intelegere.

Posted

Data warului: 24.04.2015. (Doar la war)

Motivul invoirii:Imi cer scuze dar am fost invitat la un majorat, trebuie sa ajung neparat la 8 fix, multumesc pt intelegere.

Învoit.
Posted

Model de cerere de invoire war:

Nickname: aMz

Level: 32.

Rank: 3.
Data warului: 24.04.2015
Motivul invoirii: Imi refac windows am luat keylogger.

Alte precizari: Revin pana la 22 sper

Posted

Nickname: Fielddone2

Level: 41

Rank: 1
Data warului: 26.4.2015
Motivul invoirii: Maine am liceu, trebuie sa ma scol devreme, bafta la waruri.

Alte precizari: Mult noroc la waruri, sper sa-i rupeti!

Posted

Nickname: Fielddone2

Level: 41

Data warului: 26.4.2015

Motivul invoirii: Maine am liceu, trebuie sa ma scol devreme, bafta la waruri.

Alte precizari: Mult noroc la waruri, sper sa-i rupeti!

Nu ai 7 zile (rank 2 pentru a depune o invoire).

Posted

Model de postare inactivitate:

Nick:Bujor28

Rank:1

Motiv:As dori sa strang sa bani sa i-au un paysayfe sa cumpar pp sa i-au unban dar ma tem ca nu am timp sa ii strang in 3 zile si as dori sa ma invoiesti oleaca mai mult.

Plec pe data de:27.04.2015

Mă întorc pe data de:3-05-2015

Alte precizari:Si asa ca nu o sa dureze cat am pus eu la (plecare-intoarcere)dar am pus numai cat dureaza banul dar pana atunci strang eu bani.

Posted

Nick:Bujor28

Motiv:As dori sa strang sa bani sa i-au un paysayfe sa cumpar pp sa i-au unban dar ma tem ca nu am timp sa ii strang in 3 zile si as dori sa ma invoiesti oleaca mai mult.

Plec pe data de:27.04.2015

Mă întorc pe data de:3-05-2015

Alte precizari:Si asa ca nu o sa dureze cat am pus eu la (plecare-intoarcere)dar am pus numai cat dureaza banul dar pana atunci strang eu bani.

Cerere respinsa, motive: Banned / Nu ai 7 zile pentru a depune o inactivitate.

Posted

Rank: 3

Motiv: Schimb providerul de net,si va fi un interval de 2-3 zile intre momentul cand imi vor deconecta serviciile cei de la providerul actual,si instalarea serviciilor de catre noul provider..

Plec pe data de: 29.04.2015

Mă întorc pe data de: 2.05.2015

Alte precizari: Am pus 3-4zile la inactivitate pt ca nu pot stii cu siguranta cand vor veni sa instaleze noile servicii,pt ca nu dau un timp exact,mi-au dat estimativ o saptamana anume,dar au zis ca nu stiu cand mai exact in saptamana aceea. Pot sa prind in aceeasi zi,sau pot sa prind peste 6 zile.. Nu depinde de mine,ci de programul lor..Eu sper sa se rezolve cat mai repede,pt ca,cui ii place sa stea fara net? :)   Multa bafta la waruri baieti,sper sa nu conteze absenta mea si sa va descurcati cat mai bine.

Posted

Rank: 3

Plec pe data de: 29.04.2015

Mă întorc pe data de: 2.05.2015

Alte precizari: Am pus 3-4zile la inactivitate pt ca nu pot stii cu siguranta cand vor veni sa instaleze noile servicii,pt ca nu dau un timp exact,mi-au dat estimativ o saptamana anume,dar au zis ca nu stiu cand mai exact in saptamana aceea. Pot sa prind in aceeasi zi,sau pot sa prind peste 6 zile.. Nu depinde de mine,ci de programul lor..Eu sper sa se rezolve cat mai repede,pt ca,cui ii place sa stea fara net? :)   Multa bafta la waruri baieti,sper sa nu conteze absenta mea si sa va descurcati cat mai bine.

Cerere acceptata!

Posted

Nickname:CosmyN.

Level:50

Data warului:29.04.2015
Motivul invoirii:Tot iau flood de la un copil expirat.

Alte precizari:As intra la war dar de cat sa iau flood la teste tw mai bine lasa.
Imi pare rau ca nu pot intra, sper sa rezolv pana vineri.

Posted

Nick: Fielddone2

Motiv: Plec la tara, ma intorc vineri/sambate eventual.

Plec pe data de: Plec pe 30.4.2015

Mă întorc pe data de: 1/2.42015

Alte precizari: Sper sa fiu invoit, daca nu ajung vineri, va urez mult noroc la waruri!

Posted

Nickname: Trila
Level:15
Data warului:11.5.2015
Motivul invoirii: a facut cel mai bun prieten al meu accident si trebuie sa merg urgent la el.
Alte precizari: te rog frumos.

Posted

Nick: Dragos

Motiv: simulări

Plec pe data de: 11 5

Mă întorc pe data de: 15 5

Alte precizari: bafta

Posted

Nickname: []ITACHI.

Level: 24.

Rank: 1.
Data warului: 15.05.2015
Motivul invoirii: Imi duc laptopul la curatat pentru ca au aparut mici defectiuni.

Alte precizari: -

Posted

Nickname: []ITACHI.

Level: 24.

Data warului: 15.05.2015

Motivul invoirii: Imi duc laptopul la curatat pentru ca au aparut mici defectiuni.

Alte precizari: -

Invoire acceptata, poate ajungi la war-uri...

Posted

Nickname: EmiliaN.

Level: 45.

Data warului: 5/14/2015.
Motivul invoirii: Am fost la war, doar ca nu am apucat sa fac ss, am fost la teste primul war si la al 2-lea am luat flood.

Alte precizari: 

Posted (edited)

Nick:BLINDER

Rank:2

Motiv:Motiv persona. Am porgramul foarte incarcat, simulari si teze.

Plec pe data de:15.05.2015

Mă întorc pe data de:19.05.2015

Alte precizari:Multumesc!

Edited by Truth.exe
Posted

Nickname: Danny.7

Level: 25

Data warului: 15/14/2015.
Motivul invoirii: Plecat, depinde de circumstante, poate am sa vin la waruri, daca apuc.

Alte precizari:  -