Martaz. Posted November 2, 2013 Posted November 2, 2013 Salut, in acest topic am sa va prezint un mic tutorial/ghid pentru incepatori, anume 'Cum va creeati propriul clan pe bugged?' Incepem. Pasul 1. Intram pe prima pagina a forumului bugged, apoi ne ducem la categoria "Clanuri". - click aici. Pasul 2. Dam click pe "Creeaza clan nou". (Poza: ) - click aici. Pasul 3. Dupa ce-am intrat pe link-ul de mai sus, o sa ne apara: (Clan name: "Numele clanului") (Your forum username: "Numele de pe forum") Pasul 4. Dupa ce ne-am creeat clanul, o sa avem o 'categorie' speciala pe panel.bugged.ro (Poza: ) , anume "My Clan". Pasul 5. Dupa toate astea, o sa se creeze automat o sectiune cu clanul nostru pe forum iar din panel.bugged.ro/clan, putem adauga moderator/i, schimba numele clanului, schimba ownerul: IMPORTANT! Pentru a va creea propriul clan pe bugged, aveti nevoie de 20 puncte premium. (bugged.ro/premium pentru a dona) Cam atat, sper ca acest tutorial sa-i ajute pe newbie's. 4
Elisei Posted February 28, 2014 Posted February 28, 2014 GG ...darpoti sa ii mai faci o inbunatatire cum ar fi : Cum iti cumperi un clan de la un player.
-Wallabee- Posted March 1, 2014 Posted March 1, 2014 Salut, in acest topic am sa va prezint un mic tutorial/ghid pentru incepatori, anume 'Cum va creeati propriul clan pe bugged?' Incepem. Pasul 1. Intram pe prima pagina a forumului bugged, apoi ne ducem la categoria "Clanuri". - click aici. Pasul 2. Dam click pe "Creeaza clan nou". (Poza: ) - click aici. Pasul 3. Dupa ce-am intrat pe link-ul de mai sus, o sa ne apara: (Clan name: "Numele clanului") (Your forum username: "Numele de pe forum") Pasul 4. Dupa ce ne-am creeat clanul, o sa avem o 'categorie' speciala pe panel.bugged.ro (Poza: ) , anume "My Clan". Pasul 5. Dupa toate astea, o sa se creeze automat o sectiune cu clanul nostru pe forum iar din panel.bugged.ro/clan, putem adauga moderator/i, schimba numele clanului, schimba ownerul: IMPORTANT! Pentru a va creea propriul clan pe bugged, aveti nevoie de 20 puncte premium. (bugged.ro/premium pentru a dona) Cam atat, sper ca acest tutorial sa-i ajute pe newbie's. Frumos explicat,bravo !
Recommended Posts