AwpKING Posted October 22, 2019 Posted October 22, 2019 Nick-ul tău: AwpKINGRank: 6.Am dat test cu: HullerNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (2.5/3) şi practic (1/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Admis.Alte precizări: Bine ai venit! Quote
AwpKING Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Nick-ul tău: AwpKINGRank: 6.Am dat test cu: JmcKNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (2.5/3) şi practic (0/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Admis.Alte precizări: Bine ai venit! Quote
AwpKING Posted October 27, 2019 Posted October 27, 2019 Nick-ul tău: AwpKINGRank: 6.Am dat test cu: JaredNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (2/3) şi practic (0/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Admis.Alte precizări: Bine ai venit! Quote
AwpKING Posted October 28, 2019 Posted October 28, 2019 Nick-ul tău: AwpKINGRank: 6.Am dat test cu: Eben28Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (1/3) şi practic (1/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Admis.Alte precizări: Bine ai venit! Quote
AwpKING Posted October 29, 2019 Posted October 29, 2019 Nick-ul tău: AwpKINGRank: 6.Am dat test cu: MihaitzaXNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (2/3) şi practic (0/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Admis.Alte precizări: Bine ai venit! Quote
BloodMoon. Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Nick-ul tău: BloodMoonRank: 2.Am dat test cu: GianniQuLNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (2/3) şi practic (0/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Admis.Alte precizări: Nimic. Quote
Knoppers Posted November 5, 2019 Posted November 5, 2019 Nick-ul tău: Knoppers.Rank: 4.Am dat test cu: TheLiNNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) / practic (x/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins) : Respins.Alte precizări: Nu am. Quote
BloodMoon. Posted November 6, 2019 Posted November 6, 2019 Nick-ul tău: BloodMoonRank: 2.Am dat test cu: HolodNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) şi practic (x/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Respins.Alte precizări: Nimic. Quote
BloodMoon. Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Nick-ul tău: BloodMoonRank: 2.Am dat test cu: ExploderNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) şi practic (x/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Respins.Alte precizări: Nimic. Quote
BloodMoon. Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Nick-ul tău: BloodMoonRank: 2.Am dat test cu: WogarT.Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) şi practic (x/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Respins.Alte precizări: Nimic. Quote
AwpKING Posted November 7, 2019 Posted November 7, 2019 Nick-ul tău: AwpKINGRank: 6.Am dat test cu: NagatoNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) şi practic (x/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Respins.Alte precizări: Învaţă regulamentul facţiunii mult mai bine. Quote
AwpKING Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 Nick-ul tău: AwpKINGRank: 6.Am dat test cu: []Vosi[]Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) şi practic (x/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Respins.Alte precizări: Învaţă regulamentul facţiunii mult mai bine. Quote
AwpKING Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 Nick-ul tău: AwpKINGRank: 6.Am dat test cu: WileNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) şi practic (x/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Respins.Alte precizări: Învaţă regulamentul facţiunii mult mai bine. Quote
BloodMoon. Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 Nick-ul tău: BloodMoonRank: 2.Am dat test cu: PrekZNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) şi practic (x/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Respins.Alte precizări: Nimic. Quote
BloodMoon. Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 Nick-ul tău: BloodMoonRank: 2.Am dat test cu: [WOW]CiociNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic 2.75 şi practic 1/3.Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Admis.Alte precizări: Nimic. Quote
AwpKING Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 Nick-ul tău: AwpKINGRank: 6.Am dat test cu: r00t1ngNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) şi practic (x/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Respins.Alte precizări: Învaţă regulamentul facţiunii mult mai bine. Quote
AwpKING Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 Nick-ul tău: AwpKINGRank: 6.Am dat test cu: GabyKingNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (2.5/3) şi practic (0/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Admis.Alte precizări: Bine ai venit! Quote
AwpKING Posted November 8, 2019 Posted November 8, 2019 Nick-ul tău: AwpKINGRank: 6.Am dat test cu: AndreiCtinNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (2.5/3) şi practic (0/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Admis.Alte precizări: Bine ai venit! Quote
FAKE_ Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 Nick-ul tău: FAKE_Rank: 5.Am dat test cu: Demon.wolfNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (2.75/3) şi practic (1/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Admis.Alte precizări: Invata mai bine regulamentul. Bine ai venit! Quote
Maghe Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 Nick-ul tău: Maghe.Rank: 2.Am dat test cu: LaZaRiNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) şi practic (x/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): respins.Alte precizări: Invata mai bine regulamentul. Quote
AwpKING Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 Nick-ul tău: AwpKINGRank: 6.Am dat test cu: A$apFlaviusNumăr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) şi practic (x/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Respins.Alte precizări: Mai citeşte regulamentul facţiunii! Quote
AwpKING Posted November 10, 2019 Posted November 10, 2019 Nick-ul tău: AwpKINGRank: 6.Am dat test cu: Ioana.Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) şi practic (x/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Respins.Alte precizări: Come back. Quote
Darkley.[] Posted November 11, 2019 Posted November 11, 2019 Nick-ul tău: Darkley.[]Rank: 3Am dat test cu: SPANIOLU.Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (2.25/3) / practic (1/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins) : admis.Alte precizări: nimic. Quote
FAKE_ Posted November 12, 2019 Posted November 12, 2019 Nick-ul tău: FAKE_Rank: 5.Am dat test cu: Pistol.Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (2.75/3) / practic (1/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins) : admis.Alte precizări: nimic. Quote
Maghe Posted November 14, 2019 Posted November 14, 2019 Nick-ul tău: Maghe.Rank: 3.Am dat test cu: RuseMihai_29Număr de greșeli test teoretic / practic (x/3): Teoretic (3/3) şi practic (x/3).Ai trimis dovezile liderului?: Da.Rezultat (admis / respins): Respins.Alte precizări: Mai invata regulamentu. Quote
Recommended Posts