Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Subiectul video-ului: Incercarea unui politist de a ma prinde.

O scurta prezentare: WaLLe nu reuseste sa ma prinda, fiind un politist foarte bun.@

Link catre filmulet:http://www.youtube.com/watch?v=qhpH48rFkws

Edit: Am postat link pentru clipul HD.

Edit2:Am postat clipul original, fara fast forward (http://www.you tube.com/watch?v=8DEBg0g8TxY)

Edited by Hunter
Posted

Neinteresant

Mai usor cu  InfiniteRun .... 

Iti place sa acuzi nu? pentru tine, special, o sa mai randez din nou clipul fara fast forward.

Posted

Aoloo, da ce claritate la video. Te-ai facut de ras TU cu claritatea cu care ai filmat.

M-am facut de ras?, ia asteapta tu un pic, sa-l fac HD.

Posted (edited)

:D  Imi place si mie  :D La urma vrei sa arati ca ai NRG-500, si te duci repede in SF sa privesti caprioarele? Te duceai, luai un deagle, eu te bateam, si era mai frumos.

Edited by WaLLe.
Posted

Iti place sa acuzi nu? pentru tine, special, o sa mai randez din nou clipul fara fast forward.

Ai infinite run nu ai ce zice iti bati joc de alti cu mod-urile/hackuri dar na

Posted

@ Fara suparare , tu compari un Nrg ( cu care poti sa urci ...) cu un amarat de premier de la PD? /:) serios omule.

La sectia de politie mai sunt si HPV-uri, care se apropie de performanta unui NRG.

Posted

La sectia de politie mai sunt si HPV-uri, care se apropie de performanta unui NRG.

Se aprope, dar o atinge? Pina te dai jos, pina pregatesti arma, tinta, pina te mai concentrezi sa nimeresti ceva.Tu cu NRG-ul ai zburat peste ocean.

Posted

Doamne e penibil video : )). Faptul ca l-ai postat da dovada ca tu mori de ciuda nu el. Si eu as fi dat /turn off. Ciuz) Ai fugit cu NRG-500, ai scapat de wanted si esti foarte tare nu? Ma faci sa rad prietene...

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp