KevinCM Posted October 31, 2013 Posted October 31, 2013 Propun sa bagati un shop de unde iti cumperi un caine cu 200k de ex si de acolo sa ii cumperi si mancare si lesa si detoate ca in GTA 5 ar fi fain si ar fi ca in viata reala , te-ai plimba cu el pe plaja si ati putea sa faceti o lista cu caini pe care ii cumparam de la pichinez care e ieftin pana la Amstaff sau Buldog sau Pitbul de ex si sa putem sa ii dam si un nume cu o comanda /namedog ceva de genu si sa coste bani...
Shakur Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 De unde scoti ideile astea frate?... Din desene?
Ville.Capone Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 De ce ai vrea caine in SA;MP, pe langa faptul ca ar arata nasol(engine vechi si animatii stupide) e si inutil. In GTA 5 mai are folos, pe sa:mp, nope.
KevinCM Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 dati tu kill ma geniule eu vin cu idei macar eu am idei nu ca voi si in plus nu ma intereseaza pararile voastre si a lui Shad0w !
Relix Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 Serios acum nu suntem in jocurile gen:metin sau 4story....
Chriis. Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 E foarte greu de făcut şi inutil după parerea mea. Ţinând cont că sunt 1000 playeri constant îţi dai seama că va fii un lag infernal, crash-uri şi toate prostiile. În GTA 5 e altceva, acolo nu e joc multiplayer.
Recommended Posts