NewbHunter Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 (edited) Subiectul video-ului: Incercarea unui politist de a ma prinde. O scurta prezentare: WaLLe nu reuseste sa ma prinda, fiind un politist foarte bun.@ Link catre filmulet:http://www.youtube.com/watch?v=qhpH48rFkws Edit: Am postat link pentru clipul HD. Edit2:Am postat clipul original, fara fast forward (http://www.you tube.com/watch?v=8DEBg0g8TxY) Edited November 2, 2013 by Hunter
xTremePower Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Neinteresant Mai usor cu InfiniteRun ....
NewbHunter Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Neinteresant Mai usor cu InfiniteRun .... Iti place sa acuzi nu? pentru tine, special, o sa mai randez din nou clipul fara fast forward.
CristiBoss Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Subiectul video-ului: Incercarea unui politist de a ma prinde. O scurta prezentare: WaLLe nu reuseste sa ma prinda, fiind un politist foarte bun.@ Link catre filmulet:http://www.youtube.com/watch?v=sPmwNpKIMec Aoloo, da ce claritate la video. Te-ai facut de ras TU cu claritatea cu care ai filmat.
NewbHunter Posted November 1, 2013 Author Posted November 1, 2013 Aoloo, da ce claritate la video. Te-ai facut de ras TU cu claritatea cu care ai filmat. M-am facut de ras?, ia asteapta tu un pic, sa-l fac HD.
sNaCks Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 @ Sincerrr Mi-a placut LA MAXIM . O SA DAU +1 CAND POT . Salut RESPECT .
Coco. Posted November 1, 2013 Posted November 1, 2013 Valoare maxima , pd jos , suntboss , pd-istii praf. gg
TM.aka.AlieN Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Nu ne mai trageti pe dreaptaaaaa. ON: Frumos video, fa-l Hd.
Walle_ Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 (edited) :D Imi place si mie :D La urma vrei sa arati ca ai NRG-500, si te duci repede in SF sa privesti caprioarele? Te duceai, luai un deagle, eu te bateam, si era mai frumos. Edited November 2, 2013 by WaLLe.
Hopeful Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Iti place sa acuzi nu? pentru tine, special, o sa mai randez din nou clipul fara fast forward. Ai infinite run nu ai ce zice iti bati joc de alti cu mod-urile/hackuri dar na
NewbHunter Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 Ai infinite run nu ai ce zice iti bati joc de alti cu mod-urile/hackuri dar na Altu care acuza. asteapta sa postez clipul original.
NewbHunter Posted November 2, 2013 Author Posted November 2, 2013 (edited) . Edited November 2, 2013 by Hunter
MenthooL. Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 @ Fara suparare , tu compari un Nrg ( cu care poti sa urci ...) cu un amarat de premier de la PD? /:) serios omule.
NewbHunter Posted November 3, 2013 Author Posted November 3, 2013 @ Fara suparare , tu compari un Nrg ( cu care poti sa urci ...) cu un amarat de premier de la PD? /:) serios omule. La sectia de politie mai sunt si HPV-uri, care se apropie de performanta unui NRG.
Walle_ Posted November 3, 2013 Posted November 3, 2013 La sectia de politie mai sunt si HPV-uri, care se apropie de performanta unui NRG. Se aprope, dar o atinge? Pina te dai jos, pina pregatesti arma, tinta, pina te mai concentrezi sa nimeresti ceva.Tu cu NRG-ul ai zburat peste ocean.
Kunter.Capone Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Apeciez videoclipul pentru că e făcut la caterincă, şi întradevar navea cum să te prindă cu o rablă de lspd :-j
Tby Posted November 5, 2013 Posted November 5, 2013 Doamne e penibil video : )). Faptul ca l-ai postat da dovada ca tu mori de ciuda nu el. Si eu as fi dat /turn off. Ciuz) Ai fugit cu NRG-500, ai scapat de wanted si esti foarte tare nu? Ma faci sa rad prietene...
Recommended Posts